Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta dla 3-letniego dziecka |
Znacie może jakiegoś dentystę który przyjmuje w soboty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta dla 3-letniego dziecka |
dla 3 letniego dziecka dentysta? Może lepsza byłaby zmiana rodzica? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Czyli rozumiem że nie wiesz gdzie przyjmuje.
|
|
Moze pani chojnowska Modent na Ksieznej Anny nr znajdziesz w googlach
|
|
A nie wiesz czy ona przyjmuje na kasę chorych ?
|
|
tylko pani Podolak na księżnej Anny na przeciw sali sp 9
|
|
Wystarczy wstukac w googlach indowiesz sie wszystkiego ,odrobina checi wystarczy, tak przyjmuje na nfz nr telefonu 218 52 12 na szyldzie na ksieznej anny jest tez komorka . Ale ja tam nie pojade spisac
|
|
ok dziękuje domowego nie odbiera ale zaraz się przejadę tam
|
|
Ogolnie super podejscie do dzieci jest Klinice Bodent ale w soboty nie przyjmuja chyba i to jest prywatna klinika ale podejscie rewelacja
|
|
a to co leczymy mleczaki :D ludzie maja nasrane
|
|
juz jestem po wizycie u dentysty co prawda prywatnie ale sie udało
|
|
stefanek stefanek mam nadzieje ze ty nie jestes rodzicem. Czasem nawet jesli sie dba o zabki to wystepuja problemy. Moja corka tez ma trzy latka i juz byla u dentysty, dla mnie tez jest wazne aby taki specjalista mial odpowiednie podejscie do dziecka. U mojej malutkiej wszystkie zabki zdrowe ale chce by przyzwyczaila sie do dentysty i nie bala sie w razie jak wystapia problemy.
|
|
jednak macie nasrane, albo was starzy sponsorują
|
|
Słuchajcie mądrale : jeżeli ktoś o coś pyta na forum to dlatego że nie chce stukać w gogle i jeżeli ktoś nie ma ochoty lub wiedzy wystarczającej żeby odpowiedzieć to niech się nie wtrąca i nie pier....oli o goglach. angella
|
|
Rybka- gdzie ta klinika się znajduje? Angella hehe fajnie napisane. W google mało opini. Ale na tym forum normalka. Każdy chce być dowcipniejszym, lepszym. A czy mu to wychodzi? No cóż. Zatrzymajmy opinie dla siebie.
|
|
przecież dentysta to nie od razu leczenie, profilaktyka ważna jest od lat najmłodszych. poza tym im wcześniej dziecko zacznie się oswajać z dentystą tym lepiej - jak już przyjdzie leczyć zęby to nie będzie histerii. jeśli idzie o rewelacyjne podejście do dzieci to polecam Grażynę Pawilcz z Wiejskiej. przyjmuje i prywatnie i na NFZ
|
|
proponuje Pania Podolak.wspaniala kobieta ma psychologiczne podejscie do dzieci ktore juz po pierwszej wizycie z checia do niej chodza.moj synek mial 3 latka jak zaczelam do niej chodzic do dzis dzien chodzimy do Pani Podolak i on bardzo chetnie chodzi .po kazdej wizycie dziecko dostaje jakis upominek zabawki dziecko samo sobie wybiera REWELACJA kobieta naprawde ma podejscie do dzieciakow.
|
|
Duo Dentu nie polecam, strasznie zdzierają... i wymyślają nowe niepotrzebne zabiegi oczywiście bardzo kosztowne...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |