Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WAŻNE |
Co będzie w ostatnim odcinku KLANU?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WAŻNE |
wystąpi Milencia w roi ównej bez zębów , HAHAHAHA matki będą dzieci straszyć, coś na wzór czarnej wołgi onaion
|
|
czytam od dłuższego czasu twoje posty, jesteś bardzo jadowita, zaszczuta, wyżywasz się na niewinnych, jeśli wyrządzono ci krzywdę idz do jakiejs instytucji, na pewno ten ktoś zostanie ukarany, po co tyle postów pełnych nienawiści??????? opamiętaj się dziewczyno, nic dobrego z tego nie wyjdzie tu wszyscy mają dość!!! i czy kolejny post WAŻNE jest ważny, kogo obchodzi jakiś tam film, lecz się, ważne to żyć w zgodzie z samym sobą i z innymi onaion
|
|
Uuuuuuu onaion nic dobrego to nie wyjdzie tobie jesli chodzi o ścisłość.Tu posty zawsze były pełne chamstwa,nie mówiąc już o twoich "wypowiedziach".Także nie pisz w moich tematach.Zresztą widać po twojej pierwszej "wypowiedzi" w tym temacie...Jak cię nie interesuje serial nie film człowieku tylko serial to się nie wypowiadaj.Ja też sobie nie życzę obrażania mnie,które nastąpiło od chwili kiedy chciałam z dobrej woli ostrzeć ludzi przed niejaką "dentystką".
|
|
ostrzegłaś i myślę że to wystarczy, do mnie jak najbardziej dotarło tylko po co ta " cała reszta" twierdzisz że każdy ma prawo do własnego zdania ale ty nie stosujesz się do niego skorą chcą chodzić do tej pani niech chodzą, cóż to kogo obchodzi onaion
|
|
onaion a bez zębów to mam nadzieję,że ty będziesz i tego ci życzę.
|
|
no i się przywaliła, napluj świni w gębę to ci powie że deszcz pada mi to nie grozi onaion
|
|
onaion taki pewny jesteś o swoje zęby to dobrze. Skoro chamsko piszesz o kimś kogo nie znasz,że nie ma zębów to nie dziw się taką odpowiedzią!Chamstwo za chamstwo i tyle.Ja nigdy na tym forum nie pisałam,że nie mam zębów,ale oczywiście wredni i pełni nienawiści ludzie co bytują na tym forum zaczęli mnie chamsko wyzywać,a potem ktoś się dziwi moją reakcją!Co?że tylko chciałam ostrzec!
|
|
teraz cię nie rozumiem chamski jest 1 post, fakt ale posłuchaj olej innych, przecież jesteś inteligentna dziewczyna, niech wypisują bzdury, a ty olej to po prostu, nie szkoda ci zdrowia, życie jest za krótkie a i nie przejmuj się "innymi" nie ważne z zębami czy bez ich sprawa tylko o to chodzi pokaz że masz klasę onaion
|
|
Maciek z klanu wystąpi i wygra w KSW;D
|
|
Pojawią się nowe postaci ![]()
|