Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hallowen |
Gdzie można się wybrać i w jaki dzień są imprezy hallowenowe. Możecie coś polecić? Gdzie wy idziecie, jak się przebieracie. Chwalić mi się tu! :) SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hallowen |
Czy coś grają w kinie na hallowen? Czy znacie jakieś naprawde dobre filmy o duchach? Mam na myśli całkiem ambitne kino. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
parnaormal aktivity
|
|
o kuzwa zabilem kotka
|
|
to już trzeba zacząć się bać... ![]()
|
|
Idź se jeden z drugim na cmentarz w nocy. Atrakcje gwarantowane
|
|
a co to jest haloween?? nie wiem jak mozna cos takiego obchodzic... patrze ze ludzie chłoną wszystko z zagranicy, nie ważne czy to jest dobre czy zle, ale skoro jest na zachodzie to i u nas przeciez musi byc...
|
|
|
chcialabym miec jednego ducha w domu
|
|
gowniane swto, we francji dzieci chodza od domu do domu i zbieraja cukierki
|
|
mogę cię postraszyć jak masz chęć... ![]()
|
|
Halloween jest bardzo niebezpieczny i nie polecam brać w tym udziału. Poświęć trochę czasu i poczytaj sobie: http://www.opoka.org.pl/biblioteka/V/VS/haloween07.html http://chomikuj.pl/siostrab1/OKULTYZM+itp.-+zagro*c5*bcenia/Halloween/Ulotka_anty-halloween,28789674.pdf
|
|
Ale zabobon tej Łomży :). Wy jeszcze w średniowieczu żyjecie. Wiem czemu Łomża pusta po zmroku, bo tutaj PIZDRYCA po ulicach lata i zjada małe dzieci. Tak mówią na mieście :) SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |