Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cholera znowóż się nie wyśpię. |
Jak robicie z tym przestawianiem czasu z 3 na 2 czekacie do trzeciej czy nastawiacie budzik i w takim razie budzik trzeba nastawić na którą godzinę ? angella
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cholera znowóż się nie wyśpię. |
no właśnie - temat na czasie ! jak sobie radzicie ztym problemem
|
|
na 3 nastaw i wtedy przestaw na 2. Też co roku mam z tym problem. Upierdliwe :/ http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
ja już przestawiłem , w nocy będę spokojnie spać
|
|
to dobrze że na tym forum poza 10leitnimi spamerami sa osoby poruszające takie tematy na czasie
|
|
Jeden z nas, ale przecież w telewizji mówili że z 3 na 2 . inaczej nie można bo może to być działanie wbrew ustawie jakiejś i możesz ponieść jakąś karę. angella
|
|
a ja słyszałam że pociągi stają i godzinę czekają jak się zmienia czas od tej 2 to jest kompletnie bezsensu
|
|
MICHALINA TY CAŁA JESTEŚ BEZ SENSU
|
|
Mi to wszystko jedno,jak,kiedy,gdzie,o ktorej godzinie,po co,na jakiego,i z czyjej przyczyny, podstosuje sie do wszystkiego latwoscia,tak dobrze,tak jeszcze lepiej,godzina i bez
|
|
MICHALINA I SZCZEBIOTKA !!!!!!!!!!!!!!!1 CO ONE MAJA ZE SOBA WSPÓLNEGO? ZGADUJCIE!!!!!!!!!!!!
|
|
|
I znalazłam super rozwiązanie: koleżanka miała nocny dyżur więc nie musiała spać, zawiozłam jej zegarki i mi wszystkie odpowiednio ustawiła. angella
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |