Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przegląd samochodu. |
gdzie w lomży zrobię przegląd auta i jakie są u nas ceny takiego przeglądu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przegląd samochodu. |
na zjeździe w łomży w WORD robią przeglądy. Długo nie trzeba czekać miła obsługa i niższe ceny mają . Chyba 99zł.za przegląd. Polecam
|
|
dziękuję.
|
|
|
Polecam Polmozgrzyt Szosa do Mężenina :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
wszędzie 99, tylko zależy, gdzie do szczegułów się nie czepiają. Polmozbyt drogi, jak chcesz płacić, lepiej skorzystać z Fiata na Wojska Polskiego. Taniej jest w Kupiskach po lewej, będziesz miał reklamę tej stacji. ---------------------------------------------
|
|
ja za torami zapłaciłam 160zł...tam koło tych hurtowni Lala22
|
|
ceny wszędzie są takie same 99 zł +1zł cepik, no chyba że masz lpg to dodatkowe badanie specjalistyczne, nie jestem pewien chyba dopłata 58zł. Polecam stacje przy autoryzowanych serwisach np pol mot auto na wojska polskiego salon skoda
|
|
byłem w wordzie 99 zł szybko sprawnie polecam bez zagłębiania się w temat:)
|
|
W nowym salonie Kia Motors na ul.Handlowej. 100zł Polecam!
|
|
Tu masz co nieco stacji do wyboru http://www.motobadania.pl/znajdz-skp/#search=1,10,113,0,0,54.68653423452969,51.6180165487737,25.90576171875,18.21533203125.html
|
|
Wszedzie przeglad podstawowy kosztuje to samo bez roznicy gdzie jest robiony ok.100zl. Ja zawsze robie w dawnym POM-ie. Doplacasz chyba tylko ok.60zl jezeli auto masz zagazowane (tzw.LPG). Pytanie jest na miejscu tylko jesli chodzi o rzetelnosc wykonania takiego przegladu,a cena wszedzie jest jednakowa,narzucona ustawami. W POM-ie robia to rzetelnie,zreszto mysle ze wszedzie powinni jesli chca utrzymac sie na wolnym rynku.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |