Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Darmowa TV |
Prawdopodobnie w Łomży już jest darmowa telewizja, ok. 20 programów. Czy to prawda a jeśli tak to jak to uruchomić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Darmowa TV |
Musisz sobie telewizor kupić.
|
|
20 programów nie mają wszystkie trzy multiplesky. W Łomży łatwo dostępne są programy Mux 2 ( TVN • TVN 7 • Polsat • TV 4 • TV Puls • Polsat Sport News • TV 6 • TV Puls 2) nadawane z podbiałostockich Krynek. Przy zastosowaniu dobrej anteny z dogodnego miejsca można też odbierać, oprócz Mux 2 także Mux 3 ( (TVP1 • TVP2 • TVP Info - do czasu uruchomienia MUX 1 na terenie całego kraju) • TVP Kultura • TVP Historia) z Olsztyna. Z okolic bliżej Białegostoku, np. z Wizny, możliwy jest odbiór bodajże wszystkich trzech multipleksów. A więc tak naprawdę, żeby odbierać wszystko, musimy poczekać na uruchomienie nadawania cyfrowej naziemnej z naszego, lokalnego, nadajnika TV. abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
jest ale 13 kanałów 20km od Łomży antena skierowana na Białystok i hula jak trzeba
|
|
jak masz 1 program na zwykłej antenie to dekoder dvbt czy tv z mpeg4 to antena na biały i gitara
|
|
Darmowa ? Nieładnie jest okradać własne państwo i nie płacić abonamentu :-))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Żeś ***** dojebał , a państwo to ***** święte jest ? I nikogo nie okrada ? hahaha
|
|
Pierre_Dolain ja nie mam zamiaru okradać Państwa, abonament płaci się za posiadanie czynnego telewizora a odbieranie kanałów to jest co innego.
|
|
Re: tch38 Nie wprowadzaj w błąd. Sygnał DVBT nadawany jest wyłącznie w paśmie kanałów 21-60 (w przyszłości również do 69), czyli UHF. Jedynkę z Białego odbieramy na kanale 8 (VHF-3) i antena odbierająca ten program nie ma nic wspólnego z DVBT, której sygnał do Łomży dociera bodajże na kanale 41(UHF). Tylko antena zapewniająca dobry odbiór regionalny TVP Białystok (kanał 39 UHF) pozwoli na skuteczny odbiór któregoś multipleksu DVBT. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |