Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
lekarz - specjalista od znamion |
Dzień dobry, potrzebuję porady. Chodzi o lekarza, który może obejrzeć znamię, ewentualnie je wyciąć i zbadać pod kątem złośliwości. Gdzie trzeba się udać? Dermatolog, chirurg czy onkolog? Czy ktoś z Was bądź Waszej rodziny / znajomych korzystał z takiej porady (badania znamion) i możecie mi coś polecić? Telefon i nazwisko lekarza? Wielkie dzięki z góry za wszelką pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: lekarz - specjalista od znamion |
chirurg onkolog doktor Pilawa
|
|
dr dymitruk ul wesoła białystok 602108022 Polecam. Sprawdzone i wszystko bardzo dobrze.Cena też przystępna.
|
|
Dziękuję, ale w pierwszej kolejności chcę skorzystać z porady lekarzy w Łomży.
|
|
dermatolog klepacki z białegostoku, jest co sobotę w łomży, ponoć zna się na tym, tel 504021811, ma stronkę na necie
|
|
Tylko dr Andrzej Dymitruk Białystok polecam sama korzystałam.
|
|
chirurg onkolog dr Leszek Kozłowski Białystok, sama korzystałam polecam,w pon. jest w Łomży w por onkologicznej od godz 15
|
|
Czy do chirurga-onkologa trzeba mieć skierowanie? Czy po prostu można iść i się zapisać? Nie orientujesz się jak z oczekiwaniem? Długie kolejki?
|
|
Najszybciej prywatnie, do onkologa bez skierowania.
|
|
"chirurg onkolog dr Leszek Kozłowski Białystok, sama korzystałam polecam,w pon. jest w Łomży w por onkologicznej od godz 15" Ktoś ma nr do tego lekarza, aby umówić się prywatnie? Mam już skierowanie, niestety trzeba czekać miesiąc :/
|
|
ok, udało mi się zdobyć numer. Dzięki wszystkim za pomoc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |