Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polak-Węgier dwa bratanki. Zaprosimy ich do Łomży? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polak-Węgier dwa bratanki. Zaprosimy ich do Łomży? |
Protagoras ryju wyskocz z swoja zakazaną mordo na ulice i krzyknij do Cygana czy Czeczena swoje hasełka. Wiadomo co by się stało ryj byś miał obity.
|
|
osiołku - nie wypowiadaj się do mnie bo ja ciebie ignoruję - jeszcze nie zauważyłeś? A może piszesz, żeby się podniecić? Maleńki kutasik stanął jak do mnie napisałeś? No skoro ci to sprawia przyjemność to napisz - mam dobre serce i takiemu zwierzątku jak ty wyświadczę przysługę - specjalnie dla ciebie stworzę siedem ... albo nie - dwanaście nowych tematów - będziesz mógł odpowiedzieć na nie i przy każdym zonanizować się. Co ty na to zwierzaczku?
|
|
Tak w ogóle to się trochę zaczynam bać - musisz mnie bardzo lubić skoro 3 minuty po tym jak założę jakikolwiek temat ty już odpowiadasz. A wiesz, że twój sąsiad to mój dobry znajomy. Wczoraj sfilmował cię jak trolowałeś na 4 lomża: http://www.youtube.com/watch?v=JUnF-4m2Np4&feature=related#t=0m34s
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JUnF-4m2Np4&feature=related#t=0m34s
|
|
Protagoras o ciesz się . Potrafisz mordo szczekać przez internet. Boisz się wyjść na ulice peniasz się że w latarnie dostaniesz . Wiadomo LPR twoja rodzinka się z każdym dniem pomiesza.
|
|
Jak naprawdę wyglądasz tak jak na tych filmikach to nie muszę się ciebie bać. A tak poza tym - to raczej ty non stop na 4 lomża siedzisz i boisz się wyjść. A z nudów trolujesz w każdym temacie. No dobra, ale zapomniałem, że mam ciebie ignorować. Trochę ciężko takiego szczeniaczka ignorować - szkoda gnojka kopnąć, no i (wiem, trochę to obrzydliwe) słodko wyglądasz z tym błogim uśmiechem onanizując się na mojej nogawce.
|
|
Protagoras spróbuj szczęścia zoofilu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |