środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lotto

Dziś byłem świadkiem jak gość pobierał kasę za wygraną w lotto..Czy znacie jakieś systemy tej gry.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lotto

t
a
k

tak. Ale musze jeszcze sprawdzić;) Bo zaobserwowana prawidłowość się dwukrtnie powtórzyła:))) No, ale jak narazie najwięcej to 40zł hehehehe.

dobre i to

Szansa, że trafisz szóstkę to 1:13983816, liczyłam to na studiach. To kwestia szcześcia, a nie metody. Są inne gry, metodyczne, ale to już nie Lotto. Poczytaj w google.

najśmieszniejsi są ludzie co grają całe zycie a nie wygrali ani złotówki. A wygrać 100zl w multi to naprawde można codziennie.

Jeśli wiesz, jak, to słuchamy.

Mój mąż gra już z 10 lat, cały czas i nic. I ciągle się ludzi, że wygra. ;D

nie liczy sie wygrana , ale moment w ktorym czlowiek ma nadzieje, ze wygra

nie ma sposobów jak, poprostu obserwuję się wygrane z calego miesiaca i samemu sie analizuje co skreślic a nie liczyc na chybil trafil czy szczesliwe liczby

"nie liczy sie wygrana , ale moment w ktorym czlowiek ma nadzieje, ze wygra"

uzależnienie! Smutna rzecz, w dodatku chodzi o Lotto. Nie słyszeliście o tym? Udowodnili Lotto, że nagrywa kilka kilkanaście odcinków przed losowaniem Lotka (wcześniej Dużego Lotka) z wytypowanymi przez siebie układami sześcio liczbowymi. Po zamknięciu kolektur wybierają film, na którym nie ma żadnej z kombinacji z kolektur. Przeszło bez większego echa w Polsacie... uciszyli mordy, nie dadzą odebrać sobie dobrych baniek.

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

o cześć szczebiotka bez "a" w środku

To jak loteria w getcie murzyńskim pod koniec XX w Ameryce. Ktoś coś tam wygra, a organizatorzy zarobieni. Nie widzę nic złego w dojeniu tępoty.

sa tacy co wygrywaja w lotto, a za wygrana kupuja wille w szfajcarii

Jest kilku, nawet jak kilkunastu, a nawet i jak kilkudziesięciu uczciwych zwycięzców. Ten, który gra w Lotto regularnie...jest idiotą! Ten, który ma udziały w Lotto potrafi zarobić.

Mi tam milionów nie trzeba, przydałoby się chociaż z tysiaka wygrać, ot tak dla radości;)))

Profesor, śmieszy mnie co wypisujesz, jeśli codziennie wygrywasz 100 zł to masz niezłą druga wypłatę.

lotto cię nie buja ty mu 100 on ci ch......a

DEBILIZM

Admin jest tak nadgorliwy że przed chwilą skasował moje posty o następującej treści:
- czy są jeszcze grzyby w lesie
- gdzie można kupić dobre buty
- szukam dziewczyny na jesienne wieczory
Czy te posty to przestępstwo czy są złe , o co chodzi ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org