piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak pomóc mojej Rybce????

Mam Bojownika Syjamskiego. Od jakiegoś czasu dzieje się z nim coś niedobrego, jest osowiały, chowa się pod kamieniami, pływa przy dnie. Do tego ma postrzępione płetwy i ogonek, a co najgorsze, jest jakiś przekrzywiony na bok i wyblakły... nie wiem, jak mu pomóc?! Proszę o rzeczowe porady i z góry dziękuję za pomoc :))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak pomóc mojej Rybce????

Weteryniarz to jest chyba to.

Ptysiu

z tymi Bojownikami to juz tak jest !!
czasami tak sie zachowują (moze maja okres godowy i partnerku jest mu poprostyu potrzebna :) )
a tak na powaznie to sa roznego rodzaju witaminy ktore kroplami wlewa sie do akwarium !! zawsze tez mozna zapytam sie w sklepie zoologicznym !! polecam isc na długa !! koło rosmana tam kiedys byl zoologiczny i facet zna sie na rzeczy !! (jesczez jakis czas temu chodowalem rybki i bywałem w tym sklepie)
pozdrawiam

a mi sie wydaje ze jest to ospa rybia tez kiedys takie cos mialem wszystkie ryby zachorowaly a czesc padla i pan ze sklepu zoologicznego polecil mi taki plyn ale niestety nie pamietam nazwy wlalem i po kilku dniach piekne i kolorowe byly moje rybki :)

A masz tylko tą jedna rybke w akwarium ?

Ptysiu

Mam jedną jedyną czerwoną rybeńkę w akwarium.... do tej pory było oki, a tu nagle... :((

A spełnia życzenia?? :) Bo ja mam tradycyjnie trzy...:))

Ryskago wujek Ptysiu Cię wyslucha.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org