środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sztuczne rzęski

Witam wszystkich,

Chciałam ostrzec wszystkie Panie przed panią Marią Samuel, szczególnie z woj. łódzkiego (Pabianice). Ta Pani nie potrafi zakładać rzęs, jej metoda nakładania mija się z tą jak naprawdę powinno być. A dzięki niej nie mam prawie w ogóle swoich rzęs, mam nadzieję, że odrosną. Beznadziejna osoba, oszustka, która wyrządza krzywdę swoim klientką. Uważajcie na nią.
pozdrawiam

1988milusinska_1988

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sztuczne rzęski

ponoć olejek rycynowy pomaga w takich sytuacjach, spróbuj
kosztuje nie całe 3zł

i co ten olejek robi ? przyspiesza wzrost rzes ?

sama jestes sztuczna, dobrze ci tak, za glupote sie placi

Tak, mój błąd, dotąd robiłam u super babki i nic mi się nie działo,a ta pseudo kosmetyczka wszystko popsuła. A gdzie taki olejek można kupić?

1988milusinska_1988

sztuczne???
a wytuszowane to naturalne ??
Profesorku to Wy faceci sami nakręcacie ten mechanizm.
fajnie jak lalka ślicznie wygląda, nawet po wyjsciu z basenu oczka wyraziste ale żeby tusz nie spływał po policzku co ??
albo dobry makijaż który nie zostaje na ramieniu po przytuleniu...
więc zamilcz!!
olejek rycynowy kupisz w każdej aptece
a co on da, pisać mi się nie chce, cudów nie będzie ale może pomoże wpisz w google i poczytaj
koszt śmieszny więc wg mnie warto wypróbować

henny nigdy nie stosowałam, a mi np przyciemnił brwi :) które wiecznie miałam mało widoczne zwłaszcza, że mam bardzo cienki łuczek
na rzęsach... u siebie zmian nie widzę ;/ i sama zastanawiam się nad sztucznymi rzęskami ale nie przesadzając :) zeby powieki nie podnieść :))

Aniu zapewniam Ciebie, że nie makijaż zdobi kobietę i czyni ja piękną :)

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

Megan, wiem o tym doskonale

Profesorku to Wy faceci sami nakręcacie ten mechanizm.
fajnie jak lalka ślicznie wygląda, nawet po wyjsciu z basenu oczka wyraziste ale żeby tusz nie spływał po policzku co ??

Przykro mi aniu ze zadajesz sie z takimi wlasnie facetami, ja wolę naturalnę bez zadnego makijazu, lubię jak moja kobieta wyglada normalnie a nie jak doda. No ale jak ktos jest brzydki to musi dopomagać sie makijażem. Nie bez powodu większosc gwiazd jest taka brzydka bez ze nawet zakrywają twarz torebkami przed niespodziewanymi paparazzi

profesor
hy masz racje dobrze jak dziewczyna jest naturalna, ale nie nastawiaj sie negatywnie do kobiet ktore lubia o siebie dbac. na 100 kobiet moze okolo 4 nie uzywa podkladu tuszu czy kredki. a to przedewszystkim zeby wam facetom sie podobac. faktem jest ze jest duzo dziewczynek, nastolatek ale rowniez dojrzałych kobiet nieumiejetnie korzysta z np podkladu pudrow itp wrecz mozna nazwac niektore dziewcyzny jako oszpecone. efekt maski.... twarz brazowa a szyja i dekold biały hehhee.. masssssakra. no ale tak to w zyciu jest. przynajmniej jets sie z czego posmiac ;]
do zalozycielki tematu. proponowalabym tobie konsultacje z kosmetyczka, ona napewno dobrze doradzi tobie co robic i czego uzywac w twoim przypadku. masz nauczke zeby nie korzystac z uslug osob nieadekwatnych do zawodu w ktorym pracuja. powodzenia;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org