Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
reklama piwa dla dzieci |
Zapraszam wszystkie dzieci od lat 2 do 15 na imprezę,która odbywa się teraz na Skate Parku.Można popatrzeć sobie na wielką butlę łomżynskiego piwa. Drogie dzieci,to jest właśnie reklama skierowana do Was.Brawa dla organizatorów!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: reklama piwa dla dzieci |
"Grzeczne dziewczynki wracają przed dziesiątą..." To również jest skierowane wiadomo do kogo.. NiemoralnieNormalna
|
|
reklama dla dzieci???? Jak ja byłem nie pełnoletni to jak chciałem napić się piwa po cichu z kumplami to najmniej nas obchodziła marka, jaką piejmy ;) wiec nie jest to akurat tak do końca z tymi reklamami…
|
|
sponsor chyba musi być jakiś co ??? a co to za impreza ?
|
|
Festyn solidarności chyba... Pod blokiem mi grają :| Trochę drażniące.. NiemoralnieNormalna
|
|
No kurna pojechałem na tydzień prawie czasu do Augustowa kosić sobie pole i kolegom i zarobić na chlanie kase i chodzic 3 dni pijany a tutaj się tak rozpisaliście i piwo pijata no niezle ja wam powiem to nie temat TABU !!! mój brat 7 letni pije LECH-a a ja w wieku 15 lat Wódke Sobieskiego LItra sam bez reklamy !! ale taka prawda trzeba inwestować w młodzierz oni najwiecej teraz dują !!!!!!!!!!!! POZDRO DLA MENELI Z POD SKLEPU W JANÓWCE (POWIAT AUGUSTÓW) !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |