Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tatuaze |
jak w temacie..ale szukam jakiegos dobrego tattoo...na plecy i na noge taki od kostki az po udo.... propozycje wklejac tutaj...rano rozpatrze :P lubie takie niezbyt grzeczne:))) a ten po prostu mnie sie zajebiscie podoba(nie ma to jak upadly aniol)) ![]() Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tatuaze |
Tatuż stanie się nudny i zostanie wstyd. Często tak jest.
|
|
Oj Martusie będziesz żałowała
|
|
nie bede zalowala napewno ja to lubie zbysiu i dla mnie Marlen to nie jest wstyd niestety...mam juz imiona dzieci na jednym na drugim date slubu a chce jeszcze 2 moze 3.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Będziesz żałowała .
|
|
Marlen nie znasz mnie...nie bede...tatuaz to jest sztuka szczegolnie dobrze zrobiony...mi sie cos takiego podoba i mojemu mezowi tez moj pomysl sie podoba.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Marta,będziesz żałowała ,ale to Twój żal .
|
|
..ja też tak mówiłam a teraz się wstydzę.. mówiłam tak mając 18 lat kiedy se zrobiłam jak skończyłam studia, wyszłam za mąż ..to robię wszystko żeby nikt się nie dopatrzył ani z męża rodziny ani w pracy... u lekarza zawsze mam obciach...:/ patrzy na mnie jak na...hmm...osobę lekkich obyczajów...a przecież ja tak naprawdę jestem bardzo poważną osobą... ;)
|
|
Marlen . Stałes się jiś monotonny . Ciągle tylko będziesz żałowała i będziesz żałowała . Napisz martusi cos konstruktywnego i mądrego a nie same ecie pecie .
|
|
Napisałem,że to jej żal hahaha
|
|
hej ja mam 3 dzieci meza od 12 lat i dalej chce miec tatuaz....ku...a ludzie wstyd to krasc i z dupy spasc a nie posiadac tatuaz.... a mam 30 lat i mam w dupie wasze zdanie....ja pytalam o wzor tatuazu bo jak dotad nic interesujacego nie znalazlam dla siebie.. i ja nie bede zalowac do cholery kto mi to wpiera...ja pie....e co za poj...y narod Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Marta spokojniej hehe :)
|
|
30 lat ,to tak średnio masz .
|
|
Marta spokojnie ale będziesz bardzo bardzo mocno żałowała. Zastanów sie bo to będzie Twój żal ;-)
|
|
ojej ludzie ja chcialam pomysl na tatuaz a nie wsze dobre rady bo te akurat mam gdzies ja powiedzialam wstyd to krasc i z dupy spasc... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
a to dla was wszystkich ktorzy sa przeciwko...mam nadzieje ze kazdy zrozumie ![]() Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
No proszę uparciuchu :-) A czy na pewno nie będziesz żałowała ??? ![]()
|
|
hmmmm mam bardzo dużo wzorów i zdjęć tatuaży, ale Ty nie napisałaś nic o tym co to ma mniej więcej być i w jakim stylu... napisz coś konkretniejszego to coś ciekawego Ci podrzucę :) ludzie płacą podatki, a chodniki wciąż są krzywe
|
|
martunia :) A może taki?
|
|
Ten też jest niezły :)
|
|
Tatuaż - sztuka czy kryminał W Polsce tatuaż kojarzony jest z przestępczością, kryminalną przeszłością człowieka, który wytatuował sobie „coś” znajdując się w zakładzie karnym. Po części jest to prawda, ale nie należy mylić tatuażu więziennego – obrazka półnagiej kobiety, wydartego tuszem o charakterystycznej, sinoniebieskiej barwie z tatuażem, który został stworzony przez profesjonalistę. Te natomiast, są pełne kolorów i dokładności. Tatuaż więzienny rozpozna każdy, naprawdę każdy . Zazwyczaj są to proste, można by rzec prymitywne obrazki przedstawiające kobietę, narzędzia zbrodni, groźnie wyglądające części ludzkiego szkieletu, czyli wszystko to co ma pokazywać „prawdziwą” męskość takiego oto człowieka. Nie mają one większej wartości estetycznej czy symbolicznej(w przeciwieństwie do profesjonalnego tatuażu, ale o tym za chwile), po prostu powinny wyglądać groźne. To raczej rodzaj oznakowania, który ma wskazywać na mroczną i kryminalną przeszłość posiadacza takiego tatuażu. No i oczywiście kolor. Koniecznie czarny lub niebieski, inne odcienie nie wchodzą w grę. Zimne kolory, zimny charakter. Profesjonalny tatuaż natomiast to całkowicie inna sprawa. Wykonany z niezwykłą precyzją przypomina obraz namalowany na ciele. Zdobienie ciała, bo tak przez wielu ludzi nazywane jest tatuowanie, odbywa się w sterylnych warunkach studia, gdzie nasza skóra trafia pod opiekę profesjonalnego tatuażysty, który doskonale wie jak ozdobić a nie oszpecić ciało. Co i gdzie sobie wytatuujemy zależy już tylko i wyłącznie od naszej woli i wyobraźni. Emblematy kwiatowe, tatuaż japoński, smoki, anioły, demony, twarze bliskich nam osób i wiele innych rzeczy, po prostu wszystko. Lecz najważniejszym aspektem tatuażu jest jego symbolika. Fakt, dla którego sprawiamy sobie taką pamiątkę. Właśnie, to rodzaj pamiątki, która ma za zadania nam o czymś lub o kimś przypominać. Wyrażać pasję, która w nas jest. Miło różnic w charakterystyce tatuażu, istnieje wspólny problem, który dotyczy wcześniej wspomnianej wojny pokoleń i tolerancji. Jak tatuaż jest postrzegany w społeczeństwie? Musimy sobie zadać pytanie czy tak naprawdę jesteśmy otwartym narodem, który jest tolerancyjny na nowe zjawiska kulturowe i jesteś my w stanie bez problemu przyjąć wszelkie zmiany. Z perspektywy innych problemów Polska jeszcze musi trochę poczekać, nauczyć się tego czego inne państwa nauczyły się już dawno, czyli wyzbycia się stereotypów i szablonowego myślenia, które bez dwóch zdań niszczy możliwość dalszego rozwoju kulturowego naszego społeczeństwa.
|
|
martuchnam oj tego sporawo jest dużo jest ładnych ale sama wiesz jak się co i jak z czym się je;) http://weheartit.com/search?page=10&query=tatto ![]()
|
|
http://fyeahtattoos.com
|
|
napewno ktoś kto będzie ci robił tatuaż pokaże ciekawe propozycje. poza tym od czego masz google... ;) http://www.google.pl/search?q=tatua%C5%BC+wz%C3%B3r&hl=pl&biw=1024&bih=673&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=GNWlTqTgLYmDhQfT_fDABA&ved=0CDIQsAQ http://www.tatuaze.org/wzory.htm
|
|
Fajnych wzorów są tysiące i teraz co wybrać :)
|
|
hello my darlings....dzien dobry.... dzieki za wszystko..... btw chodzi mi o tatuaz niepowtarzalny unikalny i musi miec to cos co mi sie spodoba...ciezko okreslic co to ale cos... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
kobieto wujek google wszystko ci pokaze tylko poszukaj, szukasz wzorow tatuazy na ogolnym forum? Taka duza baba a z interbnetu korzystac nie umie wejdz na stronki tatuazystow, wszyscy maja swoje galerie i cos znajdziesz, dobrze zrobiony tatuaz to nie wstyd...sama mam 2 i chcialabym jeszcze jeden
|
|
..a ja już nie chce więcej.. myślę o wybarwieniu..ale to podobno boli jeszcze bardziej....:/
|
|
Green ,a ten tatuaż jest jakiś zboczony lub makabryczny ? Jak nie ,to już go zostaw,bo jak zaczniesz kombinować,to później może Cię czekać przeszczep skóry .
|
|
Martuchna>>>>>> ![]() ![]() ![]()
|
|
Marlen nie, nie jest zboczony ani makabryczny tylko przestał mi się podobać i z wiekiem zaczęłam uważać że mnie nie zdobi tylko szpeci....no ale w sumie nie jest w bardzo widocznym miejscu to moze niech zostanie, trudno..;)
|
|
Zielonooka :)
|
|
:D
|