piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IRYTUJĄCA REKLAMA POP-UPu

Od rana wchodząc na forum irytuje mnie wyskakujące okno pop-up z treścią:

GRATULUJĘ ! Byłeś pierwszy dziś o ...... (tu podana godzina) !
Kliknij na swoją nagrodę i wygraj:
-Telewizory LCD 37
-Laptop 15,4

Panie Moderatorze wyłącz pan to okno bo ja za cholerę nie mogę a zasłania mi połowę forum, nie mam już gdzie stawiać tych telewizorów i laptopów, co minutę wygrywam nowe !!! Umieszczanie tego typu reklam na portalu to niemal żebractwo; 1, 2 grosze za kliknięcie - żeby chociaż cholerstwo dało się zamknąć - czy może specjalnie nie daje się zamknąć. Oj coraz taniej się sprzedajecie na tym portalu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IRYTUJĄCA REKLAMA POP-UPu

polecam na niechciane reklamy http://www.admuncher.com/

Już nie długo to będziemy musieli obowiązkowo przejść przez reklamę, żeby przeczytać to co chcemy, albo już władzę przejęło PO do końca i to teraz oni będą nam dyktować co musimy czytać i widzieć. Kończy się powoli demokracja a zaczyna cenzura.

chesapeake mam dwie zasady, nie sypiam z kim popadnie i nie klikam w każdy link, więc podziękuję .

Rozumiem ale ten link jest do programu blokującego popupy i inne reklamy sam go zainstalowałem 10 min temu bo nie mogłem wejść nawet na forum przez tę durną reklamę

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org