Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ortodonta |
Poradzcie mi gdzie znajde dobrego ortodonte.?? I żeby ze mnie nie zdarł wszystkich pieniedzy ;))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ortodonta |
to szukasz dobrego czy taniego?
|
|
Dobrego,ale nie ostatniego zdzierce.
|
|
W Łomży raczej nie ma dobrych,w B-atoku na ul.Kamiennej ale to na NFZ raczej nie
|
|
Cwalina przyjmuje w Łomży i w Białymstoku. Skoro dentyści chodzą do niego ze swoimi dziećmi, to chyba jest dobry. Ja osobiście mam o nim dobre zdanie. Co do ceny to cóż, wizyta 120 zł, ale jak ktoś chce mieć ładne ząbki to trzeba trochę zainwestować w siebie. POLECAM
|
|
ja robiłem u Pani Minko i była ok !
|
|
Cwalina.. Racja. - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Powiedzcie mi prosze,a na jakiej ulicy ten P.Cwalina przyjmuje??
|
|
ja osobiście poleciłabym panią Modzelewską, która przyjmuje w Zambrowie. Założenie aparatu na jeden łuk kosztuje 1100 złotych, a każda wizyta 60 złotych. I jest bardzo dobra.
|
|
mjakmilosc podaj mi prosze adres w tym Zambrowie . Z góry dzięki.
|
|
Raczej uważaj na Majewską ,która przyjmuję na Polowej.Ceny z kosmosu!!!Choć z początku wszystko ma być pięknie i normalnie.
|
|
Cwalina w Łomży tam za strażą w pierwszej uliczce..
|
|
Również byłam pacjentką pani Majewskiej i ceny ma kosmiczne. I dlatego przeniosłam się do Zambrowa. A ulica na jakiej przyjmuje to Obrońców Zambrowa 1a, to jest po drugiej stronie ulicy tam gdzie jest pralnia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |