Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chłopaku :) |
Chłopaku który zaczepiłeś Nelli na dworcu PKS , odezwij się do niej bo Nelli nam ocipieje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chłopaku :) |
Obecny !!!! Jestem kuzwa no co !!! Jak przestane doić browary to się odezwę poczekejta tylko zgrzewka została zaro byde
|
|
może on po prostu nie wie że istnieje te forum
|
|
Jak nie wie no przecie pisze !!!
|
|
Może chłopak który zaczepiłeś Nelli na dworcu PKS nie ma internetu , a może ma dziewczynę ;) Nelli Jak poderwać chlopaka, który Ci się podoba? Zapytaj się go która godzina a potem np. powiedz że ma śliczny uśmiech ;)..... poproś o numer telefonu:)
|
|
kalesoniki gorzej jak nie będzie wiedział lub się nie uśmiechnie :)NELLI do odważnych świat należy po prostu podejdz i zagadaj przywitaj sie na początek skoro na dworcu zagadaj gdzie mieszka czy jest przejazdem jak mu sie podoba Łomża jeśli jest stąd spróbuj tego że się znacie że go widziałaś np tam gdzie się uczysz jeśli powie że to pomyłka to powiedz wielka szkoda ale trzeba to nadrobić i ty sie uśmiechnij ,nie jestem dobra w podrywie bo juz taka stara jestem że zapomniałam jak to się robi bajerować do chłopaka ale wystarczy nieśmiałośc trochę schować w buty i samo pudzie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |