Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam Grajka |
Szukam kolesia do mojej orkiestry. każdy może się glosić ważne żeby byl z Łomży !! debiec5@vp.pl debiec5@vp.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam Grajka |
A można grać na nerwach? Podobno jestem w tym bardzo dobry... Pozdrawiam
|
|
|
Nie mam do Ciebie podlotu w tej dziedzinie, więc pozostawię ją Twojej osobie. Pozdrawiam
|
|
Gram w olkiestrze łomżyńskiej ale jestem ze wsi. CZy moge u ciebie zagrac????łaskawy panie, też ze wsi.
|
|
|
Red, śLeDcZy, +polak+ - po co zmieniałeś nicka na 52Dębiec ?! Myślałeś, że nikt Cię nie pozna? Wali od Ciebie głupotą na kilometr, od razu wiedziałem, że to Ty. Co do kapeli, to nawet nie umiesz poprawnie nazwać swojego schorzenia. Pomogę Ci: jesteś downem. 52Dębiec = gra i śpiewa zespół downa. Pozdrawiam
|
|
MrS wiesz co szkoda ciebie debilu-frajerze pierwsze veto nie jestem ani polak ani red. A drugie veto nazywam się Robert ty cioto. debiec5@vp.pl
|
|
haha co wy robicie na tym forum :| ?
|
|
MrS czego kur*** chcesz odemnie ?? czy nie można normalnie trzech dni nie pisać na forum a ty się kur*** wypisujesz namnie !! ?? może ty jesteś downem i na 100% tak myśle i nie tylko ... weś się kurna sam wklej na te forum, poszukaj zdjęcia swoje i poszczyc się swojo brzydoto . ![]()
|
|
Uważaj żebyś nie zarwał po tym swoim krzywym ryju... Pozdrawiam
|
|
MrS, chetnie pomoge ;] Red Ty sie nie bujaj tutaj tak, bo i tak wszyscy wiedza gdzie sie uczysz wiec nie problem bedzie Cie znalezc,lol
|
|
::):).....fajt zbiorowy:):) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
Widać jakie z was typy że taki Mrs co ma 17 lat i nazywa się ... ( nie jestem frajer że bende tu mówił po imieniach i nazwiskach ) się kozaczy do 15 latka, nie masz innego zajęcia ?? czy musi kogoś pognębić młodszego bo na podwórku ci dokuczają ... ciesz się że jeszcze do twoich dzwi nie zapukali niebieskie męndy bo mam takie prawo zrobić za to co zrobiłeś bo to karane jest. W rodzinie mam nie tylko Psów ale i takrze wysze ławy więc bedzie mi łatwo ciebie wsadzić do pierdla albo jeśli jeszcze nie byłeś w wojsku to szybciej tam się dostaniesz bo z tym też nie bedzie problemów. Więc MrS pomyśl czy warto się tak bujać, a ja niechce być frajerem taki samym i latać po komendach. ![]()
|
|
Red: pomyłka! Jeśli chodzi Ci o tę piękną okładkę to możesz śmiało iść na 997, do mnie nikt nie zapuka, bo to nie moja robota. Uruchom swoją rodzinkę, zobaczymy co mi zrobicie. Nie mam 17 lat i w wojsku już byłem (2 lata temu wyszedłem) więc masz trochę błędne informacje. Może masz takie znajomości, żeby wywalili mnie ze studiów? Szkoda, że głupoty nie ścigają z urzędu, bo dawno byś już siedział. Pamiętaj, że jeśli podasz tu kogoś dane, to napewno skończy się w sądzie (ustawa o ochronie danych osobowych z dn. 29 sierpnia 1997r.). Tak się składa, że studiuję prawo i wiem co można, a co nie. Uważaj też, żebyś nie złapał sprawy o zniesławienie i pomówienie. Masz 15 lat więc możesz normalnie odpowiadać przed sądem, za to, co robisz (materialnie odpowiadają jeszcze Twoi rodzice, ale Tobie bez problemu dadzą kuratora, no i w przyszłości w podaniu o pracę lub wizę do USA, będziesz miał problem z wypełnieniem rubryki o niekaralności). Gdybyś rozmawiał grzeczniej ze mną i z 666 to napewno wyszedłbyś na tym dużo lepiej. Pomyśl nad tym. My dobrze wiemy, kto zrobił okładkę... Pozdrawiam
|
|
PS: Jeśli chcesz podyskutować to odezwij się o 17:30 na moje GG - nr 6416873. Pozdrawiam
|
|
a58c4a376b56d266f96cd7617a26b51c.jpg
|
|
Musiał zrobić ktoś z was że wiecie kto zrobił a po drugie jeśli mam złe informacje to moge nowe zdobyć i bez problemów i też moge coś zrobić np. publicznie ośmieszyć ale ja nie frajer. A co do okładki to ty też ją wklejiłeś bez mojego pozwolenia i przerobione moje zdjęcie więć nie jesteś bez winny. ![]()
|
|
hehe...o jaka tu okladke chodzi??:):) -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|
|
weźcie DAŁNY ! PRZESTAŃCIE SIĘ KŁÓCIĆ...!!!!!! ...frajerstwo... "...za*ebisty transfer , jak świeże bułki z masłem..." ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |