Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warto być na tej debacie |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warto być na tej debacie |
szymus bo cie postawie do konta i dostaniesz pstryczka w nos .. ![]()
|
|
widzisz jasiu tak to z tobą jest , mogę być poważny - źle , wygłupiam się - żle no to zabierz głos i powiedz co jest dobre
|
|
dostosuj sie do otoczenia .... mozesz sie wyglupiac ale tak zeby bylo smiesznie a nie zeby ludzie sie litowali nad twoja gupoto ;) ![]()
|
|
jasiu nie chcę wdawać się z Tobą w polemikę ale nie nazywaj mnie głupim a litości nie potrzebuję. No dobrze jak sobie przypominam Twoje posty to składajcie narody ręce do nieba a twoje komentarze to o litość prosiły. Jestem pseudo Twoim uczniem na tym forum , niemal twoim odbiciem lustrzanym na tym forum. Łatwo zapomina się swoją historie życia na forum.Jest mi przykro że tę rozmowę zacząłeś od ataku a nie od.....zresztą nie ważne.
|
|
do mnie to ci brakuje kolego jeszcze tyle ze ho ho ;) ![]()
|
|
jasiu ma racje chcesz byc na sile fajny
|
|
no i tu 'jasiu_śmietana brakuje" Ci słów prawdy a piszesz tylko puste slogany a ja jestem ugodowy ale jak ktoś mnie atakuje takimi słowami "do mnie to ci brakuje kolego jeszcze tyle ze ho ho" to te swoje "ho ho" schowaj do worka i głęboko zakop a ja już nie jestem twoim kolegą
|
|
prosze mnie uswiadomic ,w jaki sposob zakonczyla sie ta debata?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |