Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak pomóc mojej Rybce???? |
Mam Bojownika Syjamskiego. Od jakiegoś czasu dzieje się z nim coś niedobrego, jest osowiały, chowa się pod kamieniami, pływa przy dnie. Do tego ma postrzępione płetwy i ogonek, a co najgorsze, jest jakiś przekrzywiony na bok i wyblakły... nie wiem, jak mu pomóc?! Proszę o rzeczowe porady i z góry dziękuję za pomoc :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak pomóc mojej Rybce???? |
Weteryniarz to jest chyba to. Ptysiu
|
|
z tymi Bojownikami to juz tak jest !! czasami tak sie zachowują (moze maja okres godowy i partnerku jest mu poprostyu potrzebna :) ) a tak na powaznie to sa roznego rodzaju witaminy ktore kroplami wlewa sie do akwarium !! zawsze tez mozna zapytam sie w sklepie zoologicznym !! polecam isc na długa !! koło rosmana tam kiedys byl zoologiczny i facet zna sie na rzeczy !! (jesczez jakis czas temu chodowalem rybki i bywałem w tym sklepie) pozdrawiam
|
|
a mi sie wydaje ze jest to ospa rybia tez kiedys takie cos mialem wszystkie ryby zachorowaly a czesc padla i pan ze sklepu zoologicznego polecil mi taki plyn ale niestety nie pamietam nazwy wlalem i po kilku dniach piekne i kolorowe byly moje rybki :)
|
|
A masz tylko tą jedna rybke w akwarium ? Ptysiu
|
|
Mam jedną jedyną czerwoną rybeńkę w akwarium.... do tej pory było oki, a tu nagle... :((
|
|
A spełnia życzenia?? :) Bo ja mam tradycyjnie trzy...:))
|
|
Ryskago wujek Ptysiu Cię wyslucha.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |