środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koncert

Jak myślicie, byłoby zainteresowanie koncertem RR Brygady ?

RR Brygada czyli Rafi i Ramona 23.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koncert

Jak myślicie ???
Było by ??????????

Ja bym poszedł, ale jak wiadomo wiekszosc chetnych to młodzież w wieku ponizej 18 lat wiec zoorganizowanie takiego koncertu w Łomży jest troche nieoplacalne... a szkoda

Ja mogę wam zagrać za darmo :):)

@Michal23,

Czemu nieopłacalne?
Jeśli chodzi Ci o alkohol to tak ale o sam koncert to raczej nie.
Gdybym wiedział jakie byłoby zainteresowanie to bym z chęcią taki koncert zorganizował.

Alkohol to po pierwsze, po drugie gdyby taki koncert odbywał się gdzieś w klubie to raczej też takie osoby nie wejda. Zresztą już był koncert Donguralesko a na supporcie Ramona 23 i dużo ludzi nie przyszło chociaż spowodowane to mogło być odległością (koncert odbywał się na fortach w Piątnicy) jak i słabą pogodą (z tego co pamietam na Guralu padał deszcz). w Łomży oprócz klubów nie ma miejsca by zorganizować koncert w plenerze oprócz fortów w Piątnicy a jak wiadomo większości młodym albo się nie chce albo cieżko z transportem..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org