Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dżem |
Witam mam zamiar wybrać się na Koncert Dżemu w Ostrołęce mógłby ktoś podać mi szczegóły co do tej imprezy ? Dokładnie którego o której godzinie no i oczywiście cena biletu (jeśli jest) Z góry dziękuję bardzo Pozdrawiam ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dżem |
![]()
|
|
Szukałem :) znalazłem datę ale proszę o szczegóły i o poważne odpowiedzi... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
|
http://tinyurl.com/23l6ebc
|
|
szukałeś.... mi zajęło 2 min. "Jutro rusza sprzedaż biletów na koncert Dżemu (wideo) Od jutra będzie można nabyć bilety na listopadowy koncert Dżemu. Legendarna grupa wystąpi w piątek 5 listopada w hali im. A. Gołasia w Ostrołęce o godz. 18.30. W programie przewidziano występ trzech zespołów. Przed gwiazdą wieczoru, zespołem Dżem, wystąpi łódzka grupa Full Steam oraz łomżyńsko-ostrołęcka formacja MadBee. Na płycie hali nie będzie ustawionych krzesełek. Miejsca siedzące zaplanowano wyłącznie na trybunach. Bilety w cenie 50zł do nabycia w kasie kina Jantar oraz hali im. A. Gołasia w Ostrołęce. Sprzedaż biletów rusza w środę 6 października. Zamówienia zbiorowe pod numerem tel. 502-100-403."
|
|
http://www.moja-ostroleka.pl/koncert-dzemu-w-ostrolece,1286869107,2.html Tu są wszystkie informacje odnośnie koncertu ;)
|
|
o, widzę, że zmieniłeś opis w końcu. ;] plus za cytat z PIHa... :]
|
|
Dziękuję :) ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
a może koleszka nie ma komputera abo internetu a wy mu tak jedziecie za miast mu pomóc ale rzenada !
|
|
To w takim razie jak napisał by tego posta? I nie RZenada, tylko Żenada :)
|
|
Autor: Benny (---.aster.pl) Data: 28-10-10 18:06 To w takim razie jak napisał by tego posta?
|
|
może nie on pisał ale z ciebie drążoncy temat jegomość ! z piardem !
|
|
Dzięki za wstawienie się m1ch4lina :) ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
danielek1212 napisał(a): > Dzięki za wstawienie się m1ch4lina :) > sto% respekt ziomuś
|
|
Dżem to rysiek!!!!!!!!!!!
|
|
tak :)
|