Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dowcip na wieczór |
Kobiety, żeby się nie znudzić mężczyznom, zmieniają ubrania. Mężczyźni, żeby się nie znudzić kobietom, zmieniają kobiety. ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dowcip na wieczór |
Para w łóżku. Żona mówi do męża: - Kochanie, włóż od tyłu... - Żółw
|
|
Budzi się żona w środku nocy i patrzy a mąż chodzi po sypialni tam z z powrotem. Żona pyta się męża : Stary a Ty co robisz, spać się Tobie nie chce ? Mąż odpowiada : chce mi się seksu Żona do męża : no to chodź Mąż odpowiada: przecież chodzę.
|
|
Idzie sobie mała, biedna myszka, aż dochodzi do rzeki. Ponieważ to była duża rzeka z bardzo mocnym prądem to myszka się wystraszyła, że nie przepłynie i mówi do ptaka stojącego obok: - Ja taka mała biedna myszka, a Ty taki wielki i silny, prosze złap mnie i przewiez na druga stronę... - Nie. - No proszę... - Nie! - No ale blagam... - Nie! Ptak odleciał. Myszka się wkurzyła, zebrała wszystkie siły, wskoczyła do wody i ostatkiem sił przepłynęła na drugi brzeg. Wychodzi cała mokra, zupełnie przemoczona. - Jaki z tego morał? - Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra.
|
|
Chłopak proszony przez dziewczynę by się z nią ożenił zgadza się pod jednym warunkiem. - Wezmę z tobą ślub ale pod jednym warunkiem. - Jakim? - Przez całe nasze wspólne życie nie zajrzysz do szuflady w szewce przy łóżku. Dziewczyna oczywiście się zgodziła. Po 25 latach małżeństwa jednak nie wytrzymała i zajrzała do szuflady. Zobaczyła tam dwa jajka i 100 złotych. Gdy tylko mąż wrócił do domu pyta jej się co to ma znaczyć. - Co to są za jajka? - No wiesz za każdym razem kiedy cię zdradziłem to wkładałem do szuflady jedno jajko. Dziewczyna pomyślała sobie że dwa razy to nie tak źle. - A co to za pieniądze? - No za każdym razem gdy szuflada była już pełna jajek to szedłem na bazar i je sprzedawałem.
|
|
Chłopak kocha się z dziewucha na sianie i naraz stwierdza - - Maryś, toś ty nie jest prawiczka! - A czemu? - Bo nie krzyczysz: boli, boli, boli... - A włożyłeś już? - Tak... - Oj boli, oj jak boli....
|
|
Żydzi proszą Hansa -Hans zbuduj nam Dom!!! -Hans zbuduj nam dom!!! Hans mówi -dobra ale jak którego w oknie zobaczę to zastrzelę I Hans zbudował im szklarnie!!!
|
|
Żydowi zmarła żona. Poszedł do biura ogłoszeń aby zamieścić nekrolg w gazecie. Pyta ile kosztuje ogłoszenie, dostaje odpowiedz: - do pięciu wyrazów jest za darmo, powyżej pięciu trzeba płacić. Pani pyta jaki ma być tekst. Żyd odpowiada: - zmarła Izylda Goldman Pani mówi: - ma pan jeszcze dwa wyrazy Żyd myśli ciężko i po chwili dodaje: - sprzedam opla
|
|
Idzie Czerwony Kapturek przez las. Zza krzaków wyskakuje wilk i krzyczy: -Ściągaj! -Ale wilku ja jestem bardzo małą dziewczynką... -Ściągaj! -Ale wilku ja mam dopiero 11 lat.. -Ściągaj mówię! Kapturek ze łzami w oczach podciągnął sukienkę i zaczął ściągać majteczki. -Co, srała będziesz? Zegarek ściągaj!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |