Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nerwica..:( |
Witam, czy ktoś z Was mógłby polecić dobrego specjalistę w leczeniu nerwicy..? W Łomży lub w woj. podlaskim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nerwica..:( |
na wyszyńskiego naprzeciw ambroziaka chyba
|
|
w Bialymstoku doktor Chrzanowski sama sie u niego lecze;)
|
|
ja tez polecam lekarzy z bialegostoku zwlaszcza chirurgow
|
|
w bialym łomżynskie wyniki sa odrazu wyrzucane do kosza;)
|
|
to prawda jak byla u chirurga to wyniki z o-ki wurzucili do kosza
|
|
ktoszlomzy leczenie jest na nzf czy prywatnie?
|
|
W Ostrołęce jest na prawde dobry specjalista polecam, jak chcesz napisz na priva załatwie namiary. człowiek lasu
|
|
prywatnie
|
|
nic ci nie pomoze jak sama sobie nie pomozesz wiem z doswiqadczenia
|
|
pierwsza wizyta 60 zł u włodzimierz chrzanowskiego przyjmuje na ulicy św. Rocha . jest naprawde dobry ;) a jezeli chcesz blizej na fundusz zdrowia w łomży jest jakas Hanna Tyszkiewicz-Chojnowska przyjmuje na ulicy wyszynskiego. podobno najlepsza z łomży ;)
|
|
młody wykrztałcony zebys sie nie zdziwil ze samemu sobie nie da rady pomoc. jesli naprawde na to chorujesz to tak ci sie da weznaki ze poszedl bys odrazu do psychiatry;)
|
|
sama sobie nie pomogę... byle co wyprowadza mnie z równowagi..ja się męczę i inni przebywający w moim otoczeniu..rodzina..
|
|
ale jakie to sa objawy? przeraza cie wszystko ? boisz sie .. zle mysli? czy bardziej sprawy rodzinne doprowadzily cie do tego stanu?
|
|
wiem meczace to jest ... balam sie ze zawsze bede juz taka bez zycia i wogle. ale po tygodniu juz zaczelam byc soba i juz rok sobie z tym rade ;)
|
|
Najlepszy na takie choroby jest PAS NA DUPSKO :):):):) Po 3 zabiegach przechodzi jak reką odjął , bez płacenia 60 zł/h. :):)
|
|
nieszczęśliwa.. Posłuchaj o nerwicy , wypowiadają się fachowcy http://www.youtube.com/watch?v=DWUfCTG0O8E&feature=player_embedded[/ur] Wojewódzka Przychodnia Zdrowia Psychicznego (Szpital Wojewódzki 86 473 32 70 ) Salus Sp. z o.o. Centrum diagnostyki i terapii zaburzeń psychicznych. Poradnia Księdza Kardynała Stefana Wyszyńskiego 18, 18-400 Łomża 86 212 52 27
|
|
|
Kiedy życie Ci doskwiera i staje się piekłem, włóż łeb do kibla i jebnij się deklem. ( to pomaga też na nerwicę )
|
|
Nic tak nie uspokaja jak pisanie na 4 lomża z czarną suką:)
|
|
_maly_ napisał(a): > Nic tak nie uspokaja jak pisanie na 4 lomża z czarną suką:) RAczej cofnąć w rozwoju może hehehe a to i moze pomóc. Bez podpisu.
|
|
![]()
|
|
Dzięki za wszystkie wpisy - dobrze że jeszcze są tacy którzy mimo wszystko nie przechodzą obojętnie.. :) ktoszlomzy - mam właśnie takie objawy o których wyżej wspomniałaś..między innymi..
|
|
Twoja Matka rozmowa, wymiana pogladow, blancik, dobra nutka, kawka znow blancik albo z pajpy(dokladniej sie sciaga) i juz jak sie rozluzni fajny klimacik powstanie smieszny to gastro sie wlaczy i znow blancik:)
|
|
i mowisz jak juz po x blancku widzisz ta nerwice przed soba to by byc smielszym jeszcze blancik i mowisz tak:" kochana nerwico dobrze wiesz ze mnie wkurwia** wiedz zabieraj manatki i wypierda**" i wtym momencie nerwica sie peszy i odchodzi a Ty by tak wygladalo ze z przytupem znow jarasz
|
|
i wszystko w temacie :) Przechodzi jak ręką odjął:):):)
|
|
wiem wiem sama to przezywalam masakra niezle psychike ryje..;/
|
|
A to lek na merwicę :):) http://www.youtube.com/watch?v=ZKBU_7G4pIE Działa lepiej od najlepszego psychiatry :):):)
|
|
ktoszlomzy a jak dziś się czujesz? lepiej? - bo o swoich dolegliwościach piszesz w cz.przeszłym
|
|
to pisz w czasie teraźniejszym, to nie poczta, a forum.
|
|
czuje sie doskonale;)
|
|
ktoszlomzy Fajnie ,że czujesz się doskonale :):) nieszczęśliwa.. Masz dowód ,że można żyć inaczej ,tylko udaj się do specjalisty . Powodzenia :)
|
|
;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |