Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
składanie długopisów |
Czasami czytam ogłoszenia o pracę typu składanie dlugopisów, adresowanie kopert itp. To wszystko to jest tylko naciąganie naiwnych, czy rzeczywiście istnieje taka praca. Ja od kilku lat pracuję na etacie, ale kilka lat temu gdy poszukiwałam pracy odpowiadałam na ogłoszenia typu adresowanie.... W odpowiedzi otzymalam jakieś badziewie. Np: worek na śmieci zamiast kardridża (mialam go napełniać). Co o tym wszystkim sądzicie? Czy ktoś z was pracował w domu i czy coś zarabiał? a.b.c
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: składanie długopisów |
Kiedyś zdarzało się trafić na porządne ogłoszenie i można było zarabiać ,a teraz to wszystko to wielka ściema. Każą wysłać znaczek za 20 zł ,potem przysyłają broszurę z dopiskiem - zrób sobie ksero i rób to samo co ja. Chałupnictwo to bajki !!!
|
|
po o im te znaczki
|
|
Jak coś wygląda atrakcyjnie i proponują sporą kasę to już jest podejrzane, bo w tym kraju nie ma nic za friko, to już zaczęło wchodzić prawie 20 lat temu, więc taki cwaniak wyśle ci paczkę z próbną wersją, więc za paczkę i parę długopisów czy kopert zapłacisz tyle co koszty i jego prowizja, więc jemu już wystarczy że znalazł kolejną ofiarę, a ty się bujaj, bo twoja propozycja nie została przyjęta, więc proponuję daj spokój naciągaczu. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |