Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co mam robić - KOTY !!!!!!!!!!!!! |
Co zrobić z dzikimi kotami, które całymi stadami biegają i przesiadują w moim ogródku, śmierdzi jak cholera, pisk hałas po nocach, osrane grządki na których są sadzone warzywa, znoszą jakieś ochłapy żywności, koszmar CO MAM ROBIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co mam robić - KOTY !!!!!!!!!!!!! |
Mam ten sam problem, a rozwiązania są dwa: 1. Kupić ostrego psa lub 2. Kupić ostrego kota. Pozostałe rozwiązania są albo nielegalne albo nieskuteczne. Żadne środki chemiczne odstraszające nie działają. Wymyśliłem jeszcze 3 rozwiązanie : zaakceptować to i stać się miłośnikiem kotów.
|
|
Ja zwierzęta lubię ale przeczytaj bardzo uważnie jeszcze raz mój post i wczuj się w moje położenie.
|
|
A nie wpadłeś na to, że te koty Ciebie lubią? Dlatego do Ciebie przychodzą? ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Niedługo się wyprowadzą bo teraz mają chęci na miłość, dlatego tyle przesiaduje i toczą walki o kotkę. Zapach zmyją deszcze, a koło balkonu możesz polać octem to zapach zlikwiduje
|
|
kup krople walerianowe i rozlej najlepiej u sąsiada którego nie lubisz sprawdzone wyniosą sie do niego bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki
|
|
Załóż nowe gumaczki lateksow które nabyłeś wyjeżdzając na wieś noś je przez tydzień czasu i postaw w ogródku mam nadzieję że odstraszysz ich skutecznie.
|
|
A może by tak z wiatrówki :)
|
|
Za rozsądną cenę mogę przyjąć zlecenie zlikwidowania kotów. Prywatnym zabójcą kotów jestem. ...
|
|
postaw swoj portret w ogródku, koty popatrzą i sie wyniosą
|
|
Albo zaczna srac na maxa ;)
|
|
W temacie to wszystko jak w moim podpisie. Uważam, że wpierw należy wytępić moherowe berety, które trzymają bez uwiężi kociarstwo i karmią je podobnie jak dzikie ptactwo pod oknami domów, w których mieszkamy./ Niech zapiepiep.....do lasu i na rogatki miasta dokarmiać, co będzie wielkim sercem, a nie z lenistwa wyrzucać przez okna każdy gnój. Dalej piszę: nie słuchajcie debilów, że trzeba wysypywać i rozlewać "WALERIANĘ", bo dopiero ściągniecie sobie pod okno kociarstwo/ dużo mądrzejsze, aniżeli ich właściciele i niektórzy forumowicze. Ja mam sposób: za 2 zł paczka małych petard /zostało mi z"SYLWESTRA" 10 paczek po 50szt. Jak się zaczyna miałczenie rzucam z balkonu między kociarstwo i rozbiegają się. Za pół godziny powtarzam jak się zejdą pod balkony. W końcu sąsiedzi nie wytrzymują już o godz. 1.oo w nocy i dzwonią po policję zgłaszając, że ktoś strzela/ boją się swoich sąsiadów-właścicieli kotów,bo nie chcą być kapusiami/,ale nie denerwuje ich już 2-3-10godzinne miałczenie, tylko petardy.Wtedy usłużni policjanci"pisy" nie wiedząc kto rzuca ,czają się aby złapać"petardowca"i tak mi pilnują podwórza na jednej z ulic na osiedlu"Południe". Pozdrawiam .ps. mam już przygotowany sposób na właścicieli psów wyprowadzanych z bloków pt" od kwietnia zaczyna się smarowanie gówn..ami szyb samochodów tym właścicielom psów, które zostawiają odchody pod naszymi balkonami. JEŻELI CHCESZ PRZYSTĄPIĆ DO NAS /JEST JUŻ 46 OSÓB/ ZOSTAW WIADOMOŚĆ. AKCJA TRWA. Jak nie poskutkuje/ jak widać policja i straż miejska nie może/ weżmiemy się za nabijanie piankami montażowymi tłumików ich samochodów-włascicieli tych zwierzaków. "uważajcie na łomżyńskich kurpiów"
|
|
duch - ja nie żartowałem. Mam te sam problem od lat. Przychodzą do twojego ogródka bo nie mają na nim konkurencji, a koty są zwierzętami terytorialnymi. Więc znaczą "swój" teren. Drugi kot przychodzi i wąchą i żeby nie być gorszym też oznacza teren i tak w kółko. Najlepszym sposobem jest pies, który nie popuści kotu...
|
|
Kontaktuj się szybko z ekipą naszych bohaterów - grupą GIT! Info w tym temacie ;) http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=365711&t=365711[\url] _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
No właśnie idź do nich oni kotom mordy wysmarują i tyłki pianko montażów ka zatkają i nie będzie srania ...
|
|
Zjedz kilka, a nawet wszystkie
|
|
Odstraszacze Kotów czyli tylko ultradźwięki http://www.odstraszacze.com/index.php?category_id=199 Lub grupa Git sterylizacja kotów za pół darmo za worek psich odchodów
|
|
Wystrzelać ich,możesz kupić petardy i postrzelać i przy okazji sie zabawić kilka razy strzelisz i już nie przyjda
|
|
Dziś rano naliczyłem 9 kotów pod moim balkonem, najgorszy w tej chwili jest potworny smród a w nocy nie do wytrzymania piski.Dzięki wszystkim za rady ale ponieważ wszelkie władze - tzn.sanepid, spółdzielnia mieszkaniowa, urząd miejski, hycel nie chcą mi pomóc to biorę się sam za likwidowanie kotów. Kupiłem na Allegro żywołapkę i już za kilka dni będę miał ją w domu. Wyłapię te cholerstwo i będę wywoził daleko za miasto i tam humanitarnie wypuszczę śmierdziele. Podaję adres Allegro, taką żywołapkę kupiłem. http://allegro.pl/lapka-kuna-kot-koty-kota-kuny-pulapka-i1502666352.html
|
|
Kup kilka Achtungów i zorganizuj kotom koncert życzeń;D
|
|
Witam. Jak masz problem z właścicielami psów i kotów przejdż ż do forum pt."czas na porządki z właścicielami psów osiedlowych".
|
|
sarima czy 31 to twoj wiek? Bo jesli tak to ty na prawde jakas ulomna jestes... _____________________________________________________ ![]()
|
|
Duchu mam nadzieję, że Cię złapią i przysolą odpowiedni mandacik za wywożenie. Wyrzutów sumienia pewnie nie będziesz miał, przy braku sumienia to niemożliwe.
|
|
Koty śmierdziele nie mają na de mną litości to ja też nie mam nad nimi. NIE MAM ZAMIARU MIESZKAĆ Z KOTAMI ŚMIERDZĄCYMI I KRZYKLIWYMI. WSZYSCY UMYWAJĄ RĘCE TO JA TE KUREWSTWO WYWIOZĘ DALEKO OD ŁOMŻY. WON ZE ŚMIERDZIELAMI.A jak chcesz jednego albo więcej to daj znać, dostarczę.
|
|
A za pół roku będzie płacz na forum: Ratunku! Plaga myszy!
|
|
Mieszkasz w bloku ? jeśli tak to idź do spółdzielni ,a po drugie nie możliwe żeby one tako sobie wybrały np twój balkon musiał ktoś je dokarmiać i teraz siedzą tak jak u mnie w klatce dokarmiają zimę i lato i cała hodowla jest ale to już nie mój problem :)
|
|
Już jednego śmierdziela miej, złapany i daleko wywieziony za miasto
|
|
Haha, podaj namiary na siebie i podrzuć zdjęcia z "akcji".
|
|
szkoda ze Cię nie podrapał tan Koteczek biedny
|
|
Koty powinny być wyłapywane i sterylizowane, wówczas by się nie mnożyły w tak zastraszającym tempie. One potrzebne są na wsi bardziej niż w mieście, więc jeśli już wywozić to rozsądnie, by nie były skazane na śmierć. Wieś podrzuca do miasta psy, to może miasto podrzuci wsi koty. Chyba nie będą się o nie bić jak Kargul z Pawlakiem ?
|
|
Akcje sterylizacji są prowadzone i bardzo skuteczne, tyle że nie w Łomży, bo to za.upie. Według naszych władz, problem bezdomności nie istnieje, ale czemu się dziwić - jaki naród, takie władze. Jakby przeprowadzić taką akcję to okazałoby się, że połowa sterylizowanych kotów była "domna", a paniusie, które karmią swoje zwierzęta na ulicy miałyby pretensje, że ich kotek już nie będzie mógł zaspokajać popędów. A powinny zapłacić za zabieg na swoim i za 3 bezdomne, bo jej kot też się przyczynił do rozrostu populacji. Dopóki ludzie się nie zmienią jako jednostki, to nie mamy czego oczekiwać po władzach - one mają swoje 5 minut i muszą się nachapać.
|
|
hehehe duch łap je i żądaj okupu :) może przy tym zarobisz i będziesz wiedział czyje to koty. A i uważaj żeby Cię ktoś nie pozwał za porwanie kota :)hahaha
|
|
:))))))))))))))) cholery juz nie dlugo sie wyprowadza :)))) koniec marca :)))))))))) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
dziś drugi śmierdziel pojechał daleko za miasto na wycieczkę, ku wyjaśnieniu to są koty bezpańskie ale jeśli się trafi udomowiony to też wywiozę , właściciele pilnujcie swoich pociech to jest waż obowiązek !!!
|
|
Kot w piekarniku z ziemniakami jest ok :-)
|
|
A jaką suróweczkę podać do tak wykwintnego dania o winie nie śmiem wspomnieć
|
|
Rozumiem, że miłe to nie jest, ale ludzie sami swoje potrzeby załatwiają też różnie. Więc zostawmy je w spokoju. Mimo, że mamy możliwość rozwijania się , to jesteśmy jeszcze gorszymi brudasami niż one. Tylko one o tym nie wiedzą, a my sobie dobrze zdajemy sprawę i robimy jak chcemy.
|
|
Haha duchu na przystawke wypasionego myszora :) wino koniecznie musujące :)) wspomnienie po kocie bezcenne !! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Jest akcja do końca marca jeśli chodzi o sterylizację . W Łomży jest kilka lecznic, które to robią- połowa normalnej ceny. Koty jako zwierzęta , to są bardzo czyste. Kot zepsutego jedzenia to nawet nie zje, a pies zje. Dziwię się tylko, że trochę jakiś odchodów przeszkadza a jak na działkach pod uprawę nawozi się gnój to już nie ma problemu.
|
|
syyx, ale Ty piszesz o kotach domowych jak mi sie wydaje, czy sądzisz, że znajdzie sie społecznik który bezdomnego kota bedzie steryzlizował ? Apropo odchodów, tu dodam tylko, ze kotów nie lubie (zaszłosci z dziecinstwa) jak sobie przypominam kocie sa wyjątkowo jakby tu delikatnie ująć, nie miłe dla nosa. Odrobina wiedzy, tego co spozywają zwierzeta nie zaszkodzi, unia wymusza pewne normy, ale gnój zwany dalej obornikiem pochodzil z naturalnych pasz roslinnych, teraz pewnie to się zmienilo za sprawą mączek i innych pasz uzyskiwanych droga odzwierzęca. Ni jak ma sie Twoje porównanie syyx! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Przecież na pola wylewają gnojowicę. Gnój - obornik to nic innego jak siano na którym stoi zwierze i załatwia swoje potrzeby. Wszystkie mają zapach a najgorzej ludzki. Zwierzęcy to się szybko rozkłada, a ludzki to jak słońce wysuszy. Tylko uwierzcie mi, bo mało kto zwraca uwagę jak się idzie później wieczorem to czasami widać jakie szczury biegają przy blokach. Lepszy kot niż szczur- żeby nie buło szczurów nie było by i kotów.
|
|
|
Ja bardzo proszę nowo powstałe służby porządkowe, żeby wzięły się również za komary! Niedługo zaczną latać i dokuczać nam wszystkim. W tym dzieciom, które przecież biegają samopas pozostawione bez żadnej opieki. Nie daj Boże wpadnie jakaś bidulka w taki rój i wyssą z niego całą krew! W następnej kolejności proszę o "załatwienie" ptaszków. Lata to to, robi kupy z góry i budzi rankiem w dzień wolny od pracy...może by je tak gównem wysmarować? (tak odnośnie budzenia, to może rozpieprzycie i tą dzwonnicę co to zawsze rano dzwoni, przecież to żyć się nie da). W następnej kolejności, proszę o dobranie się do skóry bezdomnym i tzw. miejscowym żulom. Zaczepiają ludzi, brzydko pachną i wyglądają conajmniej nieestetycznie. Trzęsie się taki z braku alkoholu pod monopolem, dla odrobiny alkoholu zrobi wszystko... Drodzy je***i hipokryci! Przeszkadzały Wam dopalacze kiedy z powodu uzależnień od alkoholu rodziców bądź ich samych cierpią w naszym kraju tysiące dzieci. Na ulicach giną ludzie przez pijanych kierowców, w rodzinach patologie:maltretowane dzieci, żony i mężowie. No ale to Wam k***a nie przeszkadza. Nie przeszkadza Wam, że Wasze własne państwo dyma was w tyłek na każdym kroku podnosząc podatki, robiąc z tego miejsca raj dla wyzyskujących ludzi korporacji. Przecież macie nowe edycje tańców z pseudo gwiazdami i inne faktory. Po co walczyć o swoje, skoro mogę tępym wzrokiem gapić się w telewizję. Blokowanie inwestycji w Łomży...czy komuś to przeszkadza? Widać nie. Teraz robicie krzyk taki, jakby robiono zamach na papieża...i to z powodu, który jeszcze nikogo nie zabił a który w Łomży znany jest od lat. Cóż to za nowa moda, żeby rozprawiać o gównie?! Nie będę komentował zapału autorki tematu oraz jej motywów. Pozostawię to do oceny ludziom rozsądnym oraz lekarzom wiadomej specjalizacji. Teraz zastanówcie się chwilę z jakiego powodu cały ten raban, rozejrzyjcie się dookoła, spójrzcie co się dzieje w Waszym "zasranym" kraju i mieście...i podnieście głos, ale już w sprawach o wiele dla nas wszystkich ważniejszych. Ruszcie tymi łbami, nie dajcie się wodzić za nos tematami zastępczymi...tak jak miało to miejsce z podwyżką vatu i jednoczesną nagonką na dopalacze. Tacy wszyscy tutaj mądrzy, a nikt nie myśli samodzielnie. To takie dla nas typowe, prawda...? _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Właśnie to jest prawda. A tu jeszcze to http://finanse.wp.pl/opinie.html?wid=13246628&title=Dobry-klient-to-naiwny-klient&kat=104124&oid=31104966&ticaid=1c072&_ticrsn=3
|
|
Cleric a czyz nie zauwazyłes, że podwyzka vatu nie jest pierwszą z podwyżek, czyz pominąłes podwyzke sprzed kilku lat? wpadła Tobie ta jedna tylko wymowna najwyższa stawka? A gdzie byłes gdy artykuły dla dzieci wskoczyły nie jeden punkt % a kilka? czyzby pomroczność? http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Ja to już piszę ostatni post, a pamiętacie do czego doprowadziła duża akcja sterelizacjii kotek w Niemczech i kastracji kotów. Jak to Polacy wozili masowo koty bo zrobiła się plaga szczurów i zarabiali na tym. Najlepiej to wszystkie zwierzęta powybijać, a na końcu paść samemu.
|
|
megan Zauważyłem, zauważam ten trend już od ładnych kilku lat. Dlatego tak mnie wkurwia jak ludzie potrafią w sprawach na prawdę błahych organizować jakieś społeczne akcje, a tych na prawdę ważnych zdają się nie zauważać. Pierwszy akapit mojej wypowiedzi jest oczywiście pisany z ironią, a sam post miał być w temacie o właścicielach psów, przez pomyłkę napisałem tutaj. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Oczywiście, zauważam, zapomniałes wspomniec o alergennych meszkach bo komar to przy nich pikuś :)!! Cleric, aktualny punkt 1% przy wydatku rzędu 1000 zł to 10 zł, cofajac sie do roku 2006 czy tez 2007 nie pamietam, był bardziej odczuwalny w niektórych dziedzinach, gdzie nie było mowy o jednym punkciku :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Do wszystkich kochających koty. Jeśli chcesz mieć kotka daj znać a podrzucę w umówione miejsce, uprzedzam że koty są dzikie.
|
|
.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |