Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaginiona Kurtka Unikat !!!! |
człowieku, zlituj sie i zwróć co mi należne. ala płaszcz koloru szarego, z "pagonami" zakończonymi guzikami. dość letni. dzwon 514986797
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaginiona Kurtka Unikat !!!! |
z pewnego źródła wiem, że zabrałem moją w zamian za to że ktoś zawinoł Twoją. Pierwszego dnia świąt, sobota. Odezwij sie.
|
|
to razczej ty sie powiinnas ubiegac o swoje rzeczy a nie zostawiac komentarze i numer telefonu. psujesz reneome klubu to raz, a dwa jak sie jedna z druga napierdoli i bryka **** wie gdzie i swoich rzeczy nie pilnuje to tak to sie wlasnie konczy. portfel by cie pizneli tez bys zostawiala takie komentarze?a jesli zostawilas plaszcz w szatni to masz nauczke ze sie tak nie robi nigdy i nigdziee.. tyle w tym temacie. siemasz ty B)
|
|
wspaniałe orędzie
|
|
Jak ZARA, to zara się znajdzie, spokojna Twoja rozczochrana PANIE KW Piszczy i piszczy nie można normalnie porozmawiać... :)
|
|
Witam. Tak, ja mam ten płaszcz, przykro mi, że zostałeś poszkodowany, tak z resztą jak i ja, jutro rano do Ciebie zadzwonię i jakoś się umówimy i Ci oddam ten płaszczyk. Może i mój płaszcz się jakoś odnajdzie? Zaginął w tym samym miejscu, w tym samym czasie, firmy Pull & Bear. Jakby ktoś coś wiedział to proszę o info.
|
|
zostaw nr telefonu ;) Piszczy i piszczy nie można normalnie porozmawiać... :)
|
|
mam zostawić nr telefonu bo coś wiesz na ten temat? :) czy to tylko dobra rada, żeby szybciej kontakt nawiązać? tel. 502-414-771
|
|
nie wiem,ale Twój poprzednik tak zrobił :) Piszczy i piszczy nie można normalnie porozmawiać... :)
|
|
Witam, w sobotę, na tym spędzie jaki nazywacie Yam za przeproszeniem caffe, zginęła kurtka z kapturem oliwkowo-zielona. Prawdopodobnie pomylił się ktoś i zabrał ją jako swoją, mam informacje na temat innej kurtki która została tam. znalazcę proszę o kontakt, oferuję "znaleźne" 790565024
|
|
aha, sobota to była 19.03.11
|
|
spęd ale jednak tam chodzisz :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
chodzę jeżeli nie mam alternatywy. Czyli 2 razy do roku, Boże uchowaj, oby jak najmniej. Szlag trafia mnie przez to że Tcheslav i Konie zamknięte.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |