Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
makijaż |
Chciałam się dowiedzieć jaki makijaż robi Pani, która pracuje u Pani Kasi Serafińskiej, malowała ona którąś z Was??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: makijaż |
jak będziesz chciała taki ci zrobi makijaż!
|
|
alibaba2010 napisał(a): > jak będziesz chciała taki ci zrobi makijaż! alibaba widać że odpowiedź na typowym twoim poziomie: DNO I MUŁ idź się poudzielaj do karitasu jak cię energia roz piera. piona i z piardem !
|
|
MICHALINA JESTEŚ KOMPLETNYM ZERKIEM PRZEZ DUŻE ZET
|
|
mnie malowała jakaś dziewczyna która pracuje u P. Serafińskiej jakiś miesiąc temu. całkiem przyzwoicie to zrobiła. nie musiałam zmywać :)
|
|
hehe alinbaba tata już cię woła na kąpiel w wannie ! więc się nie spóźnij bo bendzie bura !
|
|
michalinka PO ILE DZISIAJ SPRZEDAWAŁAŚ LODY BAMBINO NA WYLOTÓWKACH?
|
|
wylotówka to twoja ksywka pazico hehe coś ci się pomyliło ale jaktu spamiętać tyle rzeczy I tych wszystkich klientów ... PIONA I NA PIARDZIE PAZICO !
|
|
MICHALINA WIDZIANO CIE DZISIAJ NA TRASIE ŁOMŻA -WARSZAWA I ŁOMŻA -SUWAŁKI ROZWOIŁAŚ SIĘ CZY ZDĄŻYŁAŚ I TU I TU?
|
|
a co asfalt kładziesz czy pasy malujesz że tak trasę znasz ? nie zbliżaj się do lasu i uważaj na grzybiarzy bo możesz mieć niemiłom przygodę !
|
|
UWAGA ! MICHALINA CZATUJE W KRZAKACH NA POTENCJALNEGO KLIENTA!!!!!!!!!!!!
|
|
w krzakach to ciebie znaleźli i najpierw myśleli że to jakiś pokemon uciekł z Japonii więc uważaj bo możesz szybko wrócić do kolekcji tempa łycho !
|
|
pytałam o makijaż, a jeśli chcecie sie wyzywać to załużcie własne forum!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |