środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Milion Od Zaraz

W Polsacie nasi łomżyniacy wygrali 333,333,34 zł!!! Bądźmy z nich dumni.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Milion Od Zaraz

jesteśmy :D tylko ciekawe czy tak naprawde zrobią z tymi pieniędzmi co obiecali..

Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem,
nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.

ile tematów jeszcze o nich zalozycie?

Zrobią.. Ta rodzina naprawde zrobi wszystko, żeby ich dzieci były zdrowe

Co masz zrobić dziś, zrób jutro. Będziesz miał dzień wolnego ;)

i dobrze że wygrali, pieniądze są im potrzebne

nie no taaaaaaa

Tak ,rodzina zrobi wszystko ,tylko pieniądze wygrał ktoś inny i obiecał pomoc, czy pomoże?, czas pokaże.

sprobowalby nie pomoc...wszyscy wysylalismy po kilka smsow, jednak sa jeszcze dobrzy ludzie na stym swiecie, az sie poplakalam widzac te radosne miny dzieciaczkow
mam nadzieje, ze ten lekarz sprawiedliwie podzieli sie wygrana z rodzina i ich dziecmi...

tylko ciekawe ile podatku od tego będzie ... heh

---------------------------------------------

Nie wychylajcie się w wypowiedziach zbyt daleko aby nie urażić Bogu ducha winnego Pana Doktora i jego rodziny - to naprawdę bardzo szlachetna i zacna rodzina jakich dziś mało. Każdy kto ich zna to moją opinie potwierdzi i jeszcze coś od siebie dobrego doda.
Zakończmy polemikę aby komuś nie zaszkodzić, bo nie tylko mądrzy tu się wypowiadają.

kostol,a Ty byś jak to podzielił?

pobiera się zryczałtowany podatek dochodowy w wysokości 10% wygranej czyli od zaj,,bania!!

Autor: lauracrow1 (---.elomza.pl)
Data: 23-01-11 21:27

sprobowalby nie pomoc...wszyscy wysylalismy po kilka smsow, jednak sa jeszcze dobrzy ludzie na stym swiecie, az sie poplakalam widzac te radosne miny dzieciaczkow
mam nadzieje, ze ten lekarz sprawiedliwie podzieli sie wygrana z rodzina i ich dziecm
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Nie podzielił się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pan doktór powiedział że 50000 powinno im w zupełności wystarczyć !!!!

Menda zagrał sobie na ludzkich uczuciach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kolejny kurwiszon zrobił chore dziec i w balona

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Przepraszam , nie zauważyłam że był już taki sam temat .

Wiecie gdzie można jeszcze raz obejrzeć ten odcinek ?

czyli:
333 333, 34 * 0,10% = 33 333, 33 zł
333 333, 34 - 33 333 , 33 = 300 000, 01 zł

czyli do wypłacenia 300 tys 1 grosz heh
33 tys 333 zł 33 gr podatku, tak to się liczy, bo w podatkach ja się nie orientuje, bo ich jeszcze nie płace :)

---------------------------------------------

odcinek i wygrana byla wczoraj, a wy juz wszyscy jestescie tak dobrze poinformowani?

Dobrze liczysz.

lauracrow1
Nie wiesz, że najlepiej jest rozliczać kogoś z jego własnych pieniędzy? :)

Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.

Sama bym nigdy nie zagłosowała na tego Doktorka gdyby nie znajdująca się w potrzebie rodzina P. Mańczaków, nawet Księża z Parafii Krzyża Św. prosili o wsparcie SMs, a tu okazało się że zaoferowano im tylko 50,000 zł. Nie wiem co sobie myśli ta rodzinka hipokrytów stojąca na każdej Mszy Św w pierwszym rzędzie , a za skórą mająca DIABŁA - nie boją się że ich dzieci także może spotkać okrutna choroba?!!!!!!!!!! Mam nadzieję że bez ECHA ta sprawa nie zakończy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OSZUŚCi

za naiwność sie płaci, wy zapłaciliscie klikoma smsami czyli 3,66pln x kilka :)

Nie głosowałem na Doktora tylko na rodzinę P Mańczaków. Jeżeli okaże się że dostaną tylko 50 tys to będzie lipa :(

Przecież ten lekarz mówił, że chce otworzyć własną klinikę.
Pomóc, na pewno pomoże tym dzieciakom, ale na pewno nie będzie to cała kwota.

agria jesli nawet to za 280 tys kliniki zadnej nie otworzy. Wykorzystał te dzieciaki i tyle. doktorek za dyche

chiba ze tak

ale szczekają tu niektórzy.
Nie rozsądniej jest poznać temat z dobrych i pewnych źródeł niż na podstawie jakichś głupich pyskówek wydawać krzywdzące wyroki.
W przyszłości gdy kiedyś była możliwość pomocy komuś to waszymi wypocinami każdy się zniechęci.

podejrzewam ,ze sumienia nie maja albo odwrotnie sumienie maltretuje

Lecz niestety są to pewne źródła:( Gdyby chociaż sumę min. 100 tyś zaproponowali to bym się odczepiła, a tak niestety szerze dalej wątek o OSZUSTACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Powiedz mi "krzyk26" o jakich ty pewnych źródłach mówisz? Bo tego nam już nie przytoczyłeś, lecz od razu wyzwałeś człowieka od oszusta. Jeżeli już oskarżacie człowieka to napiszcie tutaj te wszystkie źródła, bo do tej pory o tej sprawie można wyczytać tylko z waszych komentarzy.

Mam nadzieję, że jest to tylko plotka, bo nie po to księża z ambony to ogłaszali, żeby potem dzieci miały dostać 50 tys.

jakby nie patrzeć to każda złotówka dla tej rodziny jest ważna a 50 tyś to nie mała suma choć przy takiej chorobie i to 2 dzieci to kropla w morzu...

a ja tam boje sie myslec pisac i mowic a o pieniadzach to juz nie marze

Osobiście nie znałam żadnej z rodzin i także nie brałam sobie do serca komentarzy forumowiczów, ponieważ ciężko uwierzyć w kwotę jako im zaproponowano. Źródłem informacji jest moja Ciocia, która zadzwoniła do P. Mańczaków z Gratulacjami i oto osobiście usłyszała na własne uszy od P. Mańczak o całej prawdzie.Gdybym nie znała prawdy nie zależało by mi insynuować w złośliwej intencji kogoś niewinnego!!!!!!!!!!!!!!!!!

z doswiadczenia wiem ,ze to sie i tak zle skonczy, ale ryzyk fizyk, stawka jest duza....:) zemmmdleje

Kanalie

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Napiszcie nazwisko tego "doktora".Musi oddać obiecane dzieciom pieniądze!To dzięki nim wygrał.Nikt by na niego nie głosował.Nikt go w pracy i najbliższym otoczeniu nie lubi.Tak mówią w szpitalu.Znają go.

Ty dziwna jesteś Miśka. Znasz co na jego temat mówią i czy go lubią, a nie znasz nazwiska.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org