Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto powinien odejść? |
Kto powinien odejść waszym zdaniem z tego forum? Nie bierzcie pod uwagę mojej skromnej osoby bo ja i tak odchodzę. Kto jest największym chamem kto szarpie niepotrzebnie nerwy większości z was? Ja wiem kogo mam na myśli, ja wiem...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto powinien odejść? |
szczebiotka ;] ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Wladka,sme,tnie piszesz
|
|
Ycolina pocaluj mnie w dupeczke lizusie
|
|
jak odchodzisz to skad tych chamow nabrac?dzis to nawet chamow prawdziwych nie ma tylko jakies podrobki marne. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Słabizna cieciuchu :P
|
|
co to jest "cieciuch"? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ja wiem,wyczytalam w ksiazce
|
|
To jest potoczna nazwa Cieciucha pospolitego
|
|
Mi sie kojarzy z nadzorca
|
|
Mi sie kojarzy z nadzorca Mi
|
|
ja
|
|
To na co czekasz odchodzisz już już jajeczka się podkurczają za nimi fiutek i na paluszkach cichutko wychodzisz
|
|
"Ty wiesz"Dziadek Władek? To kogo miałeś na myśli?...hmmm to mi zalatuje ironią. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Nie pochlebiaj sobie rozumiesz nie ciebie miałem na myśli
|
|
dziadek wladek kurczy ci sie cos?ok, twoja sprawa.tylko dlaczego postanowiles podzielic sie swoim problemem na forum publicznym?szukasz zrozumienia?popusc chlopie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Skoncz wstydu oszcze
|
|
Dziadek Włądek nei popuści bo ma silne mięśnie zwierające
|
|
dziadek najpierw okresl co cie wkurza a potem nawijaj.tematow na tym forom kto fajny a kto nie bylo bez liku.jedni maja dosc jaska a drudzy ciebie....tak wiec post twego wydania nic nie zakonczy a i napewno nie pobije rekordu popularnosci... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
to jak to robiles ze swoim chlopakiem?opowiadaj.jakos to przezyjemy. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Ja chcę umrzeć za Jarosława a ty chcesz nieba. Kto jest lepszy? No niby kto? Że niby zagiąłeś mnie tym opisem, że niby jesteś tą mądrą owcą w stadzie małp? no nie sądzę Baltazarze żebyś był najsilniejszą stroną na tym rynku
|
|
Kaliguliku bardzo mocno podjarałeś się jak wspomniałęm o fiutku i o mięśniach zwierających, to ma związek z twoją orientacją seksualną? Czy po prostu piszesz pracę na temat ktory wiąże się z tym wątkiem
|
|
NIECH ZWIJA SIE JAWIEMONAWIE-TO TEN CO SIEJE I PROPAGUJE NARKOTYKOWA ZARAZĘ
|
|
po prostu daje ci szanse abys wyrzucil to z siebie.wal smialo.to forum nie takie rzeczy przelknelo jak zwierzenia homo-geja czy jak to tam sie nazywa. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Jawiemonawie- 1 Szczebiotka- 1 Czesio-1
|
|
KTO ZA TYM ABY ODSZEDŁ NARKOTYKOWY CWANIACZEK, NIECH ROBI WPISY!
|
|
Godnosc prosze panstwa,nosmy wysoko glowy
|
|
szkoda ze nie jestes adminem....pokazalbys wszystkim lad i porzadek. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Odejść powinien donald a i ja pewnie odejdę !
|
|
Dziadek ktos poczestowal cie czyms mocniejszym i to nie jest alkochol.....bo udzielasz sie jak SB za komuny......Ale nikt nie zabrania stawiania postow.Ja nie probowalem cie zaginac ale wielu juz bylo takich jak ty jedniodniowych rajdowcow postowych....Na 100% jutro juz ciebie nie bedzie a jak juz to prawdopodobnie raz na jakis czas.Co dalej jak chcesz umierac za Jaroslawa to krzyz na droge jeden juz powlekli hahahaha....ja za niego nie poszedl bym nawet do kibla .....daj znac jak ci odejdzie...albo nie bede widzial :) Pisz dalej wklejej zdiecia a naqpewno na liscie znajdziesz sie i ty.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wszystko przetrzymam
|
|
PRECZ Z NARKOTYKOWĄ HOŁOTĄ
|
|
alibaba to nie ten wątek...
|
|
to tak na wszelki wypadek zaadresowany do szczebioty
|
|
Wolno, leniwie plynie narew wsrod kolorowych pol i lak Czeka tu na nia miasto stare, wieze ,katedry,domow krag Lomza pamieta dawne dzieje Z poza gor i rzek,wyszlismy nad brzeg Czy stad niedaleko juz do grajacych wierzb ,malowanych zborz Wczoraj lach,mundur dzis,scisnij pas,pora isc
|
|
RUSZAJ PIERWSZY KORPUS NASZ Z POZA GÓR I RZEK NA ZACHOD MARSZ
|
|
Chryzantemy zlociste a wnich pol litra czystej hahaha.....moze powstanie lomzynski lokalny miks hahaha.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
niehce mi sie czyutac ![]()
|
|
ja
|
|
Choć nie lubię tej jędzy alibaby2010 to jestem za odejściem jawiemonawie po pierwsze prawdopodobnie jest z mojej ulicy bo używa takiego samego internetu po drugie wkurza mnie jego zadziorność lalusiowatego typu
|
|
Dziadek Wladek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODEJDZ................. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
O nie nie nie nie odejdĘ ponieważ za punkt onoruu wziąłem sobie zostać tuuu
|
|
ale nikt cie nie chce
|
|
Prawda czasami mnie chce jak kłamstwu noga się podwiniee
|
|
kolega dziadek wladek rozmawia po ludzku
|
|
cytujac za naszym b. prezydentem: "spiepszaj dziadu"!!! kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nie wspominaaj mi tej katastrofyy w tej chwili i w takim kontekście panie kaligulu poniewąż nie wypada używać profancyji o poranku słonecznym
|
|
DZIAFZIE WŁADZIE! JA RÓWNIEŻ ZA TOBĄ NIE PRZEPADAM
|
|
|