wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WAŻNE

Co będzie w ostatnim odcinku KLANU?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WAŻNE

wystąpi Milencia w roi ównej bez zębów , HAHAHAHA matki będą dzieci straszyć, coś na wzór czarnej wołgi

onaion

czytam od dłuższego czasu twoje posty, jesteś bardzo jadowita, zaszczuta, wyżywasz się na niewinnych, jeśli wyrządzono ci krzywdę idz do jakiejs instytucji, na pewno ten ktoś zostanie ukarany, po co tyle postów pełnych nienawiści???????
opamiętaj się dziewczyno, nic dobrego z tego nie wyjdzie
tu wszyscy mają dość!!!

i czy kolejny post WAŻNE jest ważny, kogo obchodzi jakiś tam film, lecz się, ważne to żyć w zgodzie z samym sobą i z innymi

onaion

Uuuuuuu onaion nic dobrego to nie wyjdzie tobie jesli chodzi o ścisłość.Tu posty zawsze były pełne chamstwa,nie mówiąc już o twoich "wypowiedziach".Także nie pisz w moich tematach.Zresztą widać po twojej pierwszej "wypowiedzi" w tym temacie...Jak cię nie interesuje serial nie film człowieku tylko serial to się nie wypowiadaj.Ja też sobie nie życzę obrażania mnie,które nastąpiło od chwili kiedy chciałam z dobrej woli ostrzeć ludzi przed niejaką "dentystką".

ostrzegłaś i myślę że to wystarczy, do mnie jak najbardziej dotarło
tylko po co ta " cała reszta"
twierdzisz że każdy ma prawo do własnego zdania ale ty nie stosujesz się do niego
skorą chcą chodzić do tej pani niech chodzą, cóż to kogo obchodzi

onaion

onaion a bez zębów to mam nadzieję,że ty będziesz i tego ci życzę.

no i się przywaliła, napluj świni w gębę to ci powie że deszcz pada
mi to nie grozi

onaion

onaion taki pewny jesteś o swoje zęby to dobrze.
Skoro chamsko piszesz o kimś kogo nie znasz,że nie ma zębów to nie dziw się taką odpowiedzią!Chamstwo za chamstwo i tyle.Ja nigdy na tym forum nie pisałam,że nie mam zębów,ale oczywiście wredni i pełni nienawiści ludzie co bytują na tym forum zaczęli mnie chamsko wyzywać,a potem ktoś się dziwi moją reakcją!Co?że tylko chciałam ostrzec!

teraz cię nie rozumiem
chamski jest 1 post, fakt
ale posłuchaj olej innych, przecież jesteś inteligentna dziewczyna, niech wypisują bzdury, a ty olej to po prostu, nie szkoda ci zdrowia, życie jest za krótkie

a i nie przejmuj się "innymi" nie ważne z zębami czy bez ich sprawa
tylko o to chodzi

pokaz że masz klasę

onaion

Maciek z klanu wystąpi i wygra w KSW;D

Pojawią się nowe postaci

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org