wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Warto być na tej debacie

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=23498

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Warto być na tej debacie

szymus bo cie postawie do konta i dostaniesz pstryczka w nos ..

widzisz jasiu tak to z tobą jest , mogę być poważny - źle , wygłupiam się - żle no to zabierz głos i powiedz co jest dobre

dostosuj sie do otoczenia ....
mozesz sie wyglupiac ale tak zeby bylo smiesznie a nie zeby ludzie sie litowali nad twoja gupoto ;)

jasiu nie chcę wdawać się z Tobą w polemikę ale nie nazywaj mnie głupim a litości nie potrzebuję. No dobrze jak sobie przypominam Twoje posty to składajcie narody ręce do nieba a twoje komentarze to o litość prosiły. Jestem pseudo Twoim uczniem na tym forum , niemal twoim odbiciem lustrzanym na tym forum. Łatwo zapomina się swoją historie życia na forum.Jest mi przykro że tę rozmowę zacząłeś od ataku a nie od.....zresztą nie ważne.

do mnie to ci brakuje kolego jeszcze tyle ze ho ho ;)

jasiu ma racje chcesz byc na sile fajny

no i tu 'jasiu_śmietana brakuje" Ci słów prawdy a piszesz tylko puste slogany a ja jestem ugodowy ale jak ktoś mnie atakuje takimi słowami
"do mnie to ci brakuje kolego jeszcze tyle ze ho ho" to te swoje "ho ho" schowaj do worka i głęboko zakop a ja już nie jestem twoim kolegą

prosze mnie uswiadomic ,w jaki sposob zakonczyla sie ta debata?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org