Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SZCZEBIOTKA I JEJ BOMBA!!! KTO ZA??? |
[] [] [] [] [] [] \ / \ / \/ SZCZEBIOTKA IDIOTKA TAKA POWINNA DOSTAC BOMBE NA JAPE !@!@!@ [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SZCZEBIOTKA I JEJ BOMBA!!! KTO ZA??? |
To akurat film ukazujacy strzal czeczena....i traktowanie kobiet... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
juz nie przesadzaj ze to czeczen !! daj jakies zrodlo ze tak twierdzisz. ja piiierdole czeczen..... nie przepadam za nimi osobiscie ale to napewno nie czeczen, wiec przestancie upierdalac sobie jakies paranoje z czeczenami !! mi chodzilo o to ze jak widze tematy zakladane przez szczebiotke to mam wyobrazenie ze wale ja tak w ten pusty baniak !! ten GIF odaje to idealnie ! [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
potwierdza ale dokładam za komentarze innych tematów na tematy których pisze ta popaprana .............................................................................................................................................................................
|
|
ten fragment jest z amerykanskiego reality show "Jersey Shore" i ta co dostala po gebie ma ksywke Snooki - prawde mowiac sie jej nalezalo, a chlopaczek co jej dal po ryju stracil prace i prawdopodobnie pojdzie siedziec http://www.huffingtonpost.com/2009/12/10/jersey-shore-girl-punched_n_388203.html
|
|
jestem za , ja wyobrażam sobie to tak http://www.youtube.com/watch?v=DYpDWCa-wtc&NR=1 szczerbiotka leży z wykrzywionym ryjem
|
|
|
BBHahahaha!!!!!czepiacie sie, nie wiedzialy galy co braly
|
|
FIN nie podniecaj sie kiedys ktos juz to tu wykorzystal i ide po tropie.... I wykorzystal to wlasnie w temacie o czeczenach,dlatego tak napisalem... A szczeze to mam na nich wyje bane...Co do szczebiotki to temat rzeka jest jak ebola...Zaje bie wszystkich a sama przezyje :) Jeszcze nie wynaleziono szczepionki. ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
jestem przeciwny rękoczynom , ale w wypadku szczebiotki ..chętnie bym strzelił klapsa w tyłek i nie tylko . " Tematy " które zakłada pomijam , ale jej " komentarze " do poważnych i często z prośbą o pomoc postów , to inna para kaloszy i tu aż ręka świerzbi aby walnąć ją w jej durnowaty łeb !
|
|
zgadzam się jest to popier dolony bachor dla którego starzy nie mają czasu
|
|
ten temat nawołuje do przemocy i nienawiści. proszę admina o zamkniecie tamatu i ban dla osoby co taki temat zakłada
|
|
...zgadzam się, przecież nie można bić dzieci...
|
|
PPPPozal sie boze nad nimi bo nie wiedza co robia,zboczyli z prostej drogi i atakuja bez wiekszych rezultatow twoja osobe,zaslij n'a nich swoj gniew,niech zagrzmi grom i trzasnie te pelzajace gady
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |