Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwo z Łomży |
Nie piłem Eksport, ale wyborowe jest bez chmielu. Śmierdzi czymś.Podejrzewam że to żółć bydlęca dodana zamiast.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwo z Łomży |
jak Ci smierdzi ,to sie umyj, i nie czepiaj sie naszego piwa. pij dalej piwo z Biedronki po 1,60zl
|
|
niestety od kiedy dodali twój mózg się zepsuło, a ty jesteś przez to taki głupi .
|
|
niepasuje to nie pij
|
|
Może koledzy zrobili ci psikusa i nasikali do butelki
|
|
To nie pij i tu nie pierd.....ol. Zamiast wspierać regionalny browar to pisze tu głupoty
|
|
W Exporta leją to wodę z Łomżyczki dla tego tak się ma po nim kaca ![]()
|
|
Łomżyńskie naaajlepsze :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Odpowiadaj rzeczowo, a nie bluzgaj. Co lejecie zamiast chmielu odkąd browar nie należy do Polaków?
|
|
Piwo z Lomży śmierdzi obcokrajowcem, który wykupił browar i traktuje Polaków jak bydło.
|
|
Nasze piwko jest dobre jednak żywca nie pobije :)
|
|
Bo w żywcu jest najwięcej żółci bydlęcej!!
|
|
Najlepsze piwo to PERONI ,nie ma lepszego:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ja zawsze myślałem, że najlepsze piwo to takie które nie produkuje się przemysłowo.
|
|
Tego nie produkuje się przemysłowo:):) I dlatego kosztuje tyle ile kosztuje :):) Ale są ludzie którzy lubią piwo i są ludzie którym zwyczajne szczochy smakują :):):):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
zgadzam się z osobą co założyła ten temat .Piwko Łomża idzie na dno kiedyś to było piwko teraz to ten jak to ktoś napisał z biedronki jest lepsze niz nasze .Przede wszystkim ma to chmiel?pasteryzacja to przez podrzanie temp. czy kwas mlekowy dają?Raczej oszczedzają i walą kwas bo mam uczulenie na to gówno.
|
|
ktoś-coś Jeżeli firma sprzedaje swój produkt na całym świecie to zapotrzebowanie wymusza przyśpieszenie procesów produkcji, więc wszystko robią z koncentratów nawet woda jest poddawana chemicznym procesom oczyszczania z drobnoustrojów.
|
|
na dniach ma wejsc nowe piwko: Export niepasteryzowane
|
|
peroni to piwo produkuje się masowo koziol0
|
|
Poprosze te piwo co ma w nazwie litere Ż ale nie zaczyna sie na litere Ż !!! \" Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga; Łam, czego rozum nie złamie: Młodości! orla twych lotów potęga, Jako piorun twoje ramię...\"
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=dtIe7UTgzUs
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |