Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opony zimowe |
gdzie kupie najtaniej zimowki R15 195/65?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opony zimowe |
Ostatnio ten sam rozmiar kupilem naprzeciwko strazy na Sikorskiego.Objechalem wszystkie serwisy ogumienia w miescie. Tam bylo najkorzystniej.Ponagocjuj z cena.
|
|
a ile dales za nie?
|
|
Nie pamitam ile akurat za to bo robilem tez znajomym 2 inne komplety(przekladke z letnich na zimowe) i swoje wzialem razem i razem zaplacilem.Opony Kleber.
|
|
Kola dni temu niedrogo nowy komplet opon zimowych kupiłem w wulkanizacji na Wojska Polskiego 117 . Z tego co się zorientowałem na miejscu to mają większość rozmiarów w dość konkurencyjnych cenach.
|
|
Ja kupiłem uzywane w dobrej cenie również na Wojska Polskiego. Duzy wybór , miła obsługa Polecam.
|
|
Niedawno bylo w pewnym programie motoryzacyjnym,cytuje-...lepiej kupic chinskie tandetne nowe niz jakiekolwiek flagowe uzywane...
|
|
Autor: siwysiwy (---.xdsl.centertel.pl) Data: 15-10-11 15:34 Niedawno bylo w pewnym programie motoryzacyjnym,cytuje-...lepiej kupic chinskie tandetne nowe niz jakiekolwiek flagowe uzywane... prawda.
|
|
i tu przyznam racje .... nigdy nie wiadomo jak się zachowa taka opona na drodze , niby ma dobry bieżnik ale nie jest na tyle dobra jak nowa np. chińska .... .
|
|
ani chińskiej ani używki. mi wystarczą Polskie opony.
|
|
Najlepiej kupic najlepsza opone na rynku, ale zeby byla najtansza haha ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |