Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krótki kaszel |
Kojarzy ktoś? doszły słuchy że to bł zespół z Łożmy, a dobrze chłopaki dawali
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krótki kaszel |
No w piątek grali w pubie9-atka.
|
|
|
heh, dokładnie pierwszy ( i chyba jedyny) punkowy łomżyński zespół. ale kawałki mają na prawdę świetne
|
|
|
łaał, no to jednak trochę tego było...
|
|
witam - mam prośbę, posrednio związaną z tym tematem.. od kilku lat intensywnie zajmuję się zbieraniem/ archwizowaniem nagrań (zdjęc itd) polskiej sceny niezalęznej ( szczególnie okresu do połowy lat 90 tych.)- materiały te prawdopodobnie posłużą do wydania kilku publikacji dotyczących polskiego (punk) rocka ... taka walka o pamięc zbiorową o tamtych czasach itd.. Jezeli uważasz /cie -ze tego typu fascynacja - to był ważny okres w waszym życiu , posiadacie jakies zalegające kasety w piwnicach .. , niepotrzebne ziny , materiały itd - PLs - odezwijcie się do mnie . W zamian oferuję wam wiele unikatowych ( nie istniejacych w sieci ) nagran , ciepły usmiech . nawet pieniądze na koniaczek tez moga się znaleśc .. , pomoć w archiwizacji starych tasm ( zgrywanie + odszumianie , rekonstrukcja itd)- i co tylko chcecie .:) z góry pozdrawiam wszystkich zainteresowanych
|
|
to to stare śmiecie a może Deportacja, Odrodzenie... ???
|
|
Pewn y jestes,ze dawali???????
|
|
|
Parę lat temu a nawet jeszcze dawniej istniała w Łomży kapela o wdzięcznej nazwie Brovar Łomża. Krótki Kaszel był jednym z jej kawałków. ![]()
|
|
O kawałkach nagranych przez Brovar Łomża nie słyszałem, widziałem natomiast kasetę Krótkiego Kaszlu... ![]() i słyszałem...(słąba jakość) ALE MELODIĘ MA...wyobraźcie sobie na żywo uuuuaaaauuuuaaaaa http://www.youtube.com/watch?v=DoxPsZFEHWI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |