Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IRYTUJĄCA REKLAMA POP-UPu |
Od rana wchodząc na forum irytuje mnie wyskakujące okno pop-up z treścią: GRATULUJĘ ! Byłeś pierwszy dziś o ...... (tu podana godzina) ! Kliknij na swoją nagrodę i wygraj: -Telewizory LCD 37 -Laptop 15,4 Panie Moderatorze wyłącz pan to okno bo ja za cholerę nie mogę a zasłania mi połowę forum, nie mam już gdzie stawiać tych telewizorów i laptopów, co minutę wygrywam nowe !!! Umieszczanie tego typu reklam na portalu to niemal żebractwo; 1, 2 grosze za kliknięcie - żeby chociaż cholerstwo dało się zamknąć - czy może specjalnie nie daje się zamknąć. Oj coraz taniej się sprzedajecie na tym portalu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IRYTUJĄCA REKLAMA POP-UPu |
|
Już nie długo to będziemy musieli obowiązkowo przejść przez reklamę, żeby przeczytać to co chcemy, albo już władzę przejęło PO do końca i to teraz oni będą nam dyktować co musimy czytać i widzieć. Kończy się powoli demokracja a zaczyna cenzura.
|
|
chesapeake mam dwie zasady, nie sypiam z kim popadnie i nie klikam w każdy link, więc podziękuję .
|
|
Rozumiem ale ten link jest do programu blokującego popupy i inne reklamy sam go zainstalowałem 10 min temu bo nie mogłem wejść nawet na forum przez tę durną reklamę
|
|
![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |