Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
z zycia wziete |
opowiedziano mi historie dziewczyny, ktora mieszkala w paryzu i w ktorej zakochal sie starszy o 15 lat facet, psychol wysylal jej diamenty wydzwanial i nachodzil
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: z zycia wziete |
prosze o skasowanie znowu cos tu nie tak
|
|
Kurde zrobili błąd że w Twoim szpitalu psychiatrycznym zainstalowali internet...
|
|
z zycia wziete, dlatego nie rozpisuje sie, przykre wspomnienia a z ciebie jest debil , won
|
|
Debilem był lekarz który Ciebie nie wyskrobał Przykrych wspomnień nie wypisuje sie na forach publicznych
|
|
to ty sie lecz, takiego slownictwa uzywasz jakby cie rodzice nie wychowali
|
|
Może i jestem chamem ale intelektem nie dorastasz mi do pięt;-) Pozdrawiam serdecznie środkowym palcem
|
|
szczebiotka... prawde powiedziawszy nikogo ta historia nie interesuje ,wiec nie wiem po co wypisujesz takie głupoty,po to by spamu narobic? pozdrawiam
|
|
Mówią że prawda nie boli ale w tym przypadku kogoś jednak zabolało
|
|
Szczebiotka chwalisz sie czy żalisz ?
|
|
Ta szczebiotka to jakieś chore dziecko które ze starymi pojechało za granice pracować na zmywaku i starzy są w robocie a ona siedzi w domu i jej odpierd.ala
|
|
tak całkiem na poważnie, to wydaje mi się, że Szczebiotka musi się dowartościowywać aktywnością na tym forum, podobnie jak Jaś. W Realu są to pewnie osoby na które nikt nigdy by nie zwrócił uwagi przez ich wygląd, to co sobą reprezentują oraz jacy są. Nie mają znajomych, nędzną robotę (lub nawet brak) i przesrane życie bez żadnych perspektyw itd. Pisanie głupot na forum to jedyna forma jakiegokolwiek, chociaż minimalnego zwrócenia czyjejś uwagi. Żałosne.... Naprawdę współczuję.
|
|
SZCZEBUSIA PISZ JA CZYTAM :):):) Oni nie wiedzą co to jest WSPOMNIEŃ CZAR :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |