Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAGINĄŁ Beagle!!!!! |
Zaginął beagle 3-letni z czerwoną obróżką i identyfikatorem, pies choruje na stawy, dostaje zastrzyki 2x w tygodniu, znalazce bardzo proszę o kontakt.501320778
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAGINĄŁ Beagle!!!!! |
Chyba widziałem tego beagla na Śniadeckiego jakies 2-3 dni temu.
|
|
Popek nie pie*dol, tylko zwiększ masę.
|
|
Ja widzialam tego pieska kolo kosciola krzyza swietego!!! :)
|
|
Wklej jego jakieś zdjęcie, bo ten kto nie chowa psów, może nie wiedzieć jak wygląda bigiel, a takie psy z reguły nie błąkają się bezpańsko po ulicach, będzie wiadomo, że to Twój, bo wszystkie bigle niewiele się od siebie różnią pod względem wyglądu.
|
|
![]() _________________________________________________________ ![]()
|
|
To późno trochę go szukasz, bo odkąd prawie go rozjechałam minął już jakiś tydzień. Biegał koło Alkoholi Świata na Piłsudskiego i pchał się pod koła. Rozklejaj ogłoszenia, głównie w zoologach i u weterynarzy, a jak się znajdzie to pilnuj. To naprawdę nic trudnego...
|
|
Po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że psa widziałam wcześniej, niż tydzień temu w ww miejscu. Mam nadzieję, że znalazł już lepszego właściciela. Ciekawe czy ludzkich członków rodziny też szukałbyś po dwóch tygodniach od zaginięcia i nie porozklejał nawet ogłoszeń.
|
|
ola** nie chcę być niekulturalna, ale zamknij twarz. Skąd wiesz czy nie szukał bez pomocy forum? Zwłaszcza, że akurat tu rzadko można się czegokolwiek dowiedzieć. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Bywam w mieście wyobraź sobie. I przeglądam ogłoszenia na przystankach. Szczególną uwagę zwracam na biegające samopas psy i te z ogłoszeń. Zgadnij, kulturalny człowieku, ile widziałam ogłoszeń o tym psie? Odpowiedź: ZERO. Jak myślisz czemu? Bo nikt go nie szukał. Tyle.
|
|
A moje o kocie widziała?
|
|
i jak znalazl sie piesek ??
|
|
Wczoraj chodzil w okolicach KS. Janusza Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Ta rasa słynie z zamiłowania do wolności
|
|
ola** bardzo konkretna babka jestes :P
|
|
Ja jak zwykle Olę popieram. Szanować i dbać o zwierzaki! Barany, a nie ludzie, nie umieją małego psa dopilnować.
|
|
A czy pies się odnalazł?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |