| Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| gdzie sprzedać używane ubrania |
|
witam, mam kilka toreb ubrań damskich używanych w różnych rozmiarach, wiecie może gdzie można je sprzedać???
|
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
| Re: gdzie sprzedać używane ubrania |
|
www.allegro.pl
|
|
|
|
chodzi mi bardziej o jakiś skup w łomży
|
|
|
|
ja tez mam sporo ubran - calkiem ok , malo uzzywane = ale chyba nikt tego nie skupuje.
|
|
|
|
ja też mam peeeełno.
|
|
|
|
w "kopalni ubran" obok office center
|
|
|
|
agnieszka. a na jakiej ulicy jest ta kopalnia ubrań???
|
|
|
|
jest tez komis ubrań na mazowieckiej
|
|
|
|
na alei legionów przy office center, naprzeciwko parku.
|
|
|
|
na krótkiej jest taki komis z ubraniami
|
|
|
|
w sklepie
|
|
|
|
Dajcie znać czy wzięli te ubrania i jak je cenią.
|
|
|
|
sami proponujecie cenę, trzymają w komisie miesiąc, po tym czasie przychodzi się albo po kasę albo po te rzeczy, które zostawiliście.
|
|
|
|
mogę dostać zdjecia tych toreb bo jestem zainteresowana
|
|
|
|
hmm i zdjecie ubran tez mogę prosić
|
|
|
|
hej moge zdjecia???
|
|
|
|
hej zaraz wyślę kilka bo wszystkich jest za dużo.
|
|
|
|
Cześć! Świetny pomysł, żeby sprzedać nieużywane ubrania i dać im drugie życie. Możesz spróbować platform takich jak Vinted czy OLX, gdzie łatwo wystawisz swoje rzeczy. Jeśli interesują Cię też inne sposoby na zrównoważoną modę, zajrzyj na スプランキー – znajdziesz tam inspiracje, jak kreatywnie podejść do tematu mody i ekologii! 時間つぶしに始めたのに気づいたらガチでハマってた(笑 音のレイヤーが組み合わさっていく感じがすごく気持ちいい!https://www.sprunky.org/ja
|
|
|
|
Ostatnio próbuję oszczędzać na różnych rzeczach, więc nawet planuję sprzedać używane ubrania, których już nie noszę. Mam podobne podejście do grania na telefonie, bo wolę od razu korzystać z większej liczby funkcji, zamiast tracić czas na ograniczenia, dlatego często sprawdzam Mod Games.
|
|
|
|
U mnie to działa bardzo prosto — jeśli dana gra daje dużo możliwości tworzenia i zabawy, to chcę mieć do nich dostęp szybciej, bez sztucznego przeciągania wszystkiego w nieskończoność. Właśnie dlatego od czasu do czasu zwracam uwagę na avatar world mod free purchase, bo wolę po prostu bawić się grą na własnych zasadach.
|
|
|
|
Wybór odpowiedniego miejsca na sprzedaż używanej odzieży zależy przede wszystkim od oczekiwanego tempa transakcji oraz rodzaju asortymentu. Obecnie najskuteczniejszymi platformami w Polsce są Vinted oraz OLX, które dzięki dużej bazie użytkowników pozwalają na szybkie dotarcie do potencjalnych kupców. W przypadku ubrań marek premium warto rozważyć również serwisy takie jak Vestiaire Collective czy polskie komisy online. Zarządzanie wieloma ofertami jednocześnie bywa procesem żmudnym, dlatego w przerwach od edycji opisów i zdjęć, wielu użytkowników szuka odskoczni w popularnych aplikacjach mobilnych, takich jak Toca Boca World Hileli APK, co pozwala na chwilę kreatywnego relaksu. Kluczem do sukcesu w sprzedaży pozostaje jednak zawsze transparentny opis stanu faktycznego oraz wysokiej jakości zdjęcia produktowe.
|
|
|
| Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |