piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Powróćmy nad Narew ! cz. CXL

W 1929 r. rozpoczęła się nowa edycja regat jesiennych w Łomży. Fundatorami nagród przejściowych,
nazywanych wówczas przechodnimi zostali: Magistrat miasta Łomży dla biegu czwórek półwyścigowych kobiet; Liga Morska i Rzeczna, oddział w Łomży dla biegu czwórek półwyścigowych o Mistrzostwo Narwi; redaktor "Stadionu" i "Sportu Wodnego" M. Majcher dla biegu czwórek nowincjuszy; wiceprezes Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego, Jan Wejmer dla biegu jedynek mężczyzn.

Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. .......................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

czesław

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Powróćmy nad Narew ! cz. CXL

powiedz mi ...na h u j taki temat ??????

Czesław Ty ksiażke piszesz ??

...CZłÔW!ĚK ZĂCZýNĂ řÔZůM!Ěć, GĐý ZĂCZýNĂ TřĂC!ć....

hehe......ĐřĂŃ_ÔNĂ chyba na to wyglada ze on ksiazke pisze...;]

-=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-

nic nie pisze...tylko kopiuje jakies z je bane teksty co sa na tym forum potrzebne jak k u r wie dziecko !! przejzalem histoprie tematow i znalazlem tylko jeden temat autorstwa czeslawa na ktory byla tylko jedna odpowiedz ...zgadnijcie czyja .....BRAWO !!! chodzi o ptysia (zjeba)

Prymitywizm i prostactwo. Szkoda komentarza.

czesław

Czeslaw popieram Ciebie.

czeslaw,
Czy chcesz cos osiagnac pisząc to co piszesz czy tam kopiujesz??Swoim postem zwracasz na siebie uwage ale dla mnie tylko uwage,bo mnie nie interesuje to ale i nie tylko mnie jak widze po wypowiedziach innych forumowiczow!Moze czas sie zastanowic czy warto pisac cos kogo to wogole nie obchodzi?!

Lex

Oj tam zaraz nikogo... :)
...szkoda tylko, że brak w Łomży tak prężnych organizatorów i w takiej ilości, jakich miało nasze miasto kiedyś. Większość Łomżan jakby zapomniało, że mieszkają nad piękną rzeką...

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Czesław przypomina kawałek pięknej historii naszego miasta, która jak widać niektórych nie inteeresuje. Jak nie interesuje to nie piszcie i nie ośmieszjacie się Waszymi postami, w/g Waszego prostactwa, to Ptysiu wykazuje dużo więcej inteligencji od Was.
Jak pisze Kefas przydałoby się Wam przypomnieć, że Łomża leży nad piękną rzeką i nie ma kto jej wykorzystać do celów turystycznych. Takie tematy, o których pisze Czesław są za poważne na Wasz iloraz inteligencji. Tematy w których pisze się same bzdety, to was interesują bo nie trzeba za wiele wysilać szanownej główki.
Czesław pisz dalej nie przerywaj pisania, brak postów nie świadczy o braku zainteresowania tematem. Czytam każdy nowy temat z wielkim zainteresowaniem i dlatego stanąłem w obronie Czesława.

Pozdrowienia.

Popieram Cię Maćku. A poza tym już pojawił sie swojego czasu temat na forum czy kogoś interesuje cykl "Powróćmy nad Narew" i okazało się, że wiele osób je czyta. Więc kogo to nie interesuje niech w ogóle nie zagląda, chyba wyraźnie jest zatytułowany każdy post Czesława, nieprawdaż?

A do Super "Kulturalnych": może tak mniej wulgaryzmów, co?

Wysoce inteligentny macku!!
Osobiscie wole podziwiac Lomze niz czytac w jakim to ona pieknym miejscu jest polozona,bo to akurat mnie nie interesuje.Kiedy Narew wylala,sam zachwycalem sie widokami bo wg mnie byly warte ogladnia,np spogladania na rozlewiska z gory Krolowej Bony.
Ten tamat moglby byc dobry ale chyba nie na tym forum bo kazdy raczej wie w jak malowniczym terenie lezy nasze miasto,a ludzi wypowiadajacych sie z poza lomzy,ktorzy tu nigdy nie byli jest chyba naprawde niewiele o ile tacy sa.
Poza tym jesli juz kogos obrazasz i piszesz o inteligencji to zacznij od siebie.Sam nie blyszczysz, napisz o swoich osiagnieciach a forumowicze Ci z tego powodu moze pogratuluja!!!Twoja wypowiedz nie zrobila na mnie wrazenia,poza tym staraj sie czytac uwaznie bo widze ze masz z tym problemy-nie tylko w tym temacie!!Nie zamierza Czeslawa obrazac,zadajac mu pytanie obrazilem go badz swiadczy to o jak to napisales: "ilorazie inteligencji"??Nie wysilaj sie odpowiadajc na pytanie,w tym wypadku dla mnie odpowiedz jest zbedna!!!
Pozdrawaim

Lex

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org