Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koszty wynajmu mieszkania |
Ile w Łomży wynoszą koszty wynajmu mieszkania M2 i M3. Ile trzeba zapłacić odstępnego? Ile pozostałych kosztów (czynsz, media, śmieci, itp.)? Z góry dziękuje za konkretne odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koszty wynajmu mieszkania |
wszystkiego około 1000pln się nazbiera zależy jeszcze w jakim miejscu....
|
|
500 odstępnego to standard w Łomży, czynsz wzależności od mieszkania 300-350, reszta w zależności od używania (200 zł). Takie są realia.
|
|
38 m 2 190 czynsz 200 odstępne no i opląty woda i prąd ,srednio 600 zl miesięcznie plus jakieś zachcianki typu internet kablówka itp.
|
|
Ja mieszkałam na stancji w Łomży z koleżanką przez 2 lata. Mieszkanie było 2 pokojowe, wielkość ok 40 m2. Każda płaciła po 300 zł odstępnego + opłaty. Opłaty miesięczne za wodę i prąd po ok.40 zł na osobę (wg zużycia). Gaz z butli.
|
|
a ile obecnie stoi wynajęcie 64m2?
|
|
a moze chcesz komus wynajac bo jak tak to chetnie bym wynajela
|
|
ja poszukuje mieszkanie do wynajęcia
|
|
ja mam do wynajęcia mieszkanie na południu 61m2 3 pokoje zainteresowani na mail pisac
|
|
Autor: aniołek25 (---.elomza.pl) Data: 19-07-11 22:17 500 odstępnego to standard w Łomży, czynsz wzależności od mieszkania 300-350, reszta w zależności od używania (200 zł). Takie są realia. Nie przesadzaj. Za 1000zł ze wszystkim to już w Bstoku mozna wynająć dwupokojowe. Takie są realia.
|
|
DROGO ale buduję się coraz więcej mieszkań nowych to starsze stancje będą tańsze na nasze zarobki w Łomży to drogo
|
|
moja mama wynajmowała mieszkanie za odstepne 300 zł rodzinie z dwójką dzieci, mieszkanie z urządzoną kuchnią, wyremontowanymi łazienkami, jednym dużym pokojem i drugim mniejszym, ale spokojnie mogła brać 400
|
|
Za 60 m trzeba zapłacić 500 plus opłaty . Za mniejsze trochę taniej .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |