Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rower |
Wie ktoś, gdzie można zostawić rower do naprawy, typu: wymiana dętek, opon, na smarowanie hamulców? Pisać tutaj. ManUtd 4EvEr !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rower |
na przeciwko złotej rybki, kiedyś był serwis rowerowy...
|
|
Na Długiej, na odcinku między Krótką, a rondem, po stronie Rossmana, w bramie, teraz jest tam remont. Szyld jeszcze wisi, więc pewnie działa. Kiedyś robił szybko, dobrze i tanio, jak jest teraz niestety nie wiem.
|
|
W sklepie rowerowym na Piłsudskiego.
|
|
ola** i longslaw mogli byście podać np. cene naprawy albo ile czekaliście? Od razu adres tego na P iłsudskiego ;] ManUtd 4EvEr !
|
|
Baardzo dawno tam byłam i nie pamiętam ceny, po takim czasie i tak jest na pewno inna... ale gość robił sprawnie i miał wielu klientów.
|
|
... tylko w autoryzowanym serwisie, bo stracisz gwarancję na bicykl, tam też wymienią Ci płyn w bidonie, powietrze w oponach, wyregulują siodełko i mogą zainstalować dzwonek polifoniczny - wszystko na ulicy Pedałowej 69
|
|
ale ty cipa jestes zezowaty bez szczescia idioto ManUtd 4EvEr !
|
|
Rooney co się gotujesz, roweru napompować nie potrafisz ?
|
|
haha dętka pęka baranie ManUtd 4EvEr !
|
|
tępaku, bułki z prądem jadłeś , że się tak nadymasz ? jak nie radzisz sobie z rowerkiem to kup może hujanogę
|
|
adresu nie znam ,ale ten sklep na pilsudzkiego jest w tym ciagu szeregowek, gdzie jest sklep "alkohole swiata",a dokladniej to w ostatniej szeregowce jadac pilsudzkiego w strone stokrotki. zaraz na rogu,a obok jest chyba sklep muzyczny,albo miesny-nie pamietam dokladnie. cen ktore cie interesuja tez nie znam,ale ten pan zna sie na swojej robocie i ma klientow. ostatnio jak bylam z mala naprawa ,to na miejscu zrobil i syn smiga znowu jak szalony :)
|
|
ok, dzięki ;) ManUtd 4EvEr !
|
|
a u sia la la la , mam dwie lewe ręce...... a u siala la la , nie mam ochoty...... !!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |