Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
'Od zawsze na zawsze(Lomza reprezentant' |
Kawalek z plyty "Czuje dume"http://www.youtube.com/watch?v=m1QjmLrMO5Q&feature=related Milego sluchania,opinie mile widziane Ps. Przyjme kazda krytyke,ale nasrac na glowe nigdy nie pozwole.To tak na marginesie.Piona i z fartem "LOMZYNIACY" siea
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 'Od zawsze na zawsze(Lomza reprezentant' |
Pozdro zza oceanu ! Łomżyniacy zawsze razem !
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=m1QjmLrMO5Q&feature=related moze tak bedzie niektorym latwiej................... _____________________________________- ... & vice versa!
|
|
ANTY_BLM +1 łatwo mówić, łatwo pieprzyć jak się jest z drugiej strony.
|
|
Bełkot osiedlowego stacza klatkowego !!!!!!!
|
|
Podoba się bardzo. Daj MP3.
|
|
No nieźle , nieźle, lamusowi też się pdoba :):):):) Nagrywaj więcej takich a zacznę Cię słuchać :):)
|
|
|
dzieki za mp3 (ktos jest lamusem?)
|
|
Je je ciekie bum pierdolen....e o szopenie. ;]
|
|
On jest 10000 razy lepszy: http://www.smog.pl/wideo/38112/raper_z_idola_padniesz/ ;]
|
|
Dziekuje za opinie,te krytyczne tez.Krytyka zawsze pomaga,chamstwo nie. Jesli chodzi o wiecej takich kawalkow,to bedzie ciezko bo nie wszyscy ludzie sa z Lomzy a moja muzyka jest dla wszystkich i leci do roznych miast .Lokalny patriotyzm pozostaje na zawsze dlatego zdecydowalem sie na taki kawalek.Jeszcze raz dziekuje za opinie. Ps.Dla zainteresowanych kolejny kawalek(chyba moj ulubiony z plyty "Czuje dume" http://www.youtube.com/watch?v=L5-kS3_VF4g POZDRAWIAM siea
|
|
Poziom wzrasta,dobrze Pomysłowo.
|
|
no kozak plytka,a nutka o Lomzy jak najbardziej prawdziwa... ja jestem z Rembelina i tez mieszkam w usa , juz nie moge sie doczekac kiedy wroce ... a tymi kurwami co pierdola glupoty sie nie przejmuj ,bo to jebane lamusy co siedza tylko przed kompem i nic nie robia,niech zrobia cos lepszego...
|
|
silva dobrze gada. ci co pierdo.lą, mają dużo do powiedzenia - ale na forum. ciszą puchę gdzieś w gromadzie wieczorem, a jak się obok nich przechodzi, to milkną i spuszczają łby. pozdro dziku.
|
|
czuje dume lozma reprezentant co za żal jaką ty dume czujesz dziku? uciekles z lomzy do usa i udajesz ze jestes jakims raperem dalej nagrywasz wypociny po piwnicach na nielegalu i gadasz ze coś osiagneles co osiągneles ? nic kompromitujesz sie promując swoje wypociny na 4lomza bo gdzie indziej cie nieuslyszą uciekles do stanow i udajesz teraz gangstera z bronxu a tym czasem miales kochane i wspaniale zycie w lomzy podczas dorastania pytanie z czego masz dume? ze ktorys z nanych raperow dal ci ze soba cyknac fotke? heheheh
|
|
czuje dume ze jest z Lomzy i reprezentuje nasze miasto,a nie tak jak wiekszosc polaczkow w hameryce ,zapominaja z kad pochodza i po paru miechach nie mowia juz po Polsku... hah ... jak chce to niech nagrywa ,ma jakis cel w zyciu ...
|
|
A ja mam takie pytanie do ciebie Dziku. Kogo miałeś na myśli w piosence " Mam tą siłę" (cytat: Pomówmy o dissach ostatnio modnych w Polsce waćpan wstydu oszczędź odpier*** wioskę nigdy nie będziesz 2Paciem ani Biggi'em proste, wyzywają się nawzajem wyciągają brudy niby tacy mężczyźni a zachowują się jak puszi żaden nie ma odwagi stanąć twarzą w twarz 2Pac i Biggie mieli jaja a nie wytłaczanki). Czekam na odpowiedź:) "Nie wystarczy tylko biegać lub trochę się starać, z naszym herbem na sercu trzeba zap...".
|
|
wielkie jio czarnuchy !!!
|
|
Mowie to ogolnie do wszystkich,ktorzy sa dorosli i zachowuja sie jak dzieci z piaskownicy.Jesli masz problem to zalatw to twarza w twarz po co wciagac do tego innych.Jesli mowia o sobie krol ,boss naj, to niech maja odwage powiedziec to sobie prosto w oczy.Po co wyzywac siebie i co najgorsze rodziny i ludzi bliskich 2 osobie.O tym jest ten cytat. Widzisz jest 10 ludzi ktorzy sluchaja hh w tym 2 sie dissuje.Po co wciagac w to cale miasto,Polske chyba tylko po to zeby pokazac jakim to sie jest chamem i prostakiem,bo jaki szanujacy sie facet na poziomie bedzie sypal kurwami na matke czy rodzine kogos kogo nie lubi.Powiedz mu to w twarz zawsze mozna sobie dac po gebie,albo sie dogadac.Tak zachowuja sie mezczyzni. NP.Hada dissuje laske ....zenada... Peja dissuje Tede bo powiedzial co mysli.... a co do Peji to posluchaj sobie kawalka antyliroj czy jakos tak.. i pomysl chcialbys zeby o tobie i o twojej rodzinie ktos tak spiewal.. a potem udaje poszkodowanego i dobrego czlowieka...pomysl... w takich przypaklach WALI SIE Z PIETY W BRODE ... A NIE ODPOWIADA. I wogole na koniec uwazam ze ponizanie 2 osoby jest nie na miejscu zwlaszcza wtedy kiedy ma ona swoje odmienne zdanie od reszty.TYLE.5. siea
|
|
Pjonaa ! i tyle :) ;)
|
|
znaczy jak ktoś ma do ciebie problem to ma jechać do ameryki żeby Ci to powiedzieć w twarzyczkę ? he fajnie, wyślij zaproszenie
|
|
A MISIĘ NIEPO DOBA WOLE INNE UTWORY
|
|
forum 4lomza umarło i odchodzi a takie było ładne , zgrabne , sympatyczne i zdechło ![]() cześć jego pamięci amen ![]()
|
|
Hola Hola panie dziku.Co do muzyki twej,to nie mam z tym problemu,robisz to co lubisz i to jest spoko.Nie przepadam za tego rodzaju hh,takiej mieszanki chłopaka z blokowiska i chłopaka który próbuje pokazać jak życ innaczej,umoralniać i dawać rady.Pamietam cie za młodych lat,mieszkałeś w blokach które wiekszość nazywała slumsami,a którym do slumsów było bardzo daleko.Po prostu bloki jak wszystkie w całej łomży.Tyle.Czy jarałeś sie hh od zawsze?Możliwe,choć świta mi coś że krzyczałeś też oj,oj,oj.Pewnie nie wiedząc nawet o co w tym chodzi. A co najważniejsze to czułeś dumę!!!ze zdjęć z ryśkiem peją,po którym teraz tak jedziesz.Byłeś konkretnie nakręcony na jego punkcie,sprostuj jeśli tak nie było?!Nawet na naszej klasie wrzucałeś te stare zdjęcia z nim,a miesiąc wcześniej pisałeś że to pajac z zadużą czapką?!Czy powiedziałeś to mu w oczy?Panie moralista? Dziku rób to co robisz,ale nie umoralniaj ,i nie myśl że masz monopol na prawdę.Co do tego dissu,to jeśli nawet tede miał rację(choć uważam że nie miał) to nie jest odpowiednią osobą aby kogokolwiek umoralniać.To że on się chował za podwójną jak typ wpadł na scenę,to nie znaczy że wszyscy tak powinni. Chetnie powiem ci to prosty w oczy jeśli zawitasz kiedys w łomży.
|
|
Po pierwsze panie Fedor to ja nie rozmawiam z osobami ,KTORE UZYWAJA JAKIS FORUMOWYCH NIC NIE ZNACZACYCH KSYWEK I NICKOW(to tak na poczatek).I nie ze nie rozmawiam z niezjajomymi NIE,poprostu twoja znajomosc mojej osoby i tego jakim to bylem oj oj oj zamyka temat.SORRY. Jesli chodzi o Rycha Peje to swietny raper i do tej pory czuje dume ze moglem zagrac z nim na scenie caly koncert,bo jak by nie bylo to ikona i jeden z najjj raperow na polskiej scenie hh.A napewno jeden z 3 najlepszych w Polsce.Wiec tu tez mysl a nie wnioskuj ok? To ze jest zajebistym raperem,nie znaczy ze jest wspanialym i godnym nasladowania czlowiekiem-facetem(bo co za facet bije kobiety,kopie je i opluwa)tylko....TYLE W TYM TEMACIE. Co do zaduzej czapki to tez myslisz fakty i osoby...ale jesli myslisz ze to na peje to pewnie nosi za duze czapki i chusty heheh nie ja to powiedzialem tylko ty.Wiec temat zamkniety.Dla twojej spokojnej swiadomosci(choc nie mam zwyczaju rozmawiac z nickami czy ksywkami(bo nie mam pojecia kim jestes,i szczeze mowiac nawet nie chce wiedziec,chyba ze masz na tyle ikry by napisac swoje imie i nazwisko i podac nasza znajomosc lub jakikolwiek przyklad i plaszczyzne na to ze sie kiedykolwiek znalismy ,wtedy mozemy pociagnac temat) to mowilem tu o guralu ,ktory dla mnie jest bialym murzynem i widzialem jak sie zachowuje w usa widzac murzyna.. zreszta pewnie niebawem bedzie tworzyl z jakims duet..heheh,ale to tak na marginesie. Bycie zajebistym raperem,muzykiem,skinem,punkiem---nie czyni cie zajebistym mezczyzna czy czlowiekiem.To ze jestes kozak w jakiejs dziedzinie nie znaczy ze jestes taki na codzien dla innych9nawet moj idol van dame do dzis znam kazda walke i muzyke podczas jej na pamiec i moze bede mial szczescie cyknac sobie zdjecie z gosciem ktory zawsze byl jest i bedzie moim idolem jesli chodzi o sprawnosc ,ale jesli chodzi o jego zycie prywatne to dno...bo bije swoje kobiety...a juz plyciej to chyba nie mozna. Troche sie rospisalem,ale chcialem zebys/scie zrozumial o co mi chodzi.DOBREJ NOCY..NIEZNAJOMY FEDORKU...no chyba ze sie znamy,albo przynajmniej znasz mnie ty "kolego?,ziomku" PS. WROCMY DO TEMATU PLYTY...OK?!!!5. siea
|
|
dziku dziku dziku, każdy sie smieje z ciebie a ty udajesz jakiegos kozaka. W dodatku nie umiesz nawijać ale to robisz.Wojewodzki powiedziałby teraz jak wielu osobom "jest tyle zawodów, brukarz , piekarz, a ty akurat musisz spiewac " Pozdrowienia dla chlopcyka z lomzynskich slamsow hehe.
|
|
dziku rob swoje i sraj na to.pozdro
|
|
Ten sie smieje ,kto sie smieje ostatni.... bywaj puchu marny.... "Wyznacznikiem sukcesu jest liczba ludzi,która Cię nie lubi" TEDE !!! siea
|
|
jakis koleszka szuka basisty i wokalisty
|
|
je**ni znawcy rapu.. wszyscy jestescie zajebisci i tacy wygadani jak siedzicie przed komputerem. kozak w necie piz*a w swiecie.. macie problem to podbijcie do niego na rozmowe prywatna i mu powiedzcie co myslicie a nie piszecie tu jakies kocoboły. a ty dziku miej wyje**ne i nie rozkminiaj prostackich komentarzy, bo wiocha sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doswiatczeniem.. heh.. nagrywki sa dobre, pzdr;] http://www.youtube.com/watch?v=SoP-oPJuPmI
|
|
WIESZ CO ASIA MASZ RACJE.... Z FARTEM !!! siea
|
|
kto jest kto? bądź kim chcesz być a nie kim oni chcą.. to realne zycie nie udawany wirtual wiec zyje pelnia zycia i tutaj nie zamulam.. to jest klasa czlowieka co ma moc bez redbula zeby zdobyc tu cos, gdzie bez mocy nie ma chu*a. chcemy zyc, chcemy czuc i przezywac rzeczywistosc.. mozesz miec na facebooku przyjaciol nawet milion, my mamy tutaj kilku, ale znacza dla nas wszystko.. i rob swoje bo masz cos czego ci nie zabiora;] elo
|
|
pier**lić internetowe cioty nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
dziku jest nieźle teksciki tylko bardziej profesjonalne i wyżej porzeczka ten kawał dedykuję ci, jego teksty wymiatają co nie oznacza że za nim przepadam http://www.youtube.com/watch?v=iwuUHcAKwoQ
|
|
errata poprzeczka
|
|
LoJack moj najjj track na plycie ...zamknoles ten temat tym linkiem.5. http://www.youtube.com/watch?v=iwuUHcAKwoQ KONIEC TEMATU....5 ZIOM !!! siea
|
|
Ze szczerą chęcią to ja zakończe ten temat.Pisałem do ciebie prywatną wiadomość gdzie były moje dane i dobrze wiedziałeś kim jestem,ty nie odpisałeś,ale no w końcu dziku to już gwiazda,masz prawo.Nie oceniam twojej muzyki gdyż na hh sie za bardzo nie znam,wsłuchuje sie szczegolnie w tekst i staram sie zrozumieć o co zapier....Zawsze miałem cie za normalnego chłopaka i tak jest do tej pory.Mam po prostu inne zdanie na temat dissu peja vs tede.Ty okrzyknąłeś tedego królem polskiego hh,podczas tego dissu,dla mnie to zwykły pajac.Dla mnie peja poszedł z nim okrutnie,ty widzisz to innaczej.Proszę cie tylko żebyś nie pisał bzdur ,że nie pisałeś o peji jako o pajacu z ta czapką , nie kręć ,proszę cie nie kręć,że to nie była o nim mowa.W szybkim tempie usunąłeś konto na n-k gdzie był twój wpis jak to tak właśnie o nim piszesz,iż to już nie jest peja tylko pajac z zza duża czapką.Czemu boisz się do tego przyznać? A w tym temacie opisujesz peje jako zajebistego rapera,dziwne.Trochę tego nie czaję.Opisujesz jeszcze iż to ryszard jest damskim bokserem.Myślę iż byłeś świadkiem tego zajścia,i oczywiście jako osoba z jajami odpowiednio zareagowałeś,jeśli tak to przybije ci pionę.Jeśli natomiast słyszałeś jedynie o tym to jest żenada. "Lepiej być skinheadem niż nigger"?wow,to jest naprawde mocny tekst,masz prawo do takiego zdania,oczywiście jako osoba obeznana w tej subkulturze wiesz kim są skinheadzi?!oj,oj,oj Ps.opisywanie na tym forum że ryszard bije kobiety jest słabiutkie,może zgłoś tą na policję?!!!w sumie prawie to zrobiłeś.Mam nadzieje że dostał bombę od ciebie za to. Nie zależy mi na ujawnianiu moich danych na tym forum,a jeszce raz powtarzam iż jeśłi się spotkamy to chetnie podyskutuje z toba na ten temat.
|
|
Były 3 ankiety - hh.pl, rapgra.com oraz onet.pl - we wszystkich jednogłośnie wygrał Tede wg około 75% internautów (nawet na znienawidzonym hiphop.pl ludzie postawili na TDFa). Prawda jest taka, że po Granieckim spłynęły wszystkie disy Penera, a przez AH24N2 Rysiu z wkurwienia ruchał sceny z pianą na ryju, skandował "jebac tedego i całą rodzinę jego" i grał disy na koncertach przez prawie pół roku ;)
|
|
Masz flow spiety jak plandeka na żuku, ale najwazniejsze że sie tobie podoba. PO-PO-PO pozdroooooo
|
|
http://www.poznanhiphop.pl/wywiady/slums-attack-slums-attack.php Masz tu wywiad z peja z 98 (pewnie wtedy o nim nie slyszales) w gazety KLAN(zaloze sie ze o takim zinie to na 100% nie wiedziales-a ja mam orginaly).Oszczedze ci czasu i wkleje wypowiedz Ryska Klan: Pobiłeś kiedyś dziewczynę? Peja: Tak, zdarzyło się. Na przykład: wchodzimy do autobusu, jestem z moją kobietą, mój brat z żoną w ciąży. A dwie gościówy, umalowane, napierdolone-śmieją się. "Jaka frajerka". I mi się zrobiło przykro. Mówię: "Nie mów tak, bo ci przykurwię". A ona na mojego brachola: "Ale frajer". Więc wstałem, już sobie wdusiłem "stop", że wychodzę, obróciłem się, bomba w ryj, juha, nosy połamane, za kudły, zdeptałem jej głowę, tej drugiej wyjebałem łokciem, zacząłem ją tłuc... Odciągnęli mnie, a ja: "Będziesz, *****, ubliżać?" A wiara w autobusie, wiesz... Niektórzy to mi nawet brawo bili. WIDZISZ JA NIE SLUCHALEM OJ OJ OJ NIE BYLEM SKINEM....I ZNAM FAKTY O KTORYCH NIE MASZ POJECIA I TO NIE SA WYSSANE Z PALCA GLUPOTY TYLKO FAKTY... mam troche wiedzy o hh i o ludziach tworzacych te kulture ok?.5. ps. jesli chodzi o ten tekst ze lepiej byc skinem niz niggerem to... ehhehehe podszlifuj angielski.Wers idzie tak JUZ CHYBA LEPIEJ BYC SKINHEADEM NIZ WIGGEREM ROZUMIESZ. DLA OSOB ZAINTERESOWANYCH SLOWEM WIGGER - OPIS I ZNACZENIE SLOWA.ZRODLO WIKIPEDIA ----------------Wigger is a pejorative slang term for a white person who emulates mannerisms, language, and fashions associated with African American culture – particularly hip hop in the United States, or the Grime/Garage scene in Britain.[1] In short, it means "white nigger." TO CHYBA WSZYSTKO...Z FARTEM BRACIA I SIOSTRY !!! 5 !!! siea
|
|
SORRKI MASZ TU KILKA FOTEK ZEBYS WIEDZIAL OCB !!! OK??? http://c2.api.ning.com/files/S2QjNaKW8sOx-LctqTucYXcIP*AWI604j6rhoA-WazHKqkT0l05UwueSrIikglg0LGaOCRf02XEIxMfgJr7l4QXjIKxiy4pl/wigger.jpg http://douggoff.com/blogs/media/blogs/new/wigger3.jpg http://img262.imageshack.us/i/wigger6.jpg/ http://1.bp.blogspot.com/_J4abfC3p5QY/SYPREarCYDI/AAAAAAAAAds/KglHj6vw3TY/s400/wigger.jpg http://1.bp.blogspot.com/_2j4oU6meCoY/SV2owJfFTeI/AAAAAAAAJrk/JJxdgzbYbck/s400/wigger+lair+007.jpg I NASZ POLSKI WIGGER ... WZOR HEHEHEHHE http://userserve-ak.last.fm/serve/_/32480185/DonGURALesko+Gural.jpg siea
|
|
W 98 słyszałem o slums attack ,moge cie zapewnić.Straszne jest to,iż po zaczerpnięciu takich wiadomości na temat peji,nie przeszkadzało tobie przybijanie z nim piątki czy tez picie wódki.Dla mnie rura jest rurą,i świadomie pić wódki z rurą bym nie chciał.Peja uczestniczył również w wielu akcjach charytatywnych,odwiedzał domy dziecka fundując prezenty.Czy to oznacza że z niego dobry człowiek?Lepiej szukać w ludziach cech pozytywnych.Ja bym sie wódki z nim napił,z tede juz nie koniecznie. Peja zorganizował koncert charytatywny i przekazał pieniądze dla dzieciaka pewnego judoki,czekającego na operacje serca.Dla mnie jest gość.Wszystko na ten temat.Ja sugeruje sie takimi akcjami ,dziku wywiadem w klanie rok1998,oceńcie sami. Nie wiem czemu w błyskawicznym tempie usunąłeś konto na n-k,udowodniłbym tobie kilka rzeczy.Miedzy innymi to jak pisałeś o peji,i wrzuty nacjonalistycznych nutek(nie pamietam ale możliwe że to była konkwista) Pomyliłem się w sprawie wigger,przepraszam. Myśle jednak iż do umiejetności górala tobie jeszcze daleko,poprawcie mnie jeśli tak nie jest. Swoja drogą przygladając sie ziomkom z którymi nagrywałeś i waflowałeś się będąc w łomży,to czy oni nie są typowymi wiggersami?poza tym to zacni ludzie,nieprawdaż.Ale przynajmniej sa prawdziwi.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=EL0Yu9AXkuE koncert łomżyńskich wigger.Wszystko w temacie.Jeśli nie odpali,wpiszcie dziku w youtube.Tam będzie tekst tak to było,czy myśl racjonalnie feat jantar squad.I obejrzycie wigger w czystej postaci.
|
|
jeba; hiphop zostań ninja
|
|
Z FARTEM? A co to znaczy bo poangielsku fart to piard askoro ty w usa i taki slang masz to może nie pisz Z FARTEM tylko Z PIARDEM nam tu w kraju bendzie łatwiej rozumieć o czym ty do nas tam zza wielkiej wody rozumiesz nawijasz joł
|
|
no wlasnie, mówiłem że jest smiech, jest zabawa........
|
|
przesluchalem kawalek pt. DRUGI NIELEGAL bardzo podobne do Peji tzn. styl poza tym mozliwe jak na takie warunki Wiktor75(at)10g.pl
|
|
Oczywiście że podobne ,ponieważ w tym czasie dziku czerpał masę wzorców od ryszarda,teraz to dla niego pajac z zza dużą czapką.To nie moje słowa to twoje dziku,przyznaj sie ,bądż prawdziwy!a najlepiej jak bedziesz kiedys miał okazję supportowac to mu to wszystko wygarnij,jakim to on jest człowiekiem.
|
|
Jeszcze jedno,obejrzyjcie stare klipy z bonaru,z jantar squadem.Czy nie tak wyglądają i zachowuja sie wigger?jeśli po raz kolejny dziku żle zrozumiałem to popraw.Pijany starszy hindus na scenie to prawdziwy wigger,może nigger?A co on tam miał wydziargane na brzuchu?THUG LIFE?!!!!i czy on nie jest wigger??hehehhe A kiedys tobie dziku wigger nie przeszkadzali.
|
|
michalina ;] ogarniaj troszeczke:) B)
|
|
Mi to nie przeszkadza jesli ktos jest bialym murzynem, i sie zachowuje jak bialy murzyn.Dla mnie mozesz byc i pedalem,poprostu ja uwazam ze to obciach i zenada.Ale nie ma co przekreslac takich ludzi jesli Gural lubi odstawiac malpe i sie tym szczyci,jego biznes ja poprostu mam swoje zdanie i sie jego trzymam.Dla mnie to wiocha udawac murzyna,jeszcze tatulaz thug life no jest ok,szerokie spodnie tez,bluza z kapturem tez(choc peja ,tede i reszta niebawem bedzie jak p didy lub t.i. sweterki ,gajerki drogie ciuchy itp itd zobaczysz.) ale nakladki na zeby co 3 slowo ok, i inne angielskie slowa no "kaman" ja tego nie lubie i koniec tyle w temacie.I nie mam problemu z wyrazeniem swojej opini.Dla mnie to zenada i kicha odstawiac murzyna,mozna kochac rap ,sluchac tej muzyki,byc graficiarzem tanczyc wiesz ale po kiego ***** chciec byc murzynem.ZOBACZ OSTR RAPER NIEPRZECIETNY ,MUZYK TEZ OGARNIETY CZLOWIEK Z GLOWA NA KARKU Z WLASNA RODZINA HH POD KAZDA POSTACIA...I MURZYNA NIE UDAJE. TAK WIEC MOWIE 2PAKI I INNI I WIGGERY NIECH SOBIE SA I ROBIA CO CHCA ,ALE TO NIE ZNACZY ZE JA MUSZE TO LUBIC,MOZESZ ICH ZNAC,POGADAC I ITP,ALE JESLI CHODZI O MNIE TO NIEOCZEKUJ ODEMNIE ZE POWIEM MAM CZARNA DUSZE ZIOM!!!POLAK UDAJACY MURZYNA TO ZENADA...KAZDY MA WYBOR I TAK SAMO KAZDY MA PRAWO DO OPINII.TAKA JEST MOJA I CO NAJJJ ZAWSZE POD NIA WIDNIEJE PODPIS DZIKU.BO PO CO SIE UKRYWAC POD JAKIMIS NICKAMI KSYWKAMI CZY CZYMS TAM,JESLI SIE SPIEWA I PROMUJE LOGO DP TAK?(mysle ze trafilem,fajnie bylo sobie pogadac,zawsze cenilem i cenie ludzi ktorzy maja zdanie swoje i sie go trzymaja i potrafia dyskutowac nie obrzucajac sie blotem.5.Przemku. siea
|
|
tak, to widac, ze pan dziki pragnie upodabniac sie do peji, masz nawet nie ktore urywki z peji przerobione zaczerpnięte z peja mnie to nie zachwyca. Uwazaj co mowisz na ryszarda i innych. bo i w ameryczce cie znajdą i wtedy poczujesz dumę ale dume otrzymania ciosu rycha na swoją twarz tyle w temacie. I tak nie gwiazdorz i wogole bo takich jak ty w polsce w kazdym miescie na kazdej dzielnicy jest dziesiątki osób które sobie coś tam za nucą na podkładzie , powiedza pare slow za duzo. Pracujesz ty wogle gdzieś? czy rodzice cie utrzymują ?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=x8LoTfEegzI
|
|
jego znacie, slyszeliscie?
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=rYzSXdPhJYU&feature=related
|
|
oponiak to jest niesamowity material chyba juz przejrzalem calosc na YT Życie ostre jak maczeta Remixed - Waszka G ft. Lech Roch Pawlak & Hardkor po prostu nie wiekm skad oni pouciekali ale warto by zainteresowac nimi jakies powazne media Wiktor75(at)10g.pl
|
|
![]() Piona i na piardzie ziomy!
|
|
Z Piardem ! YOŁ ! hehe
|
|
klata jak u pirata :P
|
|
dziku ja mam takie pytanie do ciebie... tam widze sie napociles strasznie w wypowiedziach o wigerach bialych murzynach i innych upodobaniach raperskich i wogole. chodzi mi o nute i teledysk ulica nie zachwyca. napiepeprzasz tam jak bylo ciezko i mowisz "skorwysynu nie sadze" do ludzi ktorzy nie chcieliby tego przezyc co ty. wytlumacz mi jedna rzecz teledyski powinny odzwierciedlac tam jakies nawijki i rzeczywistosc zawarta w tych slowach a ty zajebales teledysk na ktorym jest amerykanska policja jakies stare chalupy i przewijaja sie tam jacys murzyni. wszystko amerykanskie. jak w polsce bylo ciezko to po co pokazywac ameryke. szacunek dla ciebie za to ze tam wytrwales w tym swoim rapie ale chlopie mysle ze we wczesniejszej swojej wypowiedzi pojechales sam sobie... raczej nie chcacy... pooozdro nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
|
dziku broń się ludziom najlepiej wybronisz się swojom muzyką ! Piona i na piardzie
|
|
wiadro koksu ojej, wkoncu chociaz jeden wie co jest grane. On woli pokazac getto w ameryce, i ze tam mu ciezko , jakies slamsy. On tam sie przeprowadził zeby mial o czym nagrywac/ Ty nie miales dziki takiego zycia. Jak chcesz tak ziomków kantować ze ci ciezko bylo i zaczełes rapowac to sory ale to nie prawda jest o czym nagrywasz. powinienes nagrywac o milosci jak nie masz o czym. Bo getto to nie ty.
|
|
Ma ktos jeszcze jakies pytania to zapraszam na www.dzikudpmarka.com w dziale kontakt napiszcie pytania i postaram sie odpowiedziec na wszystkie jak najszybciej ok? Kawalek z plyty "Czuje dume"http://www.youtube.com/watch?v=m1QjmLrMO5Q&feature=related Milego sluchania,opinie mile widziane TAKI BYL TEMAT A NIE 100 PYTAN DO DZIKA ....WIEC PANOWIE.."KAMAN" siea
|
|
gdzie kolejny mecz ŁKS gra i o której godzinie?
|
|
Hahahaha o kur wa jaki zawodnik, nie wiedział jak się wybronić http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
:)
|
|
czuje bonka
|
|
pozdro dla Księcia !
|
|
ty dziku a co nie wiesz co odpowiedziec na forum dla nas chlopakow dziewczyn dzieciakow... a moze czujesz sie taka gwiazda juz. jest temat na forum twierdzisz ze taki zawodnik z ciebie a piszesz zeby wchodzic na twoje jakies stronki... chlopie wszyscy chca znac prawde... promujesz sie na forum lomzy odpowiedz na forum... dawaj chlopaku... a tak na marginesie NIE ZAPOMNIJ SKAD JESTES GDZIE SIE URODZILES nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
no
|
|
Noto znasz dziki opinie, mysle ze wiecej sie tu nie pojawisz na tym forum. Szkołę skończ i idz do pracy, bo muza to wiesz tylko pasja. Nikt cie o zdrowych zmysłach nie wyda. Niepleć glupot, nie gwiazdorz , i zastanów sie też o jakich glupotach nagrywasz bo niedlugo wszystko co stworzyles skasujesz jak nie ktore rzeczy przed nie ktorymi. Piona i z piardem !
|
|
|
byl sobie polak ruseczek i niemieczek
|
|
dobry kawał, czego się czepiasz kur wa, nie poczułaś absurdu, to nie! pewnie masz wysuszonO skórę rozumiesz i te receptory nie chytajO :) http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
balwan jestem w kwiecie wieku
|
|
aaaaaaaaaa aaa ja wiem, ale dużo promieni Cię je bało, to pewnie się marszczysz tam gdzie delikatne tkaneczki ....na brzuszku? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
coooooooooooooooooooo? znowu trace sluch wulgaryzmow nie toleruje , ani chamstwa, zero sublime
|
|
ja tak muszę cały czas, ogólnie generalnie jestem piz da, ale na forum jestem fifa rafa i wychodzi ze mnie prawdziwy zwierzak http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
hahhahhhaaa no ladny zwierzak, nie moge chyba siku zrobie w majtki zwierzak, niech cie obejrze
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) zrób siku w majtki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))) :))))))))) :))) :) http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
z mila checia ,ala nie o tej porze, otoczona jestem i ta godzina aaaaaaaaaaale postaram sie przetrzymac i dobiegnac i wiesze , powiem cos na uszko :)pomalutku i pocichutku
|
|
|
:( od jutra nie będzie mnie już na forum, za bardzo cierpię http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
|
cooooooooooooooooooooo? no cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
cierpię..............
|
|
siedzi baba w szopie i skubie pierze, idzie chłop i............. mówi : skub skub http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |