Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mam problem |
Mam problem prosze pomóżcie mi :( podejmuję ważna zyciową decyzję . A mianowicie . Mam zamiar w końcu ukonczyć jakąś szkołę :):) I teraz nie wiem czy wybrać jaieś renomowane liceum czy normalną , podwórkową szkołę zycie ? Prosze pisac tylko w miare normalne wypowiedzi a nie jakies tam kacaboły :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mam problem |
Wybierz taką, która da ci zawód. Konkretny. Teraz licea już się wypalają. Za dużo, no chyba, że chcesz być prawnikiem lub lekarzem.
|
|
maruda na podwórku to Cię nauczą ale w klipę grać, albo w klasy na liceum szkoda czasu, idż łod razu na szkoły wysokie np. łuniwersytet, zawodu to i tak nie ma się co łuczyć bo roboty za wuja pana nie znajdziesz, kształć lepiej poczucie humoru, rozwijaj swój intelekt i dopracowywuj dobry gust, jak preferujesz coś bardziej hardcore-owego , zajmij się Filozofią , właż do beczki - pij, lej i dumaj !
|
|
jakim prawnikiem czy lekarzem ?? Co najwyżej na kuminiarza bym się nadawał:):):) zezowate szczęście :) Ty to jak tatuś zawsze mnie za rączkę poprowadzisz w dobrą stronę :):) Chyba wybiorę sobie ten wydział filozoficzny :):) Robota nieciężka a do puszki zawsze ktoś coś wrzuci :):)
|
|
To ja idę w miasto bo muszę przemyśleć w skupieniu i przy godnym napitku rozmiar i materiał mojej filozoficznej katedry :):)
|
|
maruda jdż, idż zbieraj doświadczenie życiowe, cobyś póżniej nie musiał puszek zbierać , przemyśl temat bo warto, życie to nie je bajka ! a może tak cieciem chciałbyś zostać - musisz się tylko często łuczyć, nałuka to potęgi klucz, a kto się dobrze łucy, ten ma dużo kluczy , a kto ma dużo kluczy ? DOZORCA !
|
|
maruda poszedł i nie wraca, rozwiązałeś już ten fizjologiczny problem, - być czy mieć ??? miałeś dumać nad przyszłością, a nie snuć dywagacje na temat wyższości piwa z kija nad butelkowym ! przestań już tyle myśleć bo myśliwym zostaniesz ! chociaż z drugiej strony dumnie to brzmi GAJOWY MARUDA, a i w boru ziemiankę można wykopać i beczkę zacieru nastawić . PS: kuminiarzem, to raczej nie, na dachu wiater w jaja wieje i zlecieć na ziemnie można
|
|
maruda Dziaduniu , człowiek uczy się całe życie , a na wykształcenie powinno składać się żywe życie, a nie martwa nauka ;)
|
|
dziadka_kalesony toć Łon poszedł właśnie zbierać doświadczenia życiowe, a gdzie lepiej pozna prawdziwe życie i ludzi jak nie w jakiejś mordowni, tam to dopiero można odebrać szkołę życia
|
|
zezowate szczęscie Dziadunio pracuje z rosą na czole ;) hehe
|
|
dziś tak, ale wczoraj ? sam pisał że idzie w miasto przemyśleć w skupieniu i przy godnym napitku rozmiar i materiał filozoficznej katedry
|
|
zezowate szczęscie Faktycznie , jak tak pisał to na pewno poszedł przemyśleć w skupieniu i przy godnym napitku rozmiar i materiał mojej filozoficznej katedry ;) hehe Kalesonów wczoraj nie było ,nie wiem co dziadunio wyczyniał ;) Mam nadzieję jakie przemyślenia przyszły i czy podjął już ważna życiową decyzję ;)
|
|
maruda kończ Waść dumać, bo wszystkie rozumy pozjadasz
|
|
maruda !!!
|
|
zezowate szczęście przerwałeś mi boską chwilę zadumy nad przyszłością mojego ziemskiego żywota:( Po wczrajszych przedumaniach nad szklaneczami ziemskiego nektaru coś mnie w łepie strzyka i rzeczywisty świat nie może się pomieścić w mojej prostej makówce:( Ehhhhh chyba za dużo noca myślałem :):):):)
|
|
Szkoła;) http://www.youtube.com/watch?v=FsdHo8E2L4k&feature=related OJCIEC SIĘ NIE ŚMIAŁ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |