środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po meczu sobotnim

Witam wszystkich użytkowników tego forum jestem oiburzony na kibiców ŁKS jak ich można tak nazwać. Po meczu sobotnim ochrona Purzeczko miała wspólne ognisko było ich nie wielu Banda jakiś tumanów bo jak inaczej można było ich nazwać z kijami bejsbolowymi ubranych w kominiarki zatakowało ich . Piszę dlatego że wsród ochroniarzy był mój kolega który ma żonę i dziecko dla niego jest to zarobek na utrzymanie rodziny a taki tuman bo jak ich nazwać nie zastanawia się. Ludzie wy się podajecie za Kibiców ŁKS-u jak wy tylko macie wgłowie jak iść na mecz i jedyne co potrafisz to robić zadymę a potem jak dostaniesz wpier..... od policji to potem ja nic nie robiłem ja byłem taki grzeczny a oni się czepneli bez powodu . Ciekawe jak by cię tam postawili ta tym czemu jeden z drugim co byś ty wtedy powiedział

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po meczu sobotnim

Policja powinna sku********** pałami na dołku ździelić, następnie złożyć zawiadominie do prokuratury z łożyć za czynną napaść ochroniarzy, sąd powinien dać surowy wyrok do odsiadki, porządną karę finansową i do tego powinine dać dożywotni zakaz wejścia na stadion. Poprostu taki osobnik nie jest prawdziwym kibicem, zależy mu tylko na bijatyce z policją, ochroną a później dziwią się że zarząd wprowadza identyfikatory dla kibiców. Identyfikatory są ok, nie popieram takiego chamskiego zachowania tych antykibiców. Powracając do tych kar - powinny być one właśnie takie, przynajmniej na stadionie zaponaju spokój, z tego względu, że będą przychodzić prawdziwi kibice, robiący doping, a nie zwykli huligani. Niech swoją złość rozłożą na drzewie lub innym twardej rzeczy, a nie na innym człowieku.

Weś skończ Purzeczko same się zaczyna jak był Grom z Olsztyna to nikt sie do nich nie czepiał a teraz to się czepiajo. Jak nie wiesz t ochociaż nie gadaj takich głupot . Purzeczko kozaki i się czepiajo to jeden z niektórych tekstów jednego ochroniarza Purzeczko do kibiców: "No wyskocz któryś na solówe" i tak z pało do nich i nic barany

Pisalem juz w innym watku ze niektorym do miana kibica jeszcze wiele brakuje. Zreszta nie ma o czym rozmawiac ochrona i policja musi robic z takimi pseudokibicami od burd porzadek i to mnie najbardziej cieszy ze dzialaja skutecznie. Jak pojdzie jeden czy drugi posiedziec to potem moze pomysli jak powienien sie zachowywac mlody czlowiek skoro rodzice nie umieja dopilnowac.

tak jak pisał Damian14 Purzeczko strasznie się czepia, jak na jesienni był Grom to nie było z nimi prawie żadnych problemów a już na jednym z pierwszych meczów ochranianych przez Purzeczko dostałem pałą za to że spytałem się kiedy nas wpuszczą, straszne są z nich kozaki, uważają ze im wszystko wolno, wy którzy tu piszecie nie macie z ochrona zbyt duzo styczności dlatego nie wszystko wiecie, uważacie że wszystkiemu winni jesteśmy my a ochrona jest święta a w niektórych przypadkch wcale tak nie jest

zapomniałem napisać wcześniej: przykładem jest liga angielska, gdzie za wtargnięcie na murawe boiska podczas meczu jest wysoka grzywna. kolejnym przykładem jest przydzielenie każdemu kibicowi identyfikatora z numerem miejsca i sektora, na którym zostanie wpuszczony na meczi monitoring, to tego dość surowo karać takie wybryki. wtedy zaczną przychodzić prawdziwi kibice i dopingować na mecz swojej drużyny, bo z huliganami trzeba walczyć i pokazać, że nie są bezkarni.

Marcin 23: chyba nie znasz realiów w Polsce, są bardzo podobne kary, w tym finansowe. Tyle że na wyspach Brytyjskich jest tak, że zwiną delikfenta i płaci kare, a u nas jest tak: ze zwiną, pożądnie spałują bo im sie nudzi, będzie dlugo ciągneła sie sprawa, dostanie wysoką karę finansową oraz jeszcze coś w stylu zawiasów czy zakazu stadionowego. Pewnie mało masz wspólnego z tymi klimatami więc nie wiesz. A co do ochrony: naprawde panowie w żółtych kamizelkach przesadzają w wielu przypadkach. Chcąc sobie podreperować kompromitujące ich statystyki wyżywają się na kibicach, myśląc że są bezkarni. Przykladem był ostatni mecz, gdzie 10 sztuk tego bydła ciągneło po ziemi jednego z kibiców, za to że przeoczyli że jednak ma bilet. Na szczęście interwencja dwóch innych kibiców i kogoś dużo rozsądniejszego z klubu zachamowała działania tych przygłupów.

Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA

do Damiano: jak myślisz, że się nie znam to się odczep, bo zapewne dłużej w takich sprawach siedzę i wiem jak na wyspach brytyjskich z tym walczyli. tak więc lepiej się schowaj ze swoimi słowami. a co do Purzeczki - sami qrwa prowokujecie wszystkie zajścia, a później mówicie, jaka ochrona z Purzeczko. jak chcecie się wyrzyć to idźcie na sparingpartnerów dla zawodowych bokserów.

Tak czytam te posty i jak pisze kibic łks(jak można go tak nazwać ) on się nawet nie spodziewa co ja mam wspólnego z purzeczko nie jestem ich pracownikiem żałość aż bierze że większośc wsród kibiców ŁKS- U to sami małolaci którym się udało potajemnie wejść na stadion i potem on forum się wypowiada jaki on był dobry jak on cicho się zachowywał na meczu tylko ci ochroniarze się jego czepneli bez powodu . Ludzie takich małolatów to dobrze jeszcze pałą bo za parę lat to z domu strach będzie wyjść

Kto tu sie wyrzywa? chyba o wielu sprawach nie wiedziałeś... jeśli oni by wypełniali tylko swoje obowiązki tak jak poprzednia ochrona, to wszystko było by w porządku. Na każdym meczu jak jest ochrona purzeczko to coś sie dzieje, bo nie pamiętam meczu na którym był spokojnie od początku do końca, zawsze ktoś musial dostać pałką lub coś innego. Poczynając od perfidnego macania przy wejściu, ciągania kibica po ziemi, pałowania, rzucenia w kibiców cegłą itd. Do tego dochodzi jeszcze kozaczenie przy wejściu, to też potrafi poważnie zdenerwować, taki delikfent w żółtej kamizelce myśli że w mundurze jest zupełnie bezkarny, czuje sie mocny w grupie, z pałką itd.

zwłaszcza jak się wbiega na stadion za darmo, a później dostaje się pałą od ochrony i nagle k***a wielki skrzywdzony. powiem to tak: jak nie masz na bilet to nie wchodź, jak jesteś na stadionie to nieprowokuj do dymu, i nie musicie mi mówić, że nie prowokujecie, bo sam widziałem wasze chamskie zachowanie do ochrony. sami zaczepiacie, a później jak dostaniecie pałami to udajecie wielki niewiniątka.

Marcin to może byś podał kilka przykładów naszego ''chamskiego zachowania do ochrony'' bo Damian już wymienił jak ochrona zachowuje sie w stosunku do nas, i o jakich dymach ty tutaj piszesz, na meczu ze stomilem dym był ale tak to nasz stadion jest bezpieczny i można sobie z rodziną przyjśc na stadion i usiąść na krzesełkach i napewno sie nic nikomu nie stanie(no chyba że ochrona zadba o jakies wrażenia)

