Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pajaczek |
Mam wnuka, który strasznie się garbi. Doprowadza mnie to do białej gorączki i mimo,że słyszę i widzę,że moja córka strofuje go i przypomina o prostej postawie, to po chwili znowu pojawia się garb. Przypomniało mi się o dawnej reklamie w TV dotyczącej "pajączka" - http://akcesoria-dzieciece.hiperogloszenia.pl/zabawki/ogloszenie/52092-paj-A5czek-urzadzenie-korygujace-postawe--oferta/ Zastanawiam się, czy warto bym dla wnuka go szukała. Czy rzeczywiscie spełnia swoje zadanie. A może jest coś innego, o podobnym działaniu godne polecenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pajaczek |
Droga Krysiu, nie napisałaś, ile lat liczy sobie wnuk. Jeżelidobija pięćdziesiątki, to daj sobie spokój z jakimkolwiek prostowaniem. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
blacha na kark, tak zwane karczycho
|
|
polecam pajączka 2 generacji, nie podtrzymuje kręgosłupa a uczy nawyku poprawnej postawy. W sklepie medycznym na hipokratesa koszt 60 zł te zwykłe chyba po 30, ale nie jestem pewien. Pozdrawiam
|
|
Przyfasol mu w polika, później popraw i mu ponakładaj usztywnienia z kijów czy coś
|
|
ttaaaa pajączek jest super. Jak wszystko z Tele zakupów , szkoda ze bajka sie konczy gdy urządzenia opuszają ekran.
|
|
Dzieci w wieku 8-14 lat, często się garbią, jest to spowodowane szybszym wzrostem kości do przybieranej masy, albo odwrotnie, zbytniej przybieraniem na wadze do wzrostu kośćca, nic nie kupuj, wyrośnie z tego.
|
|
dzieciak jest zastraszony
|
|
post kalamy jest prześmieszny hahah
|