Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rozmowa kwalifikacyjna |
Witam Czy ktoś z Was był może na rozmowie w salonie ślubnym La Paris? O co pytali? Czego wymagali? Dziękuję za odpowiedź :) Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rozmowa kwalifikacyjna |
Z tego co wiem na tej rozmowie było bardzo duzo osób i nikt jeszcze tam nie dostał pracy pierw było ogłoszenie ze poszukują potem było ogłoszenie że proszą o CV tylko tyvh osób które jeszcze nie składały ale to było z 2 - 3 miesiące temu Myślałam ze juz kogoś sobie wybrali
|
|
Właśnie też widziałam już parę ogłoszeń. I tak się zastanawiam kogo oni tam szukają, skoro tak przebierają...
|
|
pedałów i lesb, albo robią sobie z was jajo bo im się nudzi
|
|
stazystek szukaja ktore potem wymieniaja, kolezanka tam pracowala i jest bardzo niezadowolona, podobno bardzo niemili wlasciciele,
|
|
Szukaja stażystek to niech idą do urzędu pracy a nie tak ganiają dziewczyny na rozmowy i nie wiadomo kogo chcą
|
|
Ja akurat już nie łapię się na staż, więc nie wiem po co mam tam iść :P
|
|
Nie wiem po co to tak przebierać i to ile oni juz tak przebieraja i nikogo nie moga znaleść nie wiadomo kogo oni szukają czy modelki czy osoby pracującej ..
|
|
prywaciarzy powinno się spakować do tupolewa i wysłać na wycieczkę w jedną stronę a nie h.u.je nie dość że słąbo płacą to jeszcze w.k.u.rw.iają pracownika
|
|
Jestem za !! Zlikwidować prywaciarzy !! Nie będzie ich, nie bedzie wku ******* pracowników !!!! Na ulicach będzie więcej uśmiechniętych bezrobotnych :-)))))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Zlikwidować PIP I UP I PIH -y związki zawodowe i tak nie bronią praw pracownika. Państwowa Inspekcja Pracy informuje prywaciarza że będzie miał kontrole i koniecznie trzeba podać dane osobowe. Podać dane pracownika żeby pracodawca wiedział kto na niego doniósł. Co się narobiło żeby w sklepie pracować potrzeba CV może jeszcze w trzech językach. Wiadomo że u prywaciarzy są utworzone fikcyjne stanowiska zięć teściowa też chce mieć zasiłek nie muszą wcale pracować. Trzeba na darmozjadów pracować.
|
|
Powino być ''Casting na top model w naszym *** salonie ... '' i wtedy było by jasne :) 7angelfree ma racje na cholere te związki i te wszystkie prawa jak to wszystko jest dla pracodawcy a nie dla pracownika w innych krajach tak nie ma ... szkoda czasu na to biedno Łomsze ;)
|
|
Nooo PIERW poprawnej polszczyzny TRZA nabyć, a znaleŚć się znajdzie ;) (bez urazy) No dobra a tak poważnie, myslę ze w takim saloniku poszukują osoby o miłej aparycji, zadbanej, niepalącej, a wykorzystywanie to już norma. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |