środa, 10 czerwca 2026 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gdzie sprzedać używane ubrania

witam, mam kilka toreb ubrań damskich używanych w różnych rozmiarach, wiecie może gdzie można je sprzedać???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gdzie sprzedać używane ubrania

www.allegro.pl

chodzi mi bardziej o jakiś skup w łomży

ja tez mam sporo ubran - calkiem ok , malo uzzywane = ale chyba nikt tego nie skupuje.

ja też mam peeeełno.

w "kopalni ubran" obok office center

agnieszka. a na jakiej ulicy jest ta kopalnia ubrań???

jest tez komis ubrań na mazowieckiej

na alei legionów przy office center, naprzeciwko parku.

na krótkiej jest taki komis z ubraniami

w sklepie

Dajcie znać czy wzięli te ubrania i jak je cenią.

sami proponujecie cenę, trzymają w komisie miesiąc, po tym czasie przychodzi się albo po kasę albo po te rzeczy, które zostawiliście.

mogę dostać zdjecia tych toreb bo jestem zainteresowana

hmm i zdjecie ubran tez mogę prosić

hej moge zdjecia???

hej zaraz wyślę kilka bo wszystkich jest za dużo.

Cześć! Świetny pomysł, żeby sprzedać nieużywane ubrania i dać im drugie życie. Możesz spróbować platform takich jak Vinted czy OLX, gdzie łatwo wystawisz swoje rzeczy. Jeśli interesują Cię też inne sposoby na zrównoważoną modę, zajrzyj na スプランキー – znajdziesz tam inspiracje, jak kreatywnie podejść do tematu mody i ekologii!

時間つぶしに始めたのに気づいたらガチでハマってた(笑 音のレイヤーが組み合わさっていく感じがすごく気持ちいい!https://www.sprunky.org/ja

Ostatnio próbuję oszczędzać na różnych rzeczach, więc nawet planuję sprzedać używane ubrania, których już nie noszę. Mam podobne podejście do grania na telefonie, bo wolę od razu korzystać z większej liczby funkcji, zamiast tracić czas na ograniczenia, dlatego często sprawdzam Mod Games.

U mnie to działa bardzo prosto — jeśli dana gra daje dużo możliwości tworzenia i zabawy, to chcę mieć do nich dostęp szybciej, bez sztucznego przeciągania wszystkiego w nieskończoność. Właśnie dlatego od czasu do czasu zwracam uwagę na avatar world mod free purchase, bo wolę po prostu bawić się grą na własnych zasadach.

Wybór odpowiedniego miejsca na sprzedaż używanej odzieży zależy przede wszystkim od oczekiwanego tempa transakcji oraz rodzaju asortymentu. Obecnie najskuteczniejszymi platformami w Polsce są Vinted oraz OLX, które dzięki dużej bazie użytkowników pozwalają na szybkie dotarcie do potencjalnych kupców. W przypadku ubrań marek premium warto rozważyć również serwisy takie jak Vestiaire Collective czy polskie komisy online. Zarządzanie wieloma ofertami jednocześnie bywa procesem żmudnym, dlatego w przerwach od edycji opisów i zdjęć, wielu użytkowników szuka odskoczni w popularnych aplikacjach mobilnych, takich jak Toca Boca World Hileli APK, co pozwala na chwilę kreatywnego relaksu. Kluczem do sukcesu w sprzedaży pozostaje jednak zawsze transparentny opis stanu faktycznego oraz wysokiej jakości zdjęcia produktowe.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org