Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MOŻE KTOŚ WIE.... |
CZY MOZE KTOS WIE GDZIE MOZNA KUPIC DO SAMOCHODU TABLICE REJESTRACYJNE ZE SWOIM IMIENIEM JAKO OZDOBA?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MOŻE KTOŚ WIE.... |
Takie tablice dostaniesz zamawiajac wczesniej i za dodatkowa doplata w Wydz.Komunikacyjnym w Urzedzie Miasta.
|
|
![]()
|
|
Zależy o jakie blachy chodzi. Jeśli chodzi o zastąpienie rejestracji zwykłych to trzeba iść do wydziału komunikacji. Zasady tworzenia rejestracji na Łomżę to najpierw musi być literka B, potem L albo cyfra od 1 do 9, następnie musi być słowo od 3 do 5 liter i koszt to 1 tys. zł. A jeśli chodzi o zabawkę, to można sobie wydrukować na kartce i powiesić na przedniej szybie :) zmniejszając sobie radykalnie widoczność. z BL cięzko coś zrobić, fajniejsze blachy to: PO (poznań) LATAM EL (łódź) ITA ---------------------------------------------
|
|
DVW chyba słabo poinformowany jesteś bo jak się robi tablice rejestracyjną z napisem to nie jest BL tylko B0, B1, B2 itp.. ;]
|
|
dzieki ale mi chodzi o ta mala tablice co sie wstawia za szyba z imieniem. niewiem w ktorym sklepie moge to dostac... moze wy wiecie;) bylabym wdzieczna
|
|
W każdym sklepie "wszystko po 5 zł" Do wyboru do koloru:) ...
|
|
BYŁAM OSTATNIO ALE NIE MOGLAM TEGO ZNALESC W KTÓRYM TO SKLEPIE JEST?
|
|
pozostaje allegro :) ale dla mnie osobiście jeździć z taką ozdobą to wiocha jak się patrzy :D ale co kto lubi co kto woli :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się." ![]()
|
|
Na Malachowskiego w tym nowym bloku, a ostatnio widzialem na stacji prima ;] zajrzyj tam ...
|
|
PRYMA, K*RWA LUDZIE PRYMA. Prima to kawa ktora rano sobie mozesz zaparzyc jak dupe z koja podniesiesz;)
|
|
A no tak. Nie zauwazylem hehe sory za pomylke. ...
|
|
słyszałam, że to dość drogie jest
|
|
Widziałam dzisiaj w ScoobyDoo za byłą Gośką :)
|
|
tak bylam tam kilka dni temu ale niestety mojego imienia nie moge dostac
|
|
hehe poszukaj w internecie mozna zamowic taka "nibyrejestracje"np.na : http://www.upartyjnego.pl/produkt,60,tablice_rejestracyjne_z_twoim_imieniem_grafika_.html ale radze sie zastanowic z taka "rejestracja" z Twoim imieniem to Twoj znak rozpoznawczy, jesli przekroczysz jakis przepis jezdzac samochodem z wlasnym imieniem latwo Cie bedzie zapamietac :) Pzdrawiam:)
|
|
MI TEZ SIE TAKA TABLICZKA PODOBA I TEŻ JESTEM CIEKAWA GDZIE MOŻNA JĄ DOSTAĆ MOŻE KTOŚ WIE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |