Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prośba do Admina |
Zwracam sie z prosba o usuwanie tematow typu POKAZ SOBIE SWOJA DATE SMIERCI. To jest cholernie irytujace kiedy jakis palant probuje ,wdrozyc' swoja glupote miedzy ludzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prośba do Admina |
zgadzam się z tobą
|
|
Popieram. ...
|
|
Siwy, nie wiem czy zauwazyles ale rzeczywiscie admin to usuwa :) Ale, jak widzisz, nie zawsze usunie sie tak szybko, jak tylko temat zostanie zalozony... Swoja droga, propozycja bardzo powazna: Zablokowanie treści niepożądanej czyli wlasnie tego www. , zamiana na "jestem idiota". Mysle ze jest to latwe do wprowadzenia:)
|
|
tyku Tak.Takie tematy sa usuwane tylko wtedy,jesli sie w nim (temacie) bardzo ostro i nie przebierajac w slowach napisze.Tak zauwazylem.
|
|
Trzeba to zgłosić mailowo. Ja tak uczyniłem i efekt jest. Polecam na przyszłość zrobić to samo. W nagrodę otrzymacie poniższy mail ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dziękuję, usunięto. Marek Maliszewski W dniu 2011-09-20 23:12, (.......) pisze: spam na forum dzamila : Poznaj granice między życiem, a śmiercią! dzamila : Poznaj granice między życiem, a śmiercią! profetisa : Śmierć w internecie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |