Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam pewnej dziewczyny. |
to ja dziani. Stracilem kontakt z niа. Jesli czytasz to odp. mi. Adres zostawilem w profile. Szukam pewnej dziewczyny. Jestem Dziani, stracilem z nia kontakt. A jesli ona jest tutaj to prosze odpowiedz. moj ad. graf811@interia.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam pewnej dziewczyny. |
Jak jesteś dziany to znajdziesz inną.
|
|
hehe inna ;] ...
|
|
ludzi pomozcie mi znalesc ja( Szukam pewnej dziewczyny. Jestem Dziani, stracilem z nia kontakt. A jesli ona jest tutaj to prosze odpowiedz. moj ad. graf811@interia.pl
|
|
A czy ta dziewczyna masz szramę ???? Bo jak tak to czasami na Statoil bywa :-)
|
|
opisz ją mniej więcej to może szybciej ktoś ją znajdzie ;)
|
|
małą, gruba, wysoka i chuda
|
|
dzanni co ma małego pod spodniami ...... widziałem jest tutajjjj ... między postami się schowała he
|
|
panstwo dziekuje wam ze trzymacie ten tamat w gory)) A ona jezeli jest tutaj to napewno wie o kim to ja. I powem jedno ze niema zly 'nacji' a sa zly i dobry ludzie i to wsziedzie i sriod wszystkich. przepraszam za moi blendy Szukam pewnej dziewczyny. Jestem Dziani, stracilem z nia kontakt. A jesli ona jest tutaj to prosze odpowiedz. moj ad. graf811@interia.pl
|
|
może tynk penk ją widziala
|
|
Dziani ♥ h0jowe forum
|
|
ty chyba być jakiś uchodziec ?
|
|
google mówi, żeś Cygan. :)
|
|
Dziani Wasyl? h0jowe forum
|
|
raczej syn Wasyla.
|
|
Dziani udało mi się wkleić Twoją fotkę jak prosiłeś :-) Teraz na pewno Cię rozpozna i się odezwie ![]()
|
|
jak ona wyglada opisz ja??moze pomoge
|
|
camiloo to uczynny chłopak. Sam szuka i jeszcze koledze Dzianiemu chce pomóc znaleźć;) Może wy dwaj tej samej tajemniczej i trudnej w opisaniu dziewczyny szukacie;)
|
|
|
Camiloo pytasz jak ona wygloda? Hm.Jestem wzdeczny ciebie ze chcesz pomoc. Ale i tak nie znajdzesz ja) Ona jest jak zwykla Polka. A POLKI SA NAJIPEKNIEJSZY DZIEWCZYNY NA CALYM SWIECE(naprawda w tym niema przysady) bylem duzo krajach w europy(w tym nawet w ukraine ) rzecziwiszczi jest w kazdoj nacji wadny dziewczyny,no jak w Polsce naprawde nigde niema! A POLSKA TO BARDZO PIEKNY KRAJ. I wlasne dlatego ten kto byl jeden raz w Polsce zachce wrucic znowu. Pariz czy Berlin to wiesz porywnaniu do Warszawy:) a co do tej dziewczyny to ona blondynka o pieknych oczach:) Szukam pewnej dziewczyny. Jestem Dziani, stracilem z nia kontakt. A jesli ona jest tutaj to prosze odpowiedz. moj ad. graf811@interia.pl
|
|
Polacy to mondry narod, wiedzo co chca, sa pewnie w sebe i pracowity. Jak cos robia to bardzo wadne. Maja maja bardzo dobryj gust, stil czego nemozna powedzic o innych narodach. Szukam pewnej dziewczyny. Jestem Dziani, stracilem z nia kontakt. A jesli ona jest tutaj to prosze odpowiedz. moj ad. graf811@interia.pl
|
|
szkoda ze tona ten temat. moze ona w rzadko bywa tutej. a nawet niewem czy w cale bywa. Poprostu cieszyl bym sie jak znalazlbym ja. nie tu nie chodzi o milosc juz nestety nie powiedlo mi sie z tym:( ale przeprosilbym ja i zaproponowalbym przyjazn... Szukam pewnej dziewczyny. Jestem Dziani, stracilem z nia kontakt. A jesli ona jest tutaj to prosze odpowiedz. moj ad. graf811@interia.pl
|
|
ja pie..... uśmiałam się do łez :P 'dziany rulezz' sorry
|
|
![]()
|
|
Ogarnij słownik i dopiero zacznij szukać
|
|
fionix co ciebie tak smeszy do lez? poprostu napisalem prawde. Szukam pewnej dziewczyny. Jestem Dziani, stracilem z nia kontakt. A jesli ona jest tutaj to prosze odpowiedz. moj ad. graf811@interia.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |