czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dentysta dla 3-letniego dziecka

Znacie może jakiegoś dentystę który przyjmuje w soboty?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dentysta dla 3-letniego dziecka

dla 3 letniego dziecka dentysta?
Może lepsza byłaby zmiana rodzica?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Czyli rozumiem że nie wiesz gdzie przyjmuje.

Moze pani chojnowska Modent na Ksieznej Anny nr znajdziesz w googlach

A nie wiesz czy ona przyjmuje na kasę chorych ?

tylko pani Podolak na księżnej Anny na przeciw sali sp 9

Wystarczy wstukac w googlach indowiesz sie wszystkiego ,odrobina checi wystarczy, tak przyjmuje na nfz nr telefonu 218 52 12 na szyldzie na ksieznej anny jest tez komorka . Ale ja tam nie pojade spisac

ok dziękuje domowego nie odbiera ale zaraz się przejadę tam

Ogolnie super podejscie do dzieci jest Klinice Bodent ale w soboty nie przyjmuja chyba i to jest prywatna klinika ale podejscie rewelacja

a to co leczymy mleczaki :D ludzie maja nasrane

juz jestem po wizycie u dentysty co prawda prywatnie ale sie udało

stefanek stefanek mam nadzieje ze ty nie jestes rodzicem. Czasem nawet jesli sie dba o zabki to wystepuja problemy. Moja corka tez ma trzy latka i juz byla u dentysty, dla mnie tez jest wazne aby taki specjalista mial odpowiednie podejscie do dziecka. U mojej malutkiej wszystkie zabki zdrowe ale chce by przyzwyczaila sie do dentysty i nie bala sie w razie jak wystapia problemy.

jednak macie nasrane, albo was starzy sponsorują

Słuchajcie mądrale : jeżeli ktoś o coś pyta na forum to dlatego że nie chce stukać w gogle i jeżeli ktoś nie ma ochoty lub wiedzy wystarczającej żeby odpowiedzieć to niech się nie wtrąca i nie pier....oli o goglach.

angella

Rybka- gdzie ta klinika się znajduje?
Angella hehe fajnie napisane. W google mało opini. Ale na tym forum normalka. Każdy chce być dowcipniejszym, lepszym. A czy mu to wychodzi? No cóż. Zatrzymajmy opinie dla siebie.

przecież dentysta to nie od razu leczenie, profilaktyka ważna jest od lat najmłodszych. poza tym im wcześniej dziecko zacznie się oswajać z dentystą tym lepiej - jak już przyjdzie leczyć zęby to nie będzie histerii.
jeśli idzie o rewelacyjne podejście do dzieci to polecam Grażynę Pawilcz z Wiejskiej. przyjmuje i prywatnie i na NFZ

proponuje Pania Podolak.wspaniala kobieta ma psychologiczne podejscie do dzieci ktore juz po pierwszej wizycie z checia do niej chodza.moj synek mial 3 latka jak zaczelam do niej chodzic do dzis dzien chodzimy do Pani Podolak i on bardzo chetnie chodzi .po kazdej wizycie dziecko dostaje jakis upominek zabawki dziecko samo sobie wybiera REWELACJA kobieta naprawde ma podejscie do dzieciakow.

Duo Dentu nie polecam, strasznie zdzierają... i wymyślają nowe niepotrzebne zabiegi oczywiście bardzo kosztowne...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org