Chej kibole łks-u, niewinne i grzeczne dzieciaczki, a krzesła to może "porzeczki" wyrywały i rzucały na murawę. Bywam na meczach i widzę jacy to potulni kibole siedzą wśród kibiców. Gdyby nie było ochrony to nie dało by się rozegrać żadnego meczu i nie wciskajcie kitu o waszej kulturze i porządnym zachowaniu. Mam nadzieję, że wkrótce uczestnicy nocnego napadu zostaną wyłuskani, a w waszym środowisku mówi się o tych "bohaterach" głośno - więc to tylko kwestia czasu. Bolesna prawda jest taka, że mamy coraz więcej bydła na trybunach i poza nimi.

motyw: mecz z Pelikanem Łowicz i przyśpiewki pod ochronę Purzeczko

emilio ale te krzesełka to nie my wyrywaliśmy, tylko kibice stomilu, i nie pisz czegos takiego ze gdyby nie ochrona to nie dało by sie rozegrać zadnego meczu, bo jakoś w 4 lidze ochrony nie bylo a mecze były rozgrywane. Marcin a co tak mało wymieniłeś bo jakoś Damian wymienił więcej negatywnego zachownia ochrony w stosunku do nas

na meczu z Olsztynem byłem osobiście i na własne oczy widziałem jak jednego z ochroniarzy Purzeczko przewrócił na murawę i skopał nikt inny jak właśnie kibol z szalikiem ŁKS
k.kibicŁKS zapraszasz wszystkich z rodzinami ? Czy uważasz że dobrym czynnikiem wychowawczym dla dziecka są wasze okrzyki w stylu "j.e.b.a.ć zarząd" czy "k.u.r.w.o wpuść kibica" ???
Nie twierdzę, że wszyscy jesteście źli i zepsuci, robicie świetną oprawę, chwała wam za to, nie zapominajcie jednak, że niektórzy przychodzą po to aby obejrzeć sportowe widowisko a nie słuchać bluźnierstw w waszym wykonaniu

Vlad-szkoda ze nie byles na ostatnim meczu,jak caly stadion,razem z K U L T U R A L N A!! trybuna krzeselkowa skandował"sedzia ***" a pozatym Tomek23:skad wiesz,ze to byli kibice ŁKSu? moze to po prosu jakas inna chuliganska banda?

hehe chyba pod złym adresem kierujesz skargi na temat przekleństw na stadionie... po stronie biało-czerwonej usłyszysz ich napewno więcej niż na młynie, sam sie o tym przekonałem wiele razy. Ostatni mecz był tego najleprzym dowodem, młynu nie było przez jakiś czas a pikniki sami zarzucili "sędzia h...". Przypomina mi sie mecz z Drwęcą, kiedy ochrona nie chciała wpuścić kibiców, wtedy ze strony pikników poleciał tekst: "wpuśćcie kibiców ej k...."

A skąd takie info, że to był ktoś z ŁKS ?

www.lkslomza.9x.pl

Jedyne tekie miejsce, jedyny taki klub.

ciekawe zaszeregowania piknik i kibic ..... wyjaśnijcie mi czym się różni ktoś kto chce obejrzeć mecz, życzący zwycięstwa łomżyńskiej drużynie, śledzący na bieżąco tabelę, od pijanego wyrostka z szalikiem na szyi, który bardziej się skupia na szukaniu "dymu" niż na sytuacji na boisku
Może podajcie waszą definicję kibica, uświadomcie nas "pikników" czym się od Was różnimy ?

nie wiem czemu tak jest ale ostatnio pikniki przyczepiają sie do nas o wszystko, wy przychodzicie na mecz by pooglądac pilke i jeść pestki a my w inny sposób okazujemy swoją miłośc do klubu, jak wam sie nic nie podoba, jak nazywacie nas bydłem to zacznijcie działać sami,uszyjcie flagi,dopingujcie na każdym meczu, przygotowujcie oprawy, zacznijcie jezdzić na wyjazdy(ale dopingujcie tam a nie siadacie pomiedzy miejscowymi kibicami)zaliczcie tyle wyjazdów za ŁKSem co niektórzy z nas, i wtedy będziemy mogli rozmawiac bo jak narazie to poza płaceniem za bilety nie robicie nic dla naszego klubu(pewnie niektozy stwierdzą ze to jest dużo) a ty Vlad nie pisz ze kibice to pijaki bo ja jeszcze nigdy nie byłem na meczu w takim stanie a na piłce znam sie napewno lepiej od ciebie i właśnie tym sie od nas rożnimie ze my sie staramy coś robic a wy nie, a z tego co wiem to na purzeczko nie napadli kibice ŁKSu

"...a na piłce znam sie napewno lepiej od ciebie...."
hohoho wystaruj zatem w jakimś konkursie testującym wiedzę piłkarską i pochwal się wynikiem

"...nie pisz ze kibice to pijaki..."
Tak się składa że na meczu z Pelikanem stałem tuż obok Was co trzeci był narąbany w trzy dupy

Czytam te wasze posty i ogarnia mnie ironiczy smiech. Jak mozecie o nas pisac nic o nas nie wiedzac? To tak samo jakbym ja opisywal ludzi produkujacych wina we Wloszech. Wartosc merytoryczna moich wypowiedziedzi pewnie bylaby wyzsza od waszych na nasz temat.

Posluchajcie idioci:
Jesli ta sytuacja miala naprawde miejscie to na jakiej podstawie twierdzisz pojebie jeden z drugim, ze to byli kibice? Przedstawili sie? Mieli szaliki? Bo mieli kominiarki? Ostatnio ktos napadl na bank - tez w kominiarce - to na pewno byl kibic...
No ale najlepiej powiedziec, ze to kibice ŁKSu i juz zaczyna sie wielka krucjata przeciwko nam.

Nie mam zamiaru z wami dyskutowac bo moje argumenty do was nie trafiaja (tak samo jak wasze do mnie).
Ale wrzuce wam 3 teksty, ktore w naszym swiecie wiele znacza:

1. Jedni zbieraja znaczki, inni chodza do kina - a my sie cieszymy jak skacze adrenalina.
2. Dla was to tylko pilka - dla nas sens zycia i caly swiat.
3. No one likes us - we don't care.

Nigdy nie zrozumiecie tego dopoki sami tego nie sprobujecie.

A tak poza tym to jebac PSY

Idea warta krwi

he. głupota nie wybiera

Prezesie Kosiorek - zamknij pan stadion będzie spokój

A najbardziej denerwuje, jak takie ........ jak tarczyn ciągną temat bez sensu, mówiąc głupoty. Co ty człowieku se myślisz, może zamkniemy szkoły bo uczą sie tam tacy idioci jak ty?

DamianE03 ty tez przestan sie juz wypowiadac,bo niema sensu z nimi dyskutowac,najlepiej jest oskarzyc kogos bez podstaw, a na pytanie skad wiedza ze to byli kibice( a wiem ze nie byli) nikt nie umie odpowiedziec

POWTÓRZE PYTANIE BARTHORA A SKĄD WY WIECIE ZE TO KIBICE ŁKSU, CZY TO JEST SPRAWDZONA INFORMACJA BO MI SIE WYDAJE ZE TO TYLKO FANTAZJA JEDEGO Z DRUGIM BO KIBICE ŁKSU NIE MIELI Z TYM NIC WSPÓLNEGO. bO PRZECIEZ NAJŁATWIEJ ZWALIĆ WSZYSTKO NA KIBICÓW BO TO PRZECIEŻ BANDA PIJAKÓW, HOOLIGANÓW I BÓG WIE CO JESZCZE, LUDZIE NIE ROZŚMIESZAJCIE MNIE I PRZESTAŃCIE SIAĆ TAKIE GŁUPOTY

"Dobrze poinformowane źródła" twierdzą, że trwa sprawdzanie połączeń w sieciach komórkowych (znaleziona komórka i komórki osób podejrzanych) i wszystko zaczyna się układać w jeden wątek. Oczywiście rację moga mieć ci, którzy twierdzą, że to nie kibole łks -u, przecierz kibolem można być tylko na meczu a poza stadionem zwykłym bandytą który bije kijem bejsbolowym w głowę w jednym celu - żeby zabić!

Emilia strasznie dobrze ponformowana jestes...

Grzegorz

No co tak cicho wielcy oskarzyciele?? Argumentow brakuje?
Kij wam w oko krzykacze.

Idea warta krwi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org