Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stara wersalka |
Posiadam starą wersalkę i w sumie nie wiem co z nią zrobić... Jest może ktoś chętny żeby ją zabrać?? Bo na śmietnik podobno nie można takich rzeczy wynosić...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stara wersalka |
po ciemaku wynies, nic sie nie stanie h0jowe forum
|
|
to szukasz głupszych od siebie aby Ci śmieci wynieśli ?
|
|
no niby tak też można zrobić h0j ale zawsze może się komuś przyda...
|
|
no to jak sie komus przyda to wezmie sobie spod smietnika h0jowe forum
|
|
zezowate szczęscie może się komuś przyda... swoje śmieci wiem gdzie wynieść i poradzę sobie z wyniesieniem pozdrawiam
|
|
h0j najwyżej w poniedziałek postawię koło śmietnika z kartką "Oddam'' pozdrawiam
|
|
Dzis czytalem na 4 lomza w ogloszeniach różnych że ktoś prosił o taką poszukaj. Zawsze mozesz komuś pomóc
|
|
Potrzebna wersalka do spania dla dzieci jestem w ciężkiej sytuacji z góry dziękuję. telefon: 504436270 ogłoszenie dodane 2011-09-02 Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
|
Dzięki Zbychu, dzięki Kamasutra jutro zadzwonię napewno
|
|
Zezie, nie każdemu się w dupie przewraca, ocenę starości i przydatności pozostaw chętnym do obejrzenia.
|
|
Pierekaczewnik ślimaku, jak chcesz to ją bierz
|
|
Pierekaczewnik a mnie zawsze się wydawało że koczownicze ludy tatarskie w swych jurtach nie korzystały z wersalek, ale cóż widocznie ci się w dupie przewraca
|
|
I tu właśnie zezowate słoma z butów wystała i wypowiedź wskazuje na Twój wiek.
|
|
Fajnie zezie, że poznałeś etymologię mojego nicka, ale posługiwanie się wyrażeniem ,, mnie'' , ,, dla mnie" bardziej wskazuje na rusycyzmy, hahaha.
|
|
oj, ślimaku tatarski , prawda Cię w czy kole, zapominasz o korzeniach ? co do wieku, to nie będziemy się licytować bo się możesz zdziwić młokosie
|
|
Hahaha, ,, energiczna ruska glisto" fajnie sobie poprawić Tobą humor nocą :)
|
|
Pierekaczewnik kiedyś o tym się Miodek : Jeśli ten zaimek jest przed czasownikiem to mówimy: Mnie to daj. A nie Mi to daj. Jego trzymaj. Go trzymaj. Jeśli zaimek po czasowniku: Daj mi to. A nie Daj mnie to. Trzymaj go. A nie Trzymaj jego. MNIE się wydaje, a nie Mi się wydaje Mnie się wydaje. = Wydaje mi się. Tobie się wydaje. = Wydaje ci się. zawsze dłuższe człony czyli MNIE dajemy na początku zdania a póżniej dajemy krótsze np. MI ŚLIMAKU tatarski lub co gorzej białoruski, słoma z butów to Tobie wystała , ja z kresami nie mam nic wspólnego i NIGDY nie użyłem zwrotu " dla mnie "w formie np. " on dla mnie powiedział " itp. , nie kupuję też jajek na " pary " jak tu w regionie, nie mówię " ja nie kłame " , opakówka, nie chodzę "bez pole przez czapki" itd. , itp. Pierekacze.... tym samym , myślę że nie będziesz miał dobrego humoru jak to przemyślisz, a i może coś do Ciebie dotrze wieśniaku w walonkach , Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni
|
|
Pierekaczewnik toż Ci mówie, tako mowo trawo to mnie latoś nie przekonasz lelaku, że sam nie jesteś energiczno glisto rusko ze stepów mongolskich któro po wypiciu zapojki wpadła w wądół przy mogiłkach bo nie chyciła sie dranki któro wziełem i powiedzialem dla Ciebie że dam dla ciebie jak nie będziesz sie włanczać i paszczy rożdziawiać kabanie ............. ... to tylko niektóre z regionalizmów i naleciałości, jakie daje się słyszeć codziennie na tym terenie, gdzie żyją takie Pierekaczewniki jak Ty bucu !
|
|
Żal ty buraku a myślisz że my jakieś tłuki czy co że możesz wciskać jakieś stare wersalki czy tam wie co -_- Daj do Bezcennej -_- TimesSquare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |