Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jestem zgorszona |
zamowilam 6 krzesel miesiac temu, dostane je dopiero w piatek, zadzwoniono do mnie dzis by mnie powiadomic ,ze dostawe moge miec jutro, ale ja jutro pracuje ,a w piatek nie, poprosilam pania na piatek, a ona mi powiedziala ,ze ma mi potwierdzic w czwartek, ale skoro pracuje i moge byc zajeta praca, czyli moge nie odebrac telefonu, pani poprosila bym oddzwonila , jezeli oddzwonie to na moj koszt, + faktura i przywoz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jestem zgorszona |
jestem zgorszona, tyle czekac
|
|
szczebiotka zamknij wreszcie S.U.K.O morde !!!!! popieerdolona jaks jestes czy co ?? [gif]boobs.sorkmos.com/animatedboobsom-143.gif[/gif]
|
|
Brawo FIN!!!!!!!!!:D Szczebiotka co ty sobą reprezentujesz?? Cyba biedę umysłową. Daj ludziom żyć i nie odzywaj się bo cała Łomża wstydzi się za Ciebie. Jak ktoś z innego miasta wejdzie na forum i zobaczy Twoje głupie posty to co on o łomżyniakach pomyśli....
|
|
Dokładnie popieram kolegów wyżej... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Szczebiotka jak masz problem ,to napisz do Przyjaciółki,to taka gazeta dla mało rozgarniętych ,typowa bieda ,co zesrała sie i płacze
|
|
fordeo jezeli uwazasz sie za bogacza to jest git
|
|
haha paaaaaaaajaaaaaaaaaaceeeeeeeeeeee, słupki granicze je bane :) http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
a Ty co sie smiejesz z mojej biedy?
|
|
Nie komentujcie to sama zniknie.
|
|
|
prosze co mowi na tym forum.. twoje ego...to wszystkiego doszedlem w zyciu ciezka praca, stracilem zdrowie i dam sobie zyly powypruwac , moge sie dac posiekac ale sie nie ugne podzielam.. twoje ego, podzielam
|
|
|
|
prusa 8 ????swiat sie zmienia, nalezy ewoluowac
|
|
tak, ja też mam maski...trochę mniej i głównie to do zarabiania i odpychania. Taki los, nie mogę pozwolić na pozbawienie mnie wolności. Dziękujemy za rozmowę, teraz idę spać. Pozdrów swoją córeczkę ode mnie :) http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Wiesz co?! W następnym wcieleniu nie chcę być w sieci gromady pająków nawet jako pajączek :( http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
|
a niby dopalacze zamkneli a tu proszę ktos jeszcez ma zapasy albo mieszajom guwniarze proszek z muchozolem i potem na forum takie temaciki ]
|
|
załóż sobie po prostu jakiś Blog i tam wypisuj te swoje durnoty jak już chcesz się z kimś dzielić swoimi przemyśleniami.
|
|
podbijam SZPARAGI CZY DUPYDANIE ?
|
|
|
@ Szczebiotka, chyba już sam(a) nie wiesz czy jesteś kobietą czy mężczyzną... Odsyłam do twoich początkowych postów w tym temacie ;[
|
|
MICHALINA ZAJRZYJ ANALFABETKO DO SŁOWNIKA ORTOGRAFICZNEGO!!!!!!!!1
|
|
te alibaba nie długo halloween to możesz się w końcu wykazać i po ulicach bez maski chodzić hehe
|
|
HOHO
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |