Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unikat |
Co sądzicie o klubie Unikat ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unikat |
nic ![]()
|
|
A co mamy sądzić ?????
|
|
:) ![]()
|
|
dno wczoraj nawet im chyba sprzęt padł haha
|
|
chała
|
|
speluna ... lepiej jechać do Klubu Prognozy Białystok ;D
|
|
Spoko,ale trzeba tam więcej narodu.
|
|
Klub chłam, a barman to pedał...
|
|
chłam Pomysłowo.
|
|
rozwiń wątek kwzelo! dlaczego? jestem ... sobie
|
|
A Co z ochroną? Jest tam jakaś>? Czy każdy wchodzi na własne ryzyko?;d
|
|
Czesio: piszesz że im sprzęt padł chyba, w takim razie nie jesteś pewien, po pierwsze nie padł tylko był chwilowy problem, widać że masz złe informacje gościu
|
|
ale ja mam dobre, padlo naglosnienie, koniec, kropka!
|
|
hehe a może ty padłeś? koniec i kropka haha
|
|
zycia nie oszukasz! z gowna bata nie ukrecisz!
|
|
nie ma ochrony :D ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
na co komu ochrona :D padł i wszyscy wpadli w panikę haha
|
|
hej cycolina jak nie masz do powiedzenia nic co zgadza sie z rzeczywistoscia to spadaj stad, faktem jest że jest ochrona
|
|
unikat jest do bani... ;)
|
|
wredek33 : bardzo wyczerpująca wypowiedź, nie umiesz się wysłowić to nie zabieraj głosu w poważnej sprawie ha ...wolności jak oka strzeż...
|
|
|
A moim zdaniem oczywiscie pomijając ludzi ktorzy przychodza jest naprawde super zrobiony lokal. Wygladem o wiele bardziej kulturalny niż nie jeden w Łomży. Plusem są barmani którzy potrafią zrobic naprawde dobre drinki zamiast tych nastroszonych lasek ktore nie maja wiedzy o byciu barmanką ale własciciele je biorą żeby nadrabiały wyglądem. Jedyną rzeczą ktora mi osobiscie nie podpasowała co nie oznacza że przez to lokal jest "do bani" jak to co niektorzy potrafią napisac bez użycia argumentów to muzyka... Wystrój lokalu i klimat nie pasują do takiego łupania... bo żeby muzyka dobrze brzmiala to potrzebny jest tez klimat ;) to tyle z mojej strony... Pozdrawiam ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
...a co do ludzi to każdy lokal w Łomży jest chyba otwarty dla wszystkich... A po stroju czy wygladzie nie da sie ocenic czlowieka jak zachowa sie po kilku głebszych, dlatego moim zdaniem ocena klubu na podstawie ludzi nie ma sensu :) ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
albo jak zachowa się po dopalaczach też
|
|
:D nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
Popieram Karola, nareszcie jakas sensowna wypowiedz. Jesli chodzi o wystroj to nieco sie zmienił, musisz zajrzec sam i ocenic czy teraz pasuje do lupania :)
|
|
bywałamja to mądra osóbka, lubię te mądre wypowiedzi :), tak wystrój się zmienił i jest dużo lepiej, ale muzyka w poprzednią sobotę była fajna, stare, dobre kawałki, mi się podobało, a nogi same do tańca się rwały ;D wolności jak oka strzeż ...
|
|
dobre nuty wystroj tez gitara ale jak dla mnie klub undergraundowy nie duzy i nie na chamskie malolatnie naje.ki. do takiego klubu dobry hip hop dancehall reggeton soul bez zadnej GRY POZORÓW ale nie wiem czy lomza jest gotowa na taki klub nie mam czasu na bycie sławnym...
|
|
jak hipohpy to i malolatnie naje.ki
|
|
eeeeeeeeeeeeeeee same stare typy tam schodzasie po 30ce
|
|
Rzeczywiscie w sobote była fajna muzyka bo grało chyba jak mi sie wydaje dobrze dwoch dj-i. tzn jak ja przyszedlem to akurat wszedl ten drugi bez czapki :) pozniej znow sie zmienili. I tak powinno to wygladac. Co dwie glowy to nie jedna :) ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
mily lokal spoko muzyczka fajni ludzie dobra zabawa Rampa i Unikat cos nowego w odroznieniu od jamy i 54 Wiktor75(at)10g.pl
|
|
Hehe a co do wypowiedzi troszke wyżej :) Stara prawda mowi... wszystkim nie dogodzi ;P Jak nie za starzy hehe to za młodzi ;) ..."Łomża"- miasto rond i kosciołów.
|
|
jet dobrze tylko więcej reklamy trzeba
|
|
dokładnie karol0009 ma rację, nie dogodzi się wszystkim, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził ;p a co do DJ robią dobrą robotę , i ten w czapeczce i bez :P Pozdrawiam chłopaczki ;) do zo jutro ...wolności jak oka strzeż...
|
|
to jutro w lokalu ! ma być osssstro ! ps- tylko nazwa trochę niefartowna- jakoś się kojarzy z firma Unikat
|
|
to fakt telewizory - to dobra zabawa
|
|
ten w czapeczce to na pogrzeby lub kołysanki jest dobry
|
|
Do Czesia: widzisz jest taki dobry że na każdą okazję się nadaje ;p super gość z niego i tyle, a co do muzy- są różne upodobania i gusty...tyle ...wolności jak oka strzeż... ;)
|
|
ale nie takie monotonne klepanie biedy
|
|
jakie atrakcje na dzisiaj zapowiadacie ? moglibyście jakąś stronkę internetową stworzyć
|
|
jest profil na Facebooku jeszcze nie do końca dopracowany ale powoli będzie ;) a jeżeli chodzi o atrakcje to przyjdź i zobacz, dziś będzie dobra imprezka bo "my" będziemy ;P mam na myśli swoje damskie towarzystwo ...Pozdr
|
|
niah niah niah :)
|
|
niah niah niah ;*
|