Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
efektywność personelu |
jak najlepiej sprawdzić efektywność personelu? testami? rozmową?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: efektywność personelu |
Chodząc każdemu za dupą przez 8 godzin, :):)
|
|
Najlepiej przez "ocenę okresową pracownika". Poczytaj o tym w necie na czym to polega a ja mogę ci taki kwestionariusz sprawdzający przygotować.
|
|
hehehe no tak chodząc za każdym :) efektywność wzrasta wtedy o 200%
|
|
najlepiej testami kompetencyjnymi, przeprowadzasz je wśród pracowników, można wtedy uzyskać ciekawe informacje (kto osiąga najwyższe wyniki, kto nie pasuje swoim profilem do stanowiska itp), w firmie, w której pracuje szef korzystał kiedyś z takich testów robionych przez Instytu Gaussa – iakg.pl – okazały się bardzo pomocne
|
|
Ponowne obowiązkowe badanie krwi i kału mające na celu ustalenie czy pracownik ma pracę we krwi czy w dupie.
|
|
Autor: marku (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 01-08-11 09:41 najlepiej testami kompetencyjnymi, przeprowadzasz je wśród pracowników, można wtedy uzyskać ciekawe informacje (kto osiąga najwyższe wyniki, kto nie pasuje swoim profilem do stanowiska itp), w firmie, w której pracuje szef korzystał kiedyś z takich testów robionych przez Instytu Gaussa – iakg.pl – okazały się bardzo pomocne wydaje mi się że takie testy może przeprowadzić tylko psycholog ale mogę się mylić na pewno są bardzo pomocne
|
|
Testy kompetencyjne to naprawdę skuteczna metoda oceny umiejętności i dopasowania pracowników do stanowisk. Dzięki nim można zidentyfikować mocne strony, a także obszary do rozwoju. Jeśli chodzi o Instytut Gaussa, to rzeczywiście mają doświadczenie w tego typu testach i oferują narzędzia, które mogą pomóc w lepszym zarządzaniu zespołem. To z pewnością pomocna metoda w analizie kompetencji pracowników. Co do efektywności zajrzyjcie tutaj https://ihandel.pl/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